Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananananana

KURde czy wszyscy faceci sa tacy ......

Polecane posty

a podobno internet zmniejsza dystans :D cały świat w zasięgu ręki ;) zgłoszę reklamację na niebieską linię TP :D

nie wiem, czy TP zadziała w tej sprawie :D Oni wogóle kwestie jakichkolwiek reklamacji traktują dość luźno ;)

wymyśliłam niebieską linię, to mówisz, że zła :D jak zła to podaj lepszą propozyjcę :classic_cool:

O przepraszam bardzo - sama stwierdziłaś, że reklamacje traktują luźno. Ja tylko sugerowałem, że w związku z tym może znalazłabyś coś/kogoś lepszego :p

Autorka ma rację :D Wszyscy faceci są TACY...... :D ja tu miałam Cię za kolesia pełnego inwencji, a tyczasem jednej głupiej reklamacji nie umiesz porządnie załątwić :D

Moją inwencję, póki co, odłożyłem na bok jako rezerwę na wypadek Twojej niemocy, pozostawiając Ci szerokie pole do popisu :) Tymczasem wszystko na co Cię stać, to objechać mnie (bezpodstawnie zresztą) :o I jeszcze jaka zadowolona jesteś z tego, o lol :o

Chciałam wejść na Twoją ambicję, ale widzę, że nic z tego :P Odchodząc od tematu...:D Przypakowałeś chociaż trochę przez te ostatnie kilka dni, bo nie wiem czy pamiętasz, ale obiecałeś zwiększyć moją kolekcję zdjęć o męską klatę? :>

jeszcze kiedyś przemycę jakąś babska sztuczkę i nawet się nie zorientujesz, że się na nią złapałeś :D Wtedy jeszcze raz rozważysz kwestię tych numerów, co to niby nie z Tobą :D Co rozumiesz przez tylko trochę? :D Obiecałeś i tylko trochę? :D Nie ładnie :D Wakacje się skończą, a potem powiesz, że Ci zimno bez koszulki i musimy poczekać do wiosny 2009 :D

Gość na pewno nie wszyscy
Trafiłaś na wyjątek ! Większość nawet tygodnia nie wytrzyma :D

Zbyt czytelne są te Wasze \"sztuczki\", no ale próbuj, jeśli tak Cię to bawi :p Szkoda tylko, że w ogóle musisz się do nich uciekać :) Ejże, dopiero 2 dni minęły, a Ty chcesz cudów. Po cuda to do Tuska :p I jak to bez koszulki? Ja nic bez koszulki nie dostałem, to i nie dam :D

cuda, cudeńka :D Postaraj się, a nie tu mu cudami oczy mydlisz :D Dla chcącego nic trudnego... :D Daję Ci jeszcze 2 dni i tylko od Ciebie zależy jak spożytkujesz te 48h :classic_cool:

dawno żem nie widziała porządnej męskiej klaty! :classic_cool: chcem popaczeć :D

googlowanie mija się z celem :D równie dobrze mogłabym sobie narysować :D a tu chodzi o prawdziwą klatę :classic_cool: :D

Gość Denn
Ja tak nie myślę,a niestety staje się to coraz bardziej popularne,a raczej tylko to.

prawdziwa, na fotce :D przytwierdzona do kogoś realnego :D choć wirtualnego :D:classic_cool: