Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jussstynaaaa

jak mam mu to oowiedziec?

Polecane posty

Gość jussstynaaaa

wiem że lada moment się wyda.zdradziłam mojego chłopaka raz fizycznie od wpływem alkoholu.Wiem że to wyidzie wiec powinnam poowiedziec pierwsza.jak jakich słow użyc jak wyjasnic?prosze doradzcie coś kocham go ale o jest wybuchowy nieraz agresywny boje się ale wiem że jak dowie się od osób trzech to już w ogóle bedzie koniec prosze doradzcie

Gość spierdalajjjjjjjjjj
kurwo

Gość wnuk smirnofa
uzyj slow -kup mi sok pomaranczowy i podsmaz bekon :)

Gość jussstynaaaa
ta kurwa dzieki za kpiny.jak wy kiedyś zrobicie coś głupiego i bedziecie tego żałować wspomnijcie ten watek i mam nadzieje że też kazdy się a was wypnie drwiąc i dałując. NARA

Gość ludzie są porąbani
Przestań pić alkohol, bo jeszcze do tego nie dorosłaś i jesteś nie odpowiedzialna. Powiedz mu, że jesteś głupią pipą i że życzysz mu aby znalazł sobie jakąś wspaniałą kobietę, bo przecież go kochasz i chcesz jego szczęścia nie?

Gość wnuk smirnofa
tak serio to masz prawo spac z kim chcesz. boisz sie go? to go zostaw

Gość srulalala
Kiedy ona się boi go zostawić bo się go boi ale zdradzać to sie nie bała.

Gość jussstynaaaa
ja go nie chce zostawiać..chce mu tylko to powiedziec..boje się bo wiem jak zaraguje nieraz nie panuje nad emocjami.ja nie chciałam go zdradzić byłam bardzo pijana nie wiedziałam co robiłam nawet pamietam to tylko przez mgłe wszystko..to nie była celowa zdrada

Gość czysta wyborowa
Kochanie wiedz, ze kocham cie najbardziej w swiecie. jestes dla mnie jedyny i liczysz sie tylko ty. I taki maly szczegolik: puscilam sie z innym, ale kochanie nie masz cie co martwic, to byla tylko rzecz fizyczna i nie ma dla mnie zadnego znaczenia moj kochaniutki mysiu pysiu.

Gość fadora
o jaaaa nie dokuczajcie jej tak:) Po prostu przyznaj się i opowiedz mu o tym tak jak tu na forum. Nie wiem czy zrozumie, na pewno będzie zły ale możesz spróbować.

Gość n.o.r.m.a.l.na
ja swojego zdradziłam w sylwestra u niego w domu. wybaczyl. juz 6 lat razem jestesmy

Gość kulubna
ciapa nie facet

Gość n.o.r.m.a.l.na
dlaczego?

Gość Ewcia35
kulubna ciapa nie facet nie potrzebnie wsadziłas w to określenie jego "a" ....i to miętkim ch... robiony

Gość ewkamarchewka123
po pijaku czy nie.... ja nie raz sie upiłam i potrafiłam sie ontrolowac hmm może dlatego że naprawde go kocham. Jest szansa ze on jest Ciebie wart i tez Cie kiedys zdradził, więc powiedz mu że byłas pijana i nie wiedziałas co robisz, co mozesz mu wiecej powiedziec? wybaczy to wybaczy, ale jezeli jeszcze nie zdradził to pewnie w przyszlosci juz nie bedzie mial skrupułow