Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwaaaaa222

wstydze sie koloru moich wlosow...nawet nie wiem co to za kolor? rudy?braz??????

Polecane posty

Gość wstydliwaaaaa222

witam:( mam maly problem z wlosami...nawet nie wiem jakiego sa koloru...na sloncu swieca sie jak rude.. a tak normalnie to jak braz....wszyscy sie ze mnie smieja ze to rude wlosy...dokuczaja mi...co prawda nie jestem mala dziewczynka mam skonczone 17 lat....ale bardzo mi to przeszkadza...maluje teraz wlosy na czarno...pasuje mi ten kolor....ale szkoda mi wlosow...bo zaczely mi wypadac i robic sie bardzo zniszczone. myslalam o tym zeby wrocic do naturalnego koloru ale wstydze sie? mama mowi ze nie jestem ruda...mam oczy ciemny braz- czarny....ciemna karnacje...i mama mowi ze nawet do ogoly nie pasuje...nie mam bialych rzes...tylko czarne...CZASMI NIEKTORZY MYSLA ZE CZARNY TO MOJ NATURALNY co robic??

Gość niuniaaaaa
czym je malujesz kretynko?? deluxem???

Gość karoolek
no nie wiem , ale ja to ma chopla na punkcie rudych wlosów a jak jeszcze kobieta ma piegi do tego to oczu oderwac nie umiem , smieja sie tylko głupcy - wiec sie nie pzrejmuj

Gość podla zdrajczyniiii
NIE! FARBA DO WLOSOW IDIOTKO

Gość wstydliwaaaaa222
NIE! FARBA DO WLOSOW IDIOTKO

Gość yhmm jasne
trzeba sobie bylo zrobic pasemka jasny blad

Gość wstydliwaaaaa222
karoolek DZIEKI ZA POCIESZENIE...AKURAT PIEGOW NIE MAM....ALE JA SAMA NIE WIEM CZY MAM TE RUDE WLOSY...INNI MOWIA TAK INNNI NIE

Gość wstydliwaaaaa222
WLASNIE SZKODA MI JUZ WLOSOW I MYSLE ZEBE ZROBIC NA TEN CZARNY KOLOR PASEMKA...BLAD I RUDY

Gość daltonistka idiotka

Gość wstydliwaaaaa222
O KIM MOWA! nie daltonistka ale naprawde juz sama nie wiem

Gość wstydliwaaaaa222
O KIM MOWA! nie daltonistka ale naprawde juz sama nie wiem

Gość no to teraaaaz
bedziesz miala problem jak sciagnac czara farbe z wlosow bo to kurestwo ciezko schodzi :O

Gość wroc do normalnego
powiedz,ze ci zjasnialy na wakacjach

Gość cukierasekk
teraz albo czarne jak smoła albo skunksy albo blondyny ( oczywiście piszę o farbowanych ) więc te twoje rudawe się wyróżniają chyba...? henna zacznij farbować kłaczki- tylko poczekaj na naturalne aż odrosną. malować-farbować - był już o tym wątek :o nie wiem czemu się oburzasz

Gość wstydliwaaaaa222
juz probowalam sciagnac ten kolor ale nie da rady...nie wiem jak...musze stopniowo i robic pasemka

Gość paróweczka
dziewczyno, piszesz, ze nie jesteś małą dziewczynką, a zachowujesz sie jak 5-latka Z tego, co opisujesz , masz taki sam kolor włosów jak ja. Brazowy, na słońcu jaśnieją, jak pada swiatło, to mają rude refleksy. Moim zdaniem wygląda to super. Smieja się ? A pomidorami tez za toba rzucają ? chyba coś sobie wkrecasz. Nie wyobrazam sobie 17-latków, którzy sie smieja, bo ktos ma rude włosy, tym bardziej, że wcale nie ma. Wlosów sie jeszcze nafarbujesz, jak ci będą siwiały. Na razie to powróc do swojego koloru, jak jakies bajery, to tylko pasemka lekkie i nic więcej. Jestem pewna, że w czarnym wyglądasz źle i smutno.

Gość paróweczka
ja bym poczekała, aż beda odrosty z 5-7 cm i obcięłabym na krótko

Gość wstydliwaaaaa222
no moe i tak....teraz mam zamiar wrocic do naturalnego koloru...zrob=bie sobie pasemka do zrobia sie wlosy jasniejsze...bo jak bym miala czekac az mi odrosna to nie bardzo :( bo jak to by wygladalo do polowy czarny a do polowy NIJAKI

Gość wstydliwaaaaa222
ZACZELI MI DOKUCZAS JAK BYLAM W 6 KLASIE....w gimnazjum tez :( i wkoncu maluje wlosy juz od 3 lat....nidlugo lysa zostane....dlatego chce z tym skonczyc ale boje sie ze jak powroce do naturalnego koloru bd sie ze mnie smaic KAZDY MI TERAZ MOWI ZE W TYM KOLORZE MI LEPIEJ

Gość karoolek
rudy jest piekny - co najwyzej mozesz go podkreslic , zobacz na ulicy ile kobiet ma na rudo wlosy

Gość ty chyba święcie wierzysz
w moc słowa... troche to glupie... czy ktoś stwierdzi, ze rude, czy ze brazowe - wlosy koloru nie zmienia. Maja dokladnie taki kolor, jaki widzisz, a cała reszta - to tylko przybliżenia. Od stwierdzenia, ze sa jednak brazowe nie zbrązowieją, tak samo nie stana sie bardziej rude dlatego, ze ktoś je takimi nazwie. Problem jest głupi - to tak jakby kupić sobie szarą koszulkę, a potem usłyszec, ze jest popielata, nie szara, i rozpaczac cały dzien, bo sie popielatego koloru nie lubi. Co cie obchodzi jaki to jest kolor? Stan przed lustrem i zobacz.

Gość wstydliwaaaaa222
karoolek ale widac jak inne kobiety SPECJALNIE maluja wlosy na rudo...a co innego jak masz takie z natury...WTEDY TO JEST WSTYD

Gość czemu to jest wstyd
a nie wstydzisz sie np. ze masz nos, albo brązowe oczy? albo ze masz dwie rece? o jaaa cieee, ale wstyd! :D

Gość wstydliwaaaaa222
no ale ja juz sama nie wiem jaki to kolor!!!! rudy moim zdaniem to nie jest ale brazowy tez nie...kiedys bylam przekonana ze mam wlosy bardziej brazowe...a teraz ? :(:(:(

Gość wstydliwaaaaa222
no ale ja juz sama nie wiem jaki to kolor!!!! rudy moim zdaniem to nie jest ale brazowy tez nie...kiedys bylam przekonana ze mam wlosy bardziej brazowe...a teraz ? :(:(:(

Gość daltonistka idiotka
wstyd to jest wtedy jak sie pieprzy takie bzdury

Gość wstydliwaaaaa222
POWIEM WAM ze chcialabym miec takich przyjaciol jak niektorych z was albo przynajmiej znajomych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość daltonistka idiotka
:classic_cool:

Gość wstydliwaaaaa222
o tobie tez mowa:)

Gość wstydliwaaaaa222
ale nie wmowicie mi ze chcielibyscie iec taki kolor wlosow TO SIE TYLKO TAK MOWI....zawsze rude bedzie inne:(