Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaaaaaaas

grozi mi była mojego faceta.co robic

Polecane posty

Gość sylwiaaaaaaaaas

odbiłam chłopaka takiej jednej.nie mam wcale wyrzutów sumienia.To nie rozbicie rodziy małożeństwa itp.to normalne że ludzie poszukują szcześcia to że się zkimś wiazemy nie oznacza że musimy być znim na amen.Jeżeli chłopak odchodzi do innej znaczy że miłość wygasa..i nikt nie jest tu winny ja bym pozwoliła swojemu tez odeiść gdyby przestał mnie kochać i pokochał inna kobiete.Zwiazek to nie niewolnictwo i póki nie ma ślubu i dzieci można szukac i dązyć do szczesia.tyle tytułem wstępu.niestety niektóre tego nie rozumieją. ta kobieta mnie nachodzi sledzi pisze smesy z pogrózkami,wydzwania robi głuche telefony w nocy..nie mam siły boje się to gruba wielka dziewucha nie dałabym sobie z nia rady... nie mówiłam chłopakowi bo nie chce go denerwować.Mam wrazenie że jest chora psychiczie.nie wiem co ztym zrobić.poszłabym na policje ale nie mam nerw do chodzenia o sądach i procesowania się..ja nie z tych pieniaczek i awanturniczek.może to tylko grozby zwykłe bo musi się rozładować ale boje się że ona tak na poważnie i naprawde coś mi zrobi kiedyś..co o tym myślicie?

Gość zgłoś to policji
takie wariatki bywają niebezpieczne

a ja tam rozumiem dziewczyne. Tez bym miala zal do dziewuchy ktora z premedytacja odbija faceta wiedzac ze on jest zajety. Do faceta mialabym jednak jeszcze wiekszy zal. Ale olalabym obydwoje, niech sobie robia co chca. Dziewczyna widocznie nie umie sobie z tym poradzic I probuje "umilic" ci zycie. Powinnas jednak byla sie z tym liczyc jak podrywalas zajetego faceta :D

Gość kataarzynka
jeśli on jest z tobą to widocznie ma ją gdzieś. Napisz jej to w smsie bo może jeszcze nie zrozumiała

tobie grozi byla:P a ja mam kolezanke ktora zerwala z facetem po 3 latach i obecna tego faceta grozi mojej kolezance:P to dopiero cuda na kiju

Gość __bliska__
zabic kurwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość milka1111111
sluchaj powiedz chlopakowi, moze on cos jej powie.Jak to nie pomoże to napisz jej w sms ,ze to co ona robio to sa tzw grozby karalne i za to moze grozic jej wyrok

a ty udajesz taką świętą dziewice czy jak??? nie prościej było napisać że odbiłaś faceta i ex ci grozi? a nie wstępy o szukaniu wielkiej miłości , że nie jesteś pieniaczką a ona to wielka gruba, (zapewne brzydka) baba żeby czasem nikt nie miał wątpliwości która to ta dobra a która to zła :o

Napisz jej sms-a: \"nareszcie mam dość dowodów by donieść na policję, że mnie prześladujesz- kolejnym krokiem będzie sąd, w którym udowodnię, że stanowisz dla mnie zagrożenie, ciekawe co na to twój pracodawca, rodzina i przyjaciele?\"

Gość wysmiewczyni
No coz zasluzylas sobie na to hi hi. Zawsze sie trzeba liczyc z tym ze jesli ty "umilisz" komus zycie a ty ewidentnie umililas jej to ktos rowniez moze "umilic" tobie. Takie zycie, oko za oko. Ale racja dziewczyna powinna olac i ciebie i tego frajerzyne przez ktorego wywiazala sie ta klotnia i nie przyjemne sprawy. A pomyslalas ze jesli ten frajerzyna dal tak latwo odbic sie jednej to tobie rowniez nie bedzie problemu go odbic? I jak sie w tedy poczujesz gdy inna kiwnie palcem a on poleci do niej zostawiajac ciebie jak stare kapcie ktore sie zuzyly? Widac byli blisko ze soba skoro ona jest tak bardzo rozgoryczona.A to ze nie mowisz frajerowi o tym to raczej nie z troski tylko ze strachu ze wroci do niej jak zobaczy ze ona walczy o niego. Ale skoro taki kozak z niego to on powinien zaltwic ta sprawe bo tak naprawde to jego sprawa i tamtej, ale pewnie nawet nie ma odwago stanac z nia do rozmowy.Coz widac kiepsko wybralas.