Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestes taka piękna

te komplementy na NK są żałosne.

Polecane posty

Gość jestes taka piękna

Oglądam zdjęcia ludzi, znajomych i mniej znajomych. Duzo osób powiedzmy sobie wizualnie jest mniej urodziwych, sa osoby otyle, z duzymi zgryzami, zle dobranym ubraniem, okularami, fryzurą. W dzieciństwie z nich się śmiali, żałowali ich ze nie mają powdzenia itp. zawsze były same na uboczu. I nagle na zdjęciu pojawia sie po latach wielka gruba kobieta w konskim ogonku z włosami niehlujnie związanymi, w wielkich okularach, spodniach opinających i podkreslająych wielki brzuch i ocierające sie uda. I zamiast pozdrowic dziewczynę to oni jej piszą: prawdziwa dama ale ty slicznie wyglądasz,tak trzymac, a cóż to za piękna kobieta. Ludzie ale poco oni to piszą? Chcą jej poprawic humor? Przeciez kazdy widzi ze to żadna elegancka ,piękna dama. Jak juz na fotach pojawia sie sliczna modeleczka to takich komentarzy z komplementem mało. Nie ma to jak dowartościowac sie i napisac poczwarze miły komplement. Faryzeuszki

Gość czesc***
czyzbyś nie dostała zadnego komplementu?:O

Gość jestes taka piękna
akurat ja mam duzo komplementów bo jestem najładniejsza a z tych dziewczyn- szczupła, atrakcyjna, nic nie zmieniłam sie, a rozkwitłam, i dlatego komplementy mam słuszne i każdy zachwyca sie,ze sie trzymam. Natomiast jakbym była wielka, gruba, zle ubrana, ze zgryzem i dostała komplementy typu -ales ty sliczna, prwdziwa dama....nosz kurde nie wyczujesz ironii i fałszu? kazdy wyczuje.ludzie nie jestesmy ślepi i wiemy jak wygląda Sally Spectra a Jak wygląda Brook, czy Teylor..........

Gość cała ta Nasza Klasa
jest żałosna:O Mnie też powalają takie komentarze. Wchodzę tam sporadycznie, żeby się z ludzkiej pustoty posmiać:D

Gość i te całe galerie zdjęć
:O:O:Ojuz pełno nowych zdjęć z wakacji. Ludzie żyja na pokaz. Czy nie potrafią robić czegoś dla siebie?

Gość całkowicie czarny kot
oczywiście... wszyscy wiedzą jak wygląda Sally Spectra a jak wygląda Brook :-/

Gość jestes taka piękna
mnie korci dac komenarz znajomym ale sie obrazą. jeden umiescił zdjęcie jakiegos auta i napisał-moja fura. Drugi w garazu tez umiescił swe zdjęcie i napisał-sprzątanie garazu. Ktos mu dopisuj, tylko mi dobrze wypucuj ten mój samochód:)))) Inny pokazuje jakąs willę i apisał To mój dom, ale planujemy zakup większej. I oczywiscie fotki z najlepszych ujęć-pozowane z wakacji i zdjęcie dzieci w 200 pozycjach:na nocniku,pod nocnikiem, w nocniku....:D

Gość oni pisza to
zeby napiac, i zeby ta osoba sie odwdzieczyla rownie milym komentem. wiaodmo, ze nie napisza, zrob cos ze soba..a komenatrz musi byc i kropka. smutne to.

Gość jestes taka piękna
zdjęcie z Turcji, i zamiast siebie to krajobrazy pokazują. nie czują ze są żałośni?

Gość groszekzielony.
akurat ja mam duzo komplementów bo jestem najładniejsza a z tych dziewczyn- szczupła, atrakcyjna, nic nie zmieniłam sie, a rozkwitłam, i dlatego komplementy mam słuszne i każdy zachwyca sie,ze sie trzymam. Dobre:D:D

Gość jestes taka piękna
chyba faktycznie dają komentarz i oczekują na rewanż. Polacy są zakompleksieni, nie lubią widziec przepuchu u innych ,i pokazują ze niby u nich jest super, pozują przy nieswoich autach, willach, ogrodach, trzymają dziecko,a sie okazuje ze to sąsiadki.

Gość oni pisza to
ale dziwie isie, ze jeszcze w ogole to przezywasz. taka jest nasza- klasa i mozesz ale nie musisz sie zachowywac jak ci twoi znajomi, o ktorych piszesz. wyluzuj sie.

Gość jestes taka piękna
no dobre.ale i prawdziwe. Nie mam co sie wstydzic. jakbym miała- nie dałabym fotek. Moja znajoma jeste gruba i zdjęc jako jedyna z klay nie dała.

Gość oni pisza to
kazdy z nas jest troche prozny. i tak sobie mysle,ze jakbym pojechala do turcji, to tez wkleilabym zdjecie z tego wypadu. i tyle.

Gość groszekzielony.
Co chyba jest nie tak, bo oburzasz sie, ze ludzie prawia komplementy kobietom, ktore wedlug ciebie na nie nie zasluguja:D W ogole co to znaczy "zaslugiwac na komplement"? Chyba warto popracowac nad swoja samoocena:D

Gość wertqret
śliczna fotka, piknie wyszlas, piekna z was para, cudownie razem wyglądacie, pozdrowionka, buziaki, rewelacyjny fotosik bleeeeeee

Gość groszekzielony.
nastepna rozzalona, nie wiem czy wiesz, ale odwiedzanie tego portalui nie jest obowiazkowe...

