Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananananana

KURde czy wszyscy faceci sa tacy ......

Polecane posty

Gość nananananana

facet zna mnie od miesiaca widzielismy sie i rozmwialismy kilka razy a ten mi pisze po kilku smsach ze chcetnie by sie ze mna przespał bo mu sie podobam i mnie lubi i mu cieknie slina na moj widok i ze to nie jest zle i co JAAAA bym nie chciala " // kurwa czy kazdy facet mysli tylko o jednym :o

Gość znalazla sie cnotka
phi:o

Gość nananananana
cnotka nie jestem ale kurwa nie daje dupy na prawo i lewo trzeb asie sznowac w dzisziejszych czasach no nie

Gość kbbvf
A wy dziewczyny/kobiety o czym myslicie zapoznajac chłopaka/mężczyzne? Faceci mysla o dupie,a kobiety mysla o tym gdzie je ci chłopacy/mężczyźni zabiora i za co zapłacą

Gość nananananana
najgporsze jest to ze fajny z niego chłopak naprawde tylko chyba za badrzo bezposredni :o

Gość kbbvf
A dlaczego kobieta która chce uprawiac bezintereownie seks z facetem który jej sie podoba od razu sie nie szanuje...

Gość nananananana
nie wiem jak dla innych ale dla mnie to jest szmacenie sie

Gość kbbvf
szmaci sie dzieka,bo kase za to bierze lub kobieta która za seks dostaje prezenty l;ub zapraszana jest gdzies.

Gość nananananana
tak to co sadzisz o najebanych gówniarach ktore daja dupy byle frajerowi????? i nie biora za to kasy czy prezentów

Gość nananananana
ja mam obrzydzenie do takich dziewczyn , sama znam kilka takich i zaden facet juz ich nie szanuje sa skonczone. swieta nie jestem ale w pore sie kapłam i zmieni8lam swoje zycie i nie zaluje tego.

ehh no każdy jest taki, jeśli dziewczyna mu się podoba ;) Tylko może nie każdy wyraża to w tak dosłowny sposób... ;]

Gość nananananana
no on od samego poczatku wyrazał chec na to tylko w bardzioej dyskretnijszy sposb i w koncu napsial tak dosłownie bo myslal ze go nie zrozumialam o co chodzi... a chodzi tylko o jedno

no wiesz, ile można rzucać aluzje i czekać aż zrozumiesz :D zniecierpliwił się chłopak... :D

Gość nananananana
ale ja go zrozumialam od poczatkku :P tylko zbywalam go i zartowalam z tego itp. chcialm go bardziej poznac itp ale i tak juz nic z tego ;p

Gość troskliwa
Ja teraz mam taką sytuację. Dawny kolega, zawsze coś nas ciągnęło do siebie, ale wtedy każde było w związku. Kiedyś odpowiedzialny, poukładane w głowie. Teraz spotkania po latach, a On strasznie bezpośredni ;) Trochę mnie to przeraża. Faceci generalnie myślą tylko o jednym ;) tylko nie każdy o tym powie wprost. A ten mój jak twierdzi- pozmieniało mu się w głowie, ja wiem że trafiał na nieodpowiednie dziewczyny.

Gość Wyślij mu
Piosenkę Karin Stanek "Nie bądź taki szybki Bill"

Gość nananananana
no wlasnie :) faceci to faceci ;p ale i tak ich kochamy :) szczegolnie naszych przystojniaczków z polski :D

Gość troskliwa
hahaha dobry pomysł z tą piosenką :P Tak poważnie to jak już facet powiedział to wprost to raczej się już nie uspokoi ;)

nanana.. ja wiem, że Ty rozumiałaś :D z tymi aluzjami to jest tak - kobiety je rzucają, a mężczyźni ich nie rozumieją, a potem te kobiety przeżywają myśląc, że oni napewno rozumieją, ale nie reagują, bo cośtam :) Faceci właściwie mówią niemal dosłownie, a myślą, że to delikatne aluzje :D a jeśli kobieta udaje, że nie wie o co chodzi, bo nie chce ciągnąć tego tematu, to facet wtedy przechodzi na kolejny stopień delikatnej sugestii i wali z grubej rury ;)

"acet zna mnie od miesiaca widzielismy sie i rozmwialismy kilka razy a ten mi pisze" nie bo niektórych nie da się poznać, nie nadają się do rozmowy i nic nie napiszą bo nie mają co. Do reszty się nie ustosunkuję

bardzo :) myślałam, że to jakieś magiczne przyciąganie, czy coś :D

bo ja nie umiem się nie uśmiechać :)