Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ourlady

jestem samotna matka, teraz juz z dwojka dzieci

Polecane posty

Gość ourlady

Moja starsza corka ma juz 8 lat. Od 5 lat jestem rozwodka. Niedawno popelnilam blad - a zarzekalam sie, ze juz nie popelnie- zakochalam sie i ... zaszlam w ciaze. Zwiazek rozpadl sie. Ja teraz jestem sama z dwojka dzieci. kazde od innego ojca. obaj beznadziejni, nie interesuja sie losami dzieci, jedyny plus, ze mam dwjke cudownych dzieciaczkow. czy taki juz moj los ?

;) dasz rade :) kiedys oglądalam taki program o kobiecie co miala 5 i kazde mialo innego ojca, jakos zyla ;) tak sie w zyciu zdarza, ja rowniez mam przyrodnie rodzenstwo, a moja mama zyje w nowym związku (z zadnym z ojców) i znam mnostwo takich przypadków ;) tak sie w zyciu po prostu zdarza pozdrawiam :)

Gość ourlady
dzieki za slowa otuchy

ach i jeszcze jeden przypadek, smutny strasznie jest kobieta, ma dziecko, rozwodka, zakochuje sie w mezczyznie ,kolejne dziecko, wszystko wspaniale poki ona nie zachoruje a on ją zostawia chorą ...:( podly prawda? :(

ourlady> naprawde mysle ze sobie poradzisz, moja mama sie zakochala w wieku 45 lat;) i jest z nim do dzisiaj a ty pewnie jestes jeszcze duzo mlodsza, prawda? ;) glowa do gory, mezczyzni zostawiają kobiety i z 5 dzieci jezeli męzczyzna bedzie odpowiedzialny, wspanialomyslny i dla ciebie zaakceptuje twoje dzieci, a najlepiej jakby mial wlasne oczywiscie zwracaj uwagę na to czy ma z nimi jakikolwiek kontakt, bo jak nie i jest tylko tatusiem na papierze, to nie ma co sobie takimi glowy zawracac

Gość ourlady
ech to mi sie juz nie podoba

autorko, a nuż rozprawianie o przeszłości przesłoni ci teraźniejszość? Sweet Dreams, stopka to cytat? skąd?

Gość zaradna P

Gość sllssllslslslls
Niektóra baby to się niczego nie nauczą. Można by sądzisz, że wiesz już skąd się biorą dzieci i co to jest antykoncepcja.

Gość zaradna POlka
Głupie moherki już tak mają, że antykoncepcji nie znają :D

Gość ourlady
mam 32 lata

tak moja stopka to cytat, niestety nie pamiętam autora, a wlasciwie to nie znalazlam go przy tym cytacie, a co podoba ci sie? ;)

O matko! Zawsze znajdzie sie ktos taki madry co to wszystkie rozumy zjadl, i zawsze wie co robic :O nie marwt sie autorko, dasz rade :) Bo w sumie co, nie ma wyjscia:) Zajmij sie soba i maluchami. Milosc sama przyjdzie. napewno. A skoro bedzie to prawdziwa milosc to wezmie Cie razem z Twoimi dzieciaczkami. Ps. Tylko nie rozpamietuj przeszlosci.bedziesz sie tylko cofac. Pozdrawiam ! :)

Gość ourlady
a jednak sa tu takie madre i serdeczne osoby- na tym forum mam na mysli tym- dziekuje

Gość zaradna POlka
Zrób sobie trzecie. Tylko nie zapomnij zmienić ojca ;) Urozmaicenie w życiu jest konieczne :D

Sweet Dreams - to jedno z najmądrzejszych zdań (umieszczonych w stopce) na całej kafe. dlatego pytam ourlady, los jest niepewny, przewrotny. to taka wymówka - coś nam nie wyszło, to zamiast wyciągnąć wnioski człowiek zwala winę i użala się nad losem - którego nie ma. ty masz dzieci i, pomijając pełne prawo do osobistego szczęścia, myśl o nich ;)