Gość jestes taka piękna
nie chodzi o zasługiwanie na komplement ale chodzi o ludzi którzy są fałszywi bo skoro zza młodu wszyscy z grubej sie smiali i a dzis jest jeszcze większa to dają takie słodkie chwalące komplementy- fałszywe/

Gość 300 miles
albo o dzeciach slodkie cudenko przesliczne to twoje malenstwo istny tatus - a dzieciak sasiadaa hihih

Gość jestes taka piękna
dzieci małe sa kochane, ale fakt faktem sa niektóre jakies grube utuczone, a sa śliczne jak aniołki o pięknych rzęsach, dużych oczkach, ślicznej buzi. I nagle mojej znajomej której urodziło sie grube z rudymi trzy na krzyż włoskami , z zapuchniętymi jakby wklesłymi oczkami napisali- to prawdziwy królewicz, jakie sliczne dziecko, to najpiękniejszy aniołek jaki widziałam, ależ śliczne dziecko ...... śmiech na sali. No Ok niech piszą ,ale cos bardziej realnego typu: gratulacje dzidziusia ,pozdrawiam. Niech się zdrowo howa.a nie takie wychwalania. A naśmiejszniejszy jest fakt w realu. idą dwie laski Zosia i Jola., jedna pcha wózek JOla- z grubasem, rudym, z zapuchniętymi oczami. O hej, co u ciebie, kamil zdowy? .I koiec. Podchodzi do nich Liwia z mamą. Dziewczynka to istna laleczka, czarne duze oczka, ciemna karnacja, spineczka w kruczych włoskach, zero grubości na twarzy. No i Zosia do mamy od Liwi mówi z zapałem Boze jaka ona sliczna, prawda Jolu?i co ma jola mówić? jej synka rudego Jola nie chwaliła a Liwię chwali ,zachwyca sie.

Gość biolozka
po prostu nie bierz tych komenatarzy do serca sama takie otrzymuje ale zwisa mi to i powiewa, bo zastanawam się nad usunieciem profilu, bo NK zdziadziała pozdrawiam

Gość 300 miles
mnie to naprawde smieszy te komentarze albo pary kurde powiedzmy fajna laska o on totalny pasztet i komentarz -dobrana z was parka hehhe cudownie razem wygladacie sliczny przystojniak no ludzie!!!!!!!!!!!!!

Gość ale belkot
:O

Gość oonieeeeeeee nie nie
wszyscy nie mogą być jednakowi wyglądać jak Brook, czy Teylor.......... muszą być i takie jak Sally Spectra a propo Sally oglądałaś ostatnie odcinki wygląda całkiem całkiem.........

Gość jestes taka piękna
Sally jest o niebo lepsza od tych z NK grubasek ze zgryzem i konskim ogonem. Salli sie w dekoldy stroi, super suknie, i makijaz i fryzura gęsta i ładnie uczesana(i niewazne ze peruka), ale umie się zrobic. A te z NK pudła :d?.i te komentarze jaka to sliczna dama. Te pary gdzie mąz to istny kaszalot- jaka dobrana z was para, jetescie sobie przeznaczenia:d

no ale jesli zna się daną osobę od kilku lat, i ta osoba wygląda o niebo lepiej niż dawniej, to czemu nie napisać, że jest OK? Inaczej to widzą ludzie, którzy tej osoby nigdy na oczy nie widzieli, i pierwszy raz widzą widzą fotkę na NK, ale trochę zrozumienia :-)

Gość że też ludzie wkręcają się
w taką głupią rywalizacje- kto leszy, ładniejszy, bogatszy.... jak Kargul i Pawlak - tyle, że wirtualnie :O

ja wpisy kasuje chyba ze nie dotyczą mojego wyglądu ;)

Gość jestes taka piękna
ale te osoby wcale nie wyglądają lepiej niz za młodszych czasów- te o których piszę. Ci co faktycznie wyglądają lepiej niz z zadawnych czasów- owszem komplement jaknajbardziej warto dac. Jezeli z chudej bladen z wystającymi zebami wyrosła wspaniała szczupła, opalona, z długimi pięknymi włoskami (zęby są nadal) to warto dac komplement. No ale takie stare grube obślizłe pudło?.i za co dac jej komplement dama? jaka dama ...pf żałosne.

a skąd Ty wiesz jak kiedyś wyglądało "takie stare grube obślizłe pudło"? ;-) Chyba że piszesz o swoich znajomych... Szkoda, że nie można tu umieszczać linków z fotkami z NK :-D Wczoraj lub przedwczoraj był taki temat, w którym ktos wkleił linka do NK z fotkami takiej panny. Dziewczyna mnie rozbroiła :-D Wiem, że jestem okropna, ale myślałam, że spadnę ze stołka. 100 kg żywej wagi, w żółtej prześwitującej koszulce, z rozkraczonymi nogami... Z jednej strony mnie to rozśmieszyło, ale z drugiej strony załamało, bo w tle widać było łóżeczko dziecięce... Biedne dziecko...