Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bziulaa

Czy taka dziewczyna moze byc pociagajaca??

Polecane posty

Gość bziulaa

Witam wszystkich. Czy ktos taki jak ja, czyli piegowata dziewczyna moze sie komukolwiek podobac? wydaje mi sie, ze nigdy nie znajde chlopaka bo sie nikomu nie podobam przez te piegi ;[

Gość z małym frędzlem
Może być, zwłaszcza jeśli pokaże tzytzki ;) żarcik ;) a tak na serio to pewnie że tak, piegowate też bywają bardzo sexi pozdro :D

Tak taka dziewczyna może być pociągająca.To co z tego,że ma piego gorzej jakby miała popsute zęby lub brak. :P :D

Gość komuch___
mi się podobają dziewczyne które są posiadaczkami piegów. Uważam że to jest sexi

Gość Tet
Oczywiście pogadajmy? napisz na maila.czekam

Gość bziulaa
Milo slyszec takie cos ;)

Gość nie bziulaa
no ale z tym pokazaniem cyckow to szczera prawda :o sama bylam swiadkiem

Gość łojejej
a czy Ty wiesz jak wygląda Lindsay Lohan? ona to jest jeden wielki pieg

Gość bziulaa
wiem jak ona wyglada, ja tyle az nie mam, mam tylko na buzi, na calej buzi ;/ ale i tak to moj najwiekszy problem ;[

Gość jarząbek
moja dziewczyna jest piegowata na calej buzi, ramionach ba nawet kolo sutka ma takiego fajnego piega i jest przeurocza, seksowna i bardzo pociagajaca. Problem nie lezy w piegach tylko w twojej niskiej samoocenie i nad tym musisz popracowac, bo jak znam zycie to gdybys nie byla piegowata to bys sobie jakas inne wade znalazla.

Gość hfl
a ja myśle, że piegi są śliczne i mnóstwo bym dała żeby je mieć...

Gość nie bziulaa
kochana, nawet jak masz piegowaty dekolt a pokazesz tzytzushki w dobrym momencie to bedzie git :classic_cool:🖐️ wiem, co mowie;)...widzialam taka akcje wiele miesiecy...🖐️

Gość gość
Ja mam piegi na twarzy latem od slonca i moj facet pieje z zachwytu na ich widok;)Piegi są fajne....oczywiscie w rozsądnych ilosciach. Taka Lindsay Lohan na ten przykład ma piegów wiecej niż mrówek w mrowisku, a nawet tego nie widać za bardzo przed dobry makijaż.

Gość dzyndzelek mały aż wstyd
a tak w ogóle to co Ty wiesz o problemach. piegi to nic nie znaczące wyróżnienie się w urodzie. a wyobraź sobie że mój fajfus we wzwodzie ma jedynie 11,5 cm i to jest diopiero życiowa tragedia samobójstwa nie popełnię tylko z tchórzostwa

Gość nie bziulaa
bziulaa wracaj!😭 hmmm...zajela sie chyba pokazywaniem tzytzuchów :classic_cool:

Gość hfl
dzyndzelek... uwierz, że to 11.5 cm też może zaspokoić... trzeba sie tylko umieć poslugiwac sprzętem;P

Gość ERNESTTTT
Ja pieje z zachwytu na widok zepsutych zebow pozdro600. Uwielbiam jej sparciale 7!!!

Gość nie bziulaa
ze tez Ci sie chcialo mierzyc...:P

Gość dzyndzelek mały aż wstyd
ano chicłao nie chciało... odpowiem rymem Wprost nie mogłem w to uwierzyć Aż musiałem sobie zmierzyć

Gość nie bziulaa
dzyndzelek no nie martw sie juz... zawsze mozna popracowac nad technika i biegloscia... ze tak powiem :classic_cool:;)

Gość dzyndzelek mały że aż wstyd
Z kompleksów wychodząc śmiało Trudności forsując niemało Biegłość swą i technikę Ćwiczyłem jak gimnastykę Aż dziewczę z rozkoszy omdlało

Gość bziulaa
no ale rzecz w tym, ze teraz wszedzie takie opalone dzieczyny a ja jestem biala jak sciana do tego mam tyle piegow na buzi ;/ najgorsze bylo to, ze nieraz bylam z jakas kolezanka i jak poznalysmy jakichs chlopakow to ze mna nawet nie rozmawiali ;/ tragedia czulam sie zawsze okropnie ;[ w sumie to juz stracilam nadzieje, ze jakis sie mna zainteresuje ;[[ a i najgorsza jest rodzina wszyscy na mnie wlaza z tekstami: a kiedy wreszcie znajdziesz sobie chlopaka.. itp tak latwo powiedziec jak zaden nie jest zainteresowany mna ;//

Gość nie bziulaa
oj tam kochana🖐️...ja znalam piegowata bziule i radzila sobie, ze hoho! tylko tzytzuszki trzeba nosic troszkę odsloniete i czesto sie nachylac ps.powiem Ci w sekrecie, ze ja tez nosze odsloniete i sie czesto staram nachylac... aktualnie nie mam pracy, wiec nachylam sie na rozmowach, ale nie wszedzie sie da, bo czasem rozmawiam z babkami :D🖐️ takze wtedy odpada...;(

Gość dzyndzelek mały że aż wstyd
Bziula nie martw się tak i uwierz w siebie. Najgorsze co moze być to się sobą przejmować i mieć kompleksy (i kto to mówi he he he) Ja swoje kompleksy potrafię stłumić - ot czasem - jako dzisiaj wyłażą Ale generalnie odkąd się wyluzowałem to ludzie - w tym płeć przeciwna - traktuje mnie o wiele inaczej, lepiej. Poza tym na necie też masz szansę spotkać sympatię. Oczywiście trzeba uważać, ale mam znajomych, którzy się poznali via internet i dziś są małzeństwem

Gość hfl
nie martw sie... naprawde jest bardzo wielu facetów lubiących piegi. a teraz bycie nieoplonym jest modne... i zdrowe przy okazji:) moja przyjaciółka była zawsze cała piegowata, ruda i strasznie szczuplutka i wszyscy pytali kiedy ona sobie w końcu znajdzie chłopaka... i jak sie dziewczyna rozkręciła to teraz nie może sie odgonić od facetów:D także poczekaj troche napewno sie ktoś znajdzie.

Gość nie bziulaa
w zasadzie to od dawna nie mialam zadnej rozmowy z facetem :( chlip chlip

Gość bziulaa
ja jestem sama ciagle!! a juz mam 22 lata porazka ;.///

Gość nie bziulaa
cos robisz nie tak ..cholera... nosisz czarne golfy czy co???

Gość bziulaa
niee ;/ wlasnie, ze nie i widzisz nie skutkuje to, ja chyba jestem bardzo nieatrakcyjna ;[[[