Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krewetka25

muszę zrzucić 15 kg

Polecane posty

Gość creativve
Hmm... jeśli nie chcesz to nie... :/ szkoda, ze się nie podzielisz trzymaj w sekrecie, i tak trzeba liczyć na samą siebie i i kalorie by schudnąć, nie ważne jakim sposobem.

Gość creativve
Poczytam poprzednie strony....

Gość creativve
chytre bydlę z ciebie !

Gość creativve
thx :P

Gość krewetka25
Nie podam nikomu i już, czy to tak ciężko grubą duupe ruszyc do lekarza?

Gość creativve
no to najpierw rusz swoją.Zmykam z tego chamskiego topiku,dobrze,że gdzie indziej dziewczyny bezproblemowo wpisują swoje diety od lekarza,a ty kreweto obyś nieschudła:P

Gość doprawdy niesympatyczna
z ciebie kobieta autorko :o odchudzaj się sama , swoim zachowaniem sprawias ze kazda stąd ucieka !!!! cYa !!!

Gość creativve
No ok, przyznaję, powinnam przelecieć temat wszerz i wzdłuż... ale co w tym złego, ze od razu zapytałam? No i też się skłonię ku temu, że można było bardziej arogancko napisać, że powinnam cokolwiek poczytać... kreweto! Se stad idę :P bo widzę, że nie znajdę tu wsparcia :)

Gość krewetka25
ja wolę samej sie odchudzac więc mowię wypad zuzaskom,cretivon i innym grubaskom,diety nikomu nie dam! Taka jestem że innych mam w czterech literach!!!!!

Gość creativve
Glupia jestes kreweto! Dziewczyny dołączcie do innych tematow bo to chore bydle nic wam nie pomoze ja ide stąd kreweto obyś jeszcze utyła!

Gość creativve
Ktoś posługuje się moim nickiem, ale się podpiszę pod tym co nade mną :D Ta kreweta to nawet Zuzaska wykopała! I po co było zakładać wątek? Egoistka z Ciebie, sama dla siebie piszesz, tylko pogratulować pomysłu i przy tym widocznej chamskości!

Gość krewetka 25
Napisz mi choć jeden powód dla ktorego byłybyscie mi tu potrzebne ? mam diete ,dobrą!niczego mi wiecej nie trzeba

Gość krewetka 25
creative idz pobiegaj bo przy chodzeniu sapiesz spaslaku

Gość Denn
U mnie na razie waga stoi,ale zrobię wszystko,żeby w czwartek było 85kg,czyli -10kg

Gość krewetka 25
denn------------------>KOGO TO OBCHODZI ?

Gość Idka1988
odchudzaj sie sama gruba pindo

Gość creativve
Tak trudno Ci przyjąć, że choćbyś miała ważyć nawet 30 kg to i tak nie będziesz pociągająca! Masz zryty charakter i tyle w tym temacie. Współczuję Ci naprawdę! Niezły poziom sobą reprezentujesz....

Gość po co taka chytruska i w ogóle
chamka zakłada temat??

Gość Idka1988
Niedługo dostanę dietkę od dietetyka i chętnie się z Wami podzielę.Dokładnie 14 sierpnia dpstanę do ręki i powysyłam wszystkim chętnym a tę chytruskę olejcie,niech sobie sama chudnie .

Gość creativve
Ona biega po tematach jak szalona i w każdym wypisuje chamskie teksty! Skąd się urwałaś kreweto? Odpłyń skąd przyszłaś! A przynajmniej daj żyć innym, siedź sobie na swoim topiku i nie denerwuj innych Ty poczwaro!

Drodzy forumowicze odwiedzających mojego topika:) ZADEN POST WPISANY PO GODZINIE 15:07 NIE NALEZY DO MNIE!!! zrobiło mi się bardzo przykro że ktoś kto nie ma nic do roboty podszywa się na kafeterii i psuje klimaty topików:(:(:(:(:(:(:( Do tej pory chętnie dzieliłam się wszelkimi radami i nadal są one zamieszczone w tym topiku i każdy może je przeczytać. Przyznaję, że to mój błąd, że nie zaczerniłam nicka. Szczerze, przeraziło mnie to co znalazłam po ostatnim moim komentarzu o 15:07. Teraz mam czarny nick więc mam nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy.

Gość skąd wiedziec ze to
prawdziwa krewetka ?

... teraz zacznę odpisywać wszystkim na zadawane pytania:) ktoś chciał mi zrobić na złość.przykre to jest :(

DO CREATIVVE: ja myślę że najlepiej będzie jak pójdziesz do lekarza dietetyka i o wszystkim się dowiesz Pytałaś jaką dietę stosuję, to odpowiadam Ci że wszystkie odpowiedzi znajdziesz w moim topikujak czegoś nie będzie to pytaj, chętnie odpowiem DO ZUZASEK: Dzięki za gratulacje DO DENN: Nie martw się tym, że waga stoi w tym samym miejscu, mi lekarka mówiła że co takiego może się zdarzyć. Wytrwałości;)

Gość skąd wiedziec ze to
No to co ci zalezy krewetka? Zeskanuj i wrzuc tu swą dietę,jak dziewczyny proszą,w koncu nie zabijasz ich tylko pomagasz ????wiec w czym masz problem ? wrzuc diete i bedzie spokoj :classic_cool:

Gość sween
No ale rozumiesz? Krewetka musiała poświecić swój czas, pieniądze, zainwestowała w to jak teraz wygląda. A my chcemy jej przepis na sukces ot tak do ręki, za nic ;) hehe rozumiem krewetkę po części... Na poprzednich stronach znajdzie się wystarczająco informacji co do jej diety ;)

Gość chytruska i tyle

Gość chytruska i tyle
jak nie chce sie podzielic dietą to po co na forum publicznym pisze?niech sobie założy prywatne i tam się wywnętrza.

Gość jak widac chytruska
zwyczajnie niechce sie podzielic .

Gość nie rozumiem takicj lodzisk
jaki to problem zeskanować i dać komus swoją dietę? Boi się że ktos schudnie wiecej od niej ?ja pierdykam ale ludzie są zryci:o