Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina truskawkowa

Oddali nie pozszywane zwloki noworodka rodzicom

Polecane posty

Gość Malina truskawkowa

wlasnie ogladalam interwencje,jestem w szoku,co czuli ci rodzice gdy chcieli pozegnac synka,ludzie ktorzy robia sekcje zwlok naprawde sa pozbawieni jakichkolwiek uczuc:( jak pokazali juz pozszywane zwloki tego malutkiego chlopczyka lzy mi stanely w oczach,najgorsze to bylo jak rodzice opowiadali jak otworzyli zaplombowana trumienke a glowka byla w innym miejscu calkiem odcieta.

Gość jak można
:(

Gość a oto streszczenia
Masakra.

Gość no nie no nie moge
to przy sekcji zwlok odcinaja glowy? cos bujasz chyba :P

nie słychane, im bym głowy poucinała, zal mi tych rodziców, nie umiem sobie wyobrazic takiej sytuacji.... az serce sie kroi...

Gość a oto streszczenia
Nie buja, wejdź sobie na ten link który wisi w drugim poście.

Gość yururur
po cholerę otwierali trumnę? no powiedzcie, kto normalny grzebie w zwłokach po sekcji i jeszcze robi hałas w mediach?

Gość a oto streszczenia
Chcieli pożegnać swoje dziecko. Ja ich rozumiem. Zrobiłabym tak samo.

Gość pokazuje mi że nie ma
takiej strony :O Co to za link??

Gość yururur
i w całym tym cierpieniu znaleźli wreszcie życzliwą redakcję i opisywali dziennikarzom, nie jeden raz na pewno, co było w trumnie gdy ją odpieczętowali i otworzyli, i co im się nie podobało... mhmmm...

Gość a oto streszczenia
echh nigdy się nie nauczę wklejać linków na kafe :/

Gość a oto streszczenia
Też bym o tym krzyczała, gdyby moje dziecko potraktowali gorzej niż zwierzę. Chamy jedne.

Gość yururur
i jeszcze się procesują! to dopiero cyrk nad trumną i pieniactwo sądowe mam wrażenie że oni mają żal że z sekcją coś nie tak... może jej nie chcieli? może sobie mają coś do zarzucenia?

Gość pokazuje mi że nie ma
nie znaleziono :O

Gość no nie no nie moge
ja chce zeby mnie skremowano, nie chce zeby mnie ktos ogladal :( swoja droga, moze dlatego ze to noworodek, dorosli jak maja sekcje normalnie przeciez sa odkryci w trumnie ogladam regularnie Doktor G. na dyscovery, wczoraj bylo o sekcji zwlok 2letniego chlopczyka, ale glowy mu nie odcinala, nigdy nie odcina (otwiera tylko czaszke)

Gość no nie no nie moge
ale to Polska, tu wszystko sie moze zdarzyc :o

Gość aga221122
wiadomo co się robi na sekcji zwłok. dziwi mnie tylko decyzja prokuratury, która pozwoliła na otwarcie trumny, wiedzieli co rodzice tego dziecka zobaczą po otwarciu, a wyrazili zgodę na jej otwarcie. poza tym ja nie wierze takim programom, pokazywane jest w nich tylko to co najgorsze, zawsze brak w nich całej prawdy, przez zatajanie części prawdy robią sensacje na cały kraj, a my durnie przed telewizorami im wierzymy.

Gość Malina truskawkowa
nie no klamac w takiej sprawie to by napewno nie klamali,w interwencjach zawsze jest prawda,unas w miasteczku zabito kiedys kobiete,staruszke i tez oytm tam mowili poco zagladali do trumienki??Nawet niechce sobie takiego czegosc wyobrazac ze mogloby mi sie takie cos przytrafic,ale napewno bym ostatni raz chciala ululac swoje dzieciatko do snu

Gość aga221122
według mnie to tym państwu coś nie pasuje w wyniku sekcji zwłok i zrobili sensacje. a że tego typu sensacje pokazują część prawdy to znam z życia.

Gość aga221122
p.s. ale coś faktycznie musiało być w tym przypadku nie tak, bo wyrok sądowy mówi sam za siebie, ale w Polsce nie mamy niezawisłych sądów, więc też bym na ten temat polemizowała.

szok!!! moj synek również miał sekcję, ale w trumience wyglądał całkiem normalnie- o ile wogole mozna mówic o normalnosci takiego widoku :(. rozumiem rodziców chłopca ze chcieli na niego spojrzeć po raz ostatni. ja również czułam taką potrzebę, zeby chociaz jeszcze ten jeden, ostatni raz pogłaskać synka po małej buzi :(