Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaaaszarusza Kasia

NAJNOWSZY TREND, WSPANIAŁY, WYSZUKANY I ELEGANCKI!! NA ŚLUB KOŚCIELNY!

Polecane posty

Pomysł dobry jeśli chodzi o Mszę, ale na weselu tego nie widzę:) Chyba, że w kameralnym gronie koneserów;) Rozwaliły mnie posty przeciw \"Ave Maria\" :D To jest MODLITWA, konkretnie - ZDROWAŚ MARIO, jak \"Zdrowaś Mario\" może być oklepane? :D To zmartwię Was, bo w trakcie Mszy jest jeszcze odmawiane \"Ojcze Nasz\", równie oklepany i niemodny fragmencik :P

Gość już po ślubie
oklepane rzeczy przecież też mogą być piękne, ale w związku z tym, że ślub mam już za sobą to muszę przyznać, że oprawa muzyczna ma duże znaczenie i ja jestem ze swojej BARDZO zadowolona!!

Gość Kejti_24
Witam potrzebuję namiary właśnie na śpiewaczkę która by zaśpiewała ave maria ze śląska dokładnie kolo katowic z góry dziękuję jak by co mój numer 507 752 697

Gość graba...
a ja mialam Ave AMria grane na flecie...

Gość keiti znajdz topik pt
"jakie piesni na slubie" ( chyba tak brzmi) tam dziewczyna polecala studentow Ak. Muzycznej ze Slaska Swoja droga swiat chamieje, skoro ludzie wola discopolopodobne od Bacha. No ale co sie dziwic motlochowi i inteligencji pierwszego pokolenia - niby skad miali nabrac kultury muzycznej? ...

Gość namiary na śpiewaczkę
ze Śląska wysłane - życzę wszystkiego dobrego :) pięknej ceremonii i szczęścia w życiu

Gość Kejti_24
Dziękuję bardzo :-)