Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misako11

prosze doradzcie cos a wy same jakbyscie odczuwały ??

Polecane posty

Gość Misako11

byłam z facetem pół roku i pozniej zaczelismy sie troche kłocic oboje duzo pracowalismy wiec pojawił sie brak czasu dla siebie i to w sumie ja zerwalam teraz wychodzi na to ze chyba sie zejdziemy bo naprawde na nim mi zalezy a nie poznalam nikogo innego kto by mnie bardziej zainteresował niz on ale wiedziam juz wczesniej od jego kolegi ze on w czasie 3 miesiecznej rozłaki spotykał sie z inna on teraz to potwierdził i jeszcze po moim wypytywaniu powiedział ze spał z nia kilka razy nie wiem ale nie daje mi spokoju to ze on spal z inna chodzi mi to po głowie ja w tym czasie co nie bylismy ze soba nie miałam nikogo a jakie wy byscie miały odczucia ?????

Gość Nie jest ciebie wart
tak samo:) jak się kocha to się tak łatwo nie sypi a z inną..

Gość Misako11
no ja juz nie wiem sama on ma dosc duzy temperament powiedział ze to był tylko sex ze ona sie nie liczy ze to ja jestem wazna dla niego juz nie wiem sama co o tym myslec

Gość Nie jest ciebie wart
misiak nie badz głupia:) bajki ci wciska:)

Gość Misako11
a jest tu taka kobieta ktora machnełaby reka na to ze on spał z inna podczas rozłaki bo poprostu go kocha i mu to wybacza bo jednak nie byli wtedy razem

Gość Nie byl z Toba
mial do tego prawo. To tak, jakbys zaczynala nowy zwiazek z kims, kto kogos przed Toba mial. Nie rob takiej tragedii.

Gość baba_jaga_chate_ma_zpiernika
nie byliscie razem takze mogl robic co chcial i z kim chcial ty tez moglas wg mnie nie ma tematu