Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgubilam sie

maz mnie zdradzil

Polecane posty

Gość zgubilam sie
pewnie ze plakalam swiat mi sie zawalil .

Gość pani_psycholozka
niestety teraz wszystko zalezy od ciebie, kaz mu kategorycznie skonczyc ten romans, jezeli jeszcze wam na sobie zalezy to jest o co powalczyc ale tylko jesli on cie jeszcze kocha i ty go oczywiscie tez postaw mu ultimatum, ze mu wybaczysz jezeli zerwie ten uklad jezeli nie, to do widzenia!!! bo inaczej on bedzie mial ta babe na boku a potem kolejna i kolejna a ty bedziesz bezradnie na to patrzec

Gość zgubilam sie
dzieki za wasze wypowiedzi do uslyszenia

Gość Ja567
Życzę ci, zebys nie musiała juz przez niego plakać. Moze cuda się zdarzaja i On juz wiecej nie da ci powodów do łez, albo jak sie rozsierdzi będziesz płakac i plakac latami. Bo ja wlasnie taki sneariusz przezyłam, choć obiecywał przy pierwszym razie nigdy wiecej.

Gość zgubilam sie
masz racje dziekuje bardzo chyba tak bedzie najlepiej

Gość cappy
Kochana walcz o Niego!!!Macie dziecko.narazie olewaj go,wróci szybciej niz myślisz.Wyszaleje się i wróci.Zatęskni za dzieckiem.wiem to.sama byłam kochanką

Tak, bo on musi się wyszaleć, bo to mężczyzna. Nie szkodzi, że ma rodzinę, zobowiązania, pal licho dzieciaka, on musi sobie poruchać :o Sorry za wulgaryzmy, ale przecież do tego się to wszystko sprowadza. Miej trochę szacunku do siebie kobieto i nie pozwól się tak traktować :o

Gość a ja radzę ... wyluzuj
Bez przesady, zdrada to nie jest wcale najgorsze, co się może zdarzyć (jak ktos wczesniej napisal) - zdarzyc sie mogą duże gorsze rzeczy. Nie wiem, co tak wszyscy przeżywają, tochę dystansu do siebie i świata.

Gość zgubilam sie
ciezko mi udawac juz przy dziecku ze jestesmy wspaniala rodzina lecz gdy patrze na maleggo jak do niego raczki wyciaga to az mi serce sciska

wspolczuje ale szczerze- ja bym odrazu wykopala na zbity pysk- jesli kocha i chce byc z Toba to on powinien o Ciebie walczyc dlugo juz o tym wiesz??

Gość zgubilam sie
tak 6 miesiecy

wiesz- probuje wczuc sie w Twoja sytuacje- ja bym odrazu albo sie wyprowadzila albo go spakowala i wynocha nie wyobrazam sobie jak mozna zyc pod jednm dachem, spac w jednym lozku kiedy maz lub zona zdradza a jak on sie w stosunku do Ciebie zachowuje???

Gość zgubilam sie
przy dziecku jak zawsze jak juz pisalam udaje kochajacego i przykladnego tate a ja sie na to zgadzam ze wzgledu na synka lecz gdy jestesmy sami to jest wszystko takie sztuczne

wydaje mi sie ze on to wlasnie wykozystuje- tz sytuacje z dzieckiem a ze Ty na to pozwalasz, to on mysli ze jest ok, ze mu "wolno" zdradzac

Gość alllllllllllllllla
spakuj go i wywal na zbity pysk.

Gość Dop******lam dziś każdemu
Wydaje się że wywalenie go za drzwi to dobry pomysł ale jednak nie zawsze tak musi być lepiej się z nim dogadać i rozstać i pokazać swoją kulturę.Z czasem to może przynieść korzyści w waszych relacjach w wychowaniu syna i pomoc dla ciebie.A życie sobie ułożysz .

