Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne mysli ...

Zostanę sama czy zniosę to...?

Polecane posty

Gość czarne mysli ...

Mój chłopak za tydzien idzie do wojska, nie przejełam sie tym ze sobie nie poradzi czy cus, ale tym ze to wszystko miedzy nami moze sie ulotnic...Nie bedzie mi łatwo, w koncu widywalismy sie czesto, zanim sie przyzwyczaje do samotnosci minie troche czasu. Mam wielu znajomych, kazdy pociesza, tylko ze kazdy ma swoje sprawy i tego czasu dla mnie niwielu bedzie mi moglo zaoferowac. Wierze ze jesli jest to silne uczucie to wszystko zostanie tak jak jest. Jesli jest ktos w podobnej sytuacji lub byl, prosze o wpis... W koncu wiele osob rowniez wyjezdza np za granice, a te drugie polowki zostaja w domu i czekaja. jak sobie z tym radzicie?

Pójdzie do wojska, pozna czym jest szorstka, męska przyjaźń, to zapomni o Tobie ;)

Gość anoooo......problem
moj facet poszedl do wojska rowno rok temu 3.sierpnia wyszedl 23 kwietnia tego roku, powiem szczerze ze myslalam ze sobie nieporadze ryczalam bardzo jak sie dowiedzialam bo bylo to w przeciagu 2 tygodni za krotki czas zeby sie nastawic psychicznie, ale ogolnie podsumowujac ten czas to powiem jedno: zlecialo jak pstrykniecie palcem, gadalismy codziennie przez komorke, czesto bywal w domu choc byl na drugim koncu polski, nasza milosc nic na tym niestracila nic a nic , a moze nawet zyskala bo dojrzal wydoroslal i inaczej patrzy na niektore sprawy:))

Gość 604534moo
mam nadzieje ze bedzie oki, dzieki :)