Zrób sobie trzecie. Tylko nie zapomnij zmienić ojca Urozmaicenie w życiu jest konieczne No nie wiem ...jak czytam cos takiego to zawsze mam wrazenie, ze pisze to jakas zapryszczona i zahukana panienka. Taka co to nikt jej nie chce. Wiec ze zlosci wmawia wszystkim ze sa zli i glupi. Nie dlatego ze popleniaja bledy, tylko dlatego ze ona ich im zwyczajnie zazdrosci.Ze mimo problemu jaki maja "po" , to w ogole cokolwiek zdarzylo im sie przezyc. I tak sobie jeszcze mysle, ze takie , te zaprysczone, to bez dwoch zdan , bylyb pierwsze , do tego zeby na ciemnej klatce schodowej... (prosze sobie dopowiedziec reszte ) , gdyby tylko ktos naturalnie chcial wziac :)

zaradna POlka> nie wiem jak sie stalo u autorki, ale ty mi wygladasz na przypadek peknietej prezerwatywy i przylapania w trakcie stosunku :O zal dupe ściska ze tacy ludzie mają dostęp do internetu :O i zawsze pamiętaj ze to samo moze spotkac ciebie, twoją siostre, corke, wnuczke itd. ciekawe czy wtedy bedzie ci tak do smiechu ? :O

DINKY> dziekuje, jestes pierwszą ktora tak napisala, az się zdziwilam, bo jeszcze na nikim nie zrobilo to wrazenia tak jak na mnie ;)

Gość olangobelo
Trudno - świat nie zawala sie od tego bo Twoje dzieci mają innych ojców -fajnie że nie wyrzucasz dzieciaki przez okno z 5 piętra ....czasem tak sie dzieje ... a ty nie podupadaj i nie załamuj sie będzie wszystko oki .Kochaj dzieci żyj dla nich a po drodze wierze że trafisz na tego co będzie z Tobą długie lata :) Głowa do góry ..nie Ty pierwsza i nie ostatnia :)

Gość zaradna POlka
Nauczcie sie korzystać z życia i przestańcie mnie umoralniać :D

Sweet Dreams - :) Czarno biala - zaczelam czytac i juz myslalam, żeś rozsądną dziewoją jest, ale swoim postem rozwiałaś te wątpliwości tudzież nadzieje.

A co konkretnie masz na mysli? Albo inaczej co Twoim zdniaem w moim poscie , swiadczy o tym ze nie jestem rozsadna?

Gość uhehhhhh
Ja gdyby nie szczęscie od losu to przy moim rozrywkowym trybie życia za małolata miałabym już conajmniej 6 dzieci i każde z innym....ale rozpamiętując lata młodości to dziwie sie że nie wyniosłam z tych lat żadnego dzieciaczka :) A ty sie nie zamartwiaj młoda duuuupka jesteś i życie dopiero przed Tobą ...jeden warunek ----dbaj o dzieciaczki a pewnie powitasz trzeciego brzdąca z tym który jest wart Twojej rodziny zobaczysz :)

Gość anon
Co rok prorok, nie ;) ?

Czarno biala - pomijajac ogolny wydźwięk (który zresztą jest na tym forum popularny jako reakcja na pewne posty) to piszesz w bardzo podobny sposób jak ten, na kogo się zjeżyłaś

Ehhh, co Ci bede tlumaczyc :) Poza tym ze wkladasz wiele wysilku w budowe zdan , dobor slow, i naduzywnie niektorych, Twoje wypowiedzi nie wnosza nic.A juz tym bardziej na temat :) 🖐️

Dinky > pierwsze zdanie postu czarno bialej to przeciez cytat jakiejs niedojrzalej, zlosliwej "kobieciny" ktora obraza i kpi z autorki topiku nie wiem, czy sie zrozumialyscie po prostu ;) ja bede bronic czarno bialej, bo to pożadna babka jest ;)

Autorko będzie dobrze, masz wspaniałe dzieci i tego się trzymaj. W naszym życiu potrafią dziać się rzeczy niesłychane i pozwolę sobie zacytować zdanie przeczytanie gdzieś na Kafe: \"Trudno czasem uwierzyć że coś złego może być początkiem dobrego...\" Trzymaj się cieplutko 🌻 Sweet Dreams - na mnie zrobiło wrażenie, pozwoliłam sobie skopiować i wrzucić do swojego zbioru \"mądrości wszelakich\" ;) Pozdrawiam 🌻