przede wszystkim określ swoje oczekiwania: chcesz go pomimo tego wszystkiego? to walcz. Przede wszystkim udowodnij, ze nie jesteś jakąś idiotka, ktora bezkarnie można w trabę robić, lovelaski mają to do siebie, ze czują się pewnie dopóki kobieta nie tupnie nóżka, potem grzecznie wskakują pod pantofelek. Powiedz, ze jeśli natychmist nie zerwie kontaktu z kochanka to sama to załatwisz ale ani dla kochanki ani dla niego nie będzie to przyjemna sytuacja. Ma się ogarnąć bo zostawisz go w samych kapciach a wtedy...no cóż...wiesz taka miłosc to tylko w bajkach...chociaż nawet bajki takiej jeszcze nie było, żeby królewna chciała żebraka:D Acha, zanim zaczniesz akcję zbierz dowody zdrady- powinno pójść gładko:D

Gość wysmiewczyni
proponuje wyjazd z przyjaciolmi daleko od meza. Baw sie i szalej a zobaczysz ze to nie niest pepek swiata w wokol ktorego toczy sie zycie. bez niego jest rownie pieknie a z czasem i duuuzo piekniej. najtrudniejszy pierwszy krok a pozniej samo leci. co takiego trudnego jest w odejscu od meza? milosc, finanse, dom , dzieci? Pamietaj nie ma tego zlego co nadobre by nie wyszlo, co nas nie zabije to nas wzmocni. Jesli przejdziesz ten najtrudniejszy okres bedziesz naprawde silna kobieta a wtedy swiat nalezy do ciebie.

Gość zgubilam sie
jestem wam wdzieczna za kazda rade i napewno z jakiejs skorzystam

Gość zgubilam sie
bo tak dalej to wykoncze sie i na tym ucierpi moj synus

Gość pan_prezydent
przeciez nie mozna tak zyc, co za wredny facet, ciagnie to bez poczucia skrepowania a ty nic nie robisz, do diabla! wez sprawy w swoje rece, nie daj soba pomiatac, zaslugujesz na szczescie z mezczyzna a nie takie byle co

Gość zgubilam sie
bylismy tak szczesliwi ze nawet by mi sie nie przysnilo ze cos takiego moze sie wydarzyc

Gość wysmiewczyni
zabierz dziecko i przyjaciolke, odpocznijcie zabawcie sie a moze zostaw dziecko mezusiowi? Niech zobaczy jak slodko opiekowac sie dzieckiem. Zrelaksuj, wycisz i zastanow sie czy tak naprawde tesknisz i o co tak naprawde chcessz walczyc? Czy nie bedziesz szczesliwsza gdy znajdziesz mezczyzne ktory otoczy cie opieka i miloscia? Na poczatku jest ciezko ale zapewniam cie ze nie bedziesz zalowala. A dziecko hmmm ma sie wychowywac w domu pelnym klotni i nienawisci rodzicow? Sama sie w takim wychowywalam i po dzisiejszy dzien mam matce za zle ze nie odeszla od ojca kiedy mogla to zrobic. Oszczedzila by mi i siostrze awantur i wiecznych kochanek ojca. A wtakim zwiazku najbardziej cierpiua dzieci. Wolala bym widziec matke szczesliwa i radosna nawet z innym niz umeczona i znerwicowana z ojcem.

Gość wysmiewczyni
a najbardziej w takich momentach potrzebni Ci beda bliscy ludzie. Rodzina, przyjaciele ktorzy beda Cie wspierac i bedziesz zawsze mogla liczyc na nich. To takie banalne ale tacy ludzie daja sile, poczucie bezpieczenstwa i stabilizacji.

Gość zgubilam sie
jak mozna zostawic dziecko ?

Gość Jest sposób
Daj namiary do kochnki to ją nawrócę na dobra droge:classic_cool:.

Gość Dziwi mnie nieustannie
że to my,kobiety,mamy w takich sytuacjach dbać o psychę dzieci.Wiem,jesteśmy matkami.Ale oni są ojcami,więc dlaczego to nie taki słodki tatuś nie porozmawia z dziećmi?No,skoro nie kocha tylko matki swojego dziecka to dlaczego w stosunku do dziecka daje tak samo dupy?Skoro je kocha?Dlatego mnie słabią rady pt\"nie utrudniaj mu kontaktu\"\"dziecko musi mieć ojca\"

Gość zgubilam sie
kolejny dzien bedzie spedzal z nia a co z nami

Gość aaa81
jeżeli wiesz kim jest ta babka to jej podłuż świnię niech nie czuje się pewnie wtedy między nimi zacznie się coś psuć zacznie na ciebie gonić i mężusiowi może zaczną się nudzić jej skwierczenia