Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada cera

czy woda utleniona rozjaśnia skórę?

Polecane posty

Gość blada cera

witam dziewczyny, jest lato, więc człowiek chcąc, nie chcąc się opala :/ czy znacie jakieś sposoby na rozjaśnienie wybielenie cery?/ czy przemywanie wodą utlenioną to dobry pomysł? mój kolor skóry to teraz jakiś brzoskwiniowy, a bardzo chciałabym mieć taki porcelanowy jak w zimie

Gość wypij szklankę wody
utlenionej, na pewno cie wybieli :O

Gość blada cera
czekam na jakąś normalną odpowiedź ;]

Gość co to takiego
woda utleniona rozjaśniła mi kiedyś skóre ale tylko na chwile. Wiem, że sok z natki pietruszki rozjaśnia, ogórek, glinka zielona i jest taki krem na piegi Venus - moze pomoże na rozjaśnienie całej twarzy

Gość clucult
Woda utleniona skóry NIE WYBIELI. Stosowałam w celu rozjaśnienia włosów na podudziach. Fakt, włosy trochę się rozjaśniły, ale skóra była czerwona, podrażniona i później zaczęła się łuszczyć, więc po 4x zrezygnowałam. Stosowałam co drugi dzień, starałam się smarować włosy (wiadomo, naskórę też szło), nie wcierałam, a i tak podrażnienie było. Nie polecam. koleżanka wyżej dobrze radzi - glinka i pietruszka :)

Gość blada cera
dzięki ;] a wie któraś z was czy peeling też ma działanie rozjaśniające skórę?

Gość ahahahehebuahahahahahaa
czemu nie chcesz byc opalona tylko brzydka blada

Gość bladość nie musi być brzydka
niektórzy lepiej i MŁODZIEJ wyglądają jak mają jasną skórę a nie opaloną:o

Gość asequire
opalenizna jest dla pospolstwa ;p

Gość barbarastraiszend
przecieraj twarz mlekiem

Gość LadyFreak
Owszem, dla większości opalenizna jest ładniejsza. Dlatego, że bladość kojarzy się z chorobą, przemęczeniem, zimnem. Ale różne jest poczucie piękna, ja nienawidzę opalenizny na sobie. Poza tym skóra się szybciej starzeje, jak człowiek się opala. Tez spróbuję z tą wodą utlenioną ^^Zobaczymy, czy podziała.

Gość xnirvanowa
hmm... to zależy jaka. np. rozjaśniałam końcówki wodą utlenioną i potem zauważyłam że moje ręce zrobiły się blade, więc zaczęłam stosować już razem z rozcieńczonym w wodzie sokiem z cytryny co spowodowało niesamowity efekt. na prawdę byłam blada więc polecam :) na opakowaniu powinno pisać "Syn. Woda utleniona" i z boku 50g (to będzie w takim opakowaniu do psikania). codzienne stosowanie tego z rozcieńczonym sokiem z cytryny na prawdę pomaga i stopniowo rozjaśnia skórę do tego latem właśnie polecam krem z najwyższym filtrem ^ ^

Gość leady.28
blada cero chyba zwariowalas woda utleniona zniszczy ci twarz lepiej idz do kosmetyczki najlepiej ci poradzi ale slyszalam ze cytryna rozjasnie skore

Gość gość
Kretynka twierdzi ze skora szybciej sie starzeje od opalania a chce ja meczyc woda utleniona. #f**klogic