Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*campini*

przygotowania do ślubu i wesela - podpowiedzcie coś bo ja mam mentlik w głowie!!

Polecane posty

dziewczyny, przechodziłyscie przez to;) dajcie mi jakies podpowiedzi bo ja nie mam pojęcia od czego zaczać:( dajcie jakieś namiary na fotografów, kamerzystów, orkiestry... jesteśmy z wrocławia a slub planujemy na wrzesień przyszłego roku.

bardzo dziękuję za pomysł, napewno zostanie uwiety pod uwage. ale nie kupuje isę kota w worku;) gdyby była możliwosć oglądnięcia filmu z wesela na którym "szaleliscie" ułatwołoby to decyzje;)

zacząć od sali, później znaleźć fotografa i muzykę. I czytać forum, szukać w necie, pytać koleżanek bo nikt ci Twojego własnego wesela nie zorganizuje.

Gość Viss
Zacznij od wyboru daty, jak już ją usytuujecie jakos w kalendarzu to najlepeij chyba zacząć od sali. Czesto wolne terminy sal weryfikują wybraną już datę. Potem zespół, fotograf. No i ksiądz o ile ślub koscielny. Albo USC. A dalej to już łatwiej, tyle, ze dużo latania i załatwiania.

Ja jestem z Lublina, od 2 m-cy po weselu. Wszystko poszło zgodnie z planem poza małymi detalkami. Jak w porzekadle - taki się nie narodził, coby wszystkim dogodził... I tak ci życzliwsi będą gadać.

Gość ja najpierw znalazlam sale
, upewnilam sie,ze termin w kosciele jest wolny, znalazlam DJa i wtedy wplacilam zaliczke na sale...kamery nie mam, fotografem bedzie moj kumpel, wiec tez odpadlo, potem ubranie, zaproszenia..w miedzy czasie zakup alkoholu,wybor ciasta i menu...

salę juz mamy, fakt faktem dopieros ie buduje ale na wrzesień przyszłego roku napewno będzie gotowa;) mysle o tym kiedy kupić zaproszenia, kiedy je rozdac, kiedy stroje...