Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość apateka

Najtańsza apteka internetowa?

Polecane posty

Gość lourendut
a to przepraszam po chinsku ?? ;) co zamawiasz w waptece? pytam pana z przedostatniego posta

Gość gość
ja kupuję w waptece głównie kosmetyki i suplementy diety. za miesięczny zestaw płacę ok. 20zł mniej niż w osiedloej aptece

Gość ededistan
wlasnie ja tez chcialem kupic w necie leki. A powiedz mi, np co do tej wapteki maja jakies limity na przesylke czy cos?

Gość cytrynowaaaa
Na ich stronie w zakładce "Wysyłka i zwroty" masz wszystkie informacje odnośnie cen dostawy. Ja kupowałam tam ostatnio kilka suplementów diety i nawet z przesyłką wyszło mi taniej ;) Jeśli zamówisz powyżej 300 zł to masz dostawę za darmo.

Gość gość
ja na cale szczescie nigdy nie musialam korzystac z apteki internetowej. Zreszta chyba mialabym opory przez zamawianiem lekow czy nawet suplementow z takiego zrodla. Obok siebie w pultusku mam tania apteke http://aptekapultusk.pl/ i tam robie wszystkie takie zakupy. W waszych okolicach tez na pewno jest jakas tania apteka

Gość Mania Ka
Moim zdaniem jedną z najtańszych aptek jest wapteka.pl. Są naprawdę tanie kosmetyki i leki. Szybka i bezproblemowa dostawa, rabaty i dobry kontakt mailowy. Polecam.

Internetowe apteki sa oczywiście wygodne. Szybko i sprawnie dostanie się lek i to nawet można dostac go za polowe mniejsza cene. Ja niestety nie jestem zwolenniczką internetowych aptek. Może dlatego że się sparzyłam… Ostatnio zamówiłam w aptece zdro-vita pewien lek- zamiennik , który z reszta poleciła mi sama apteka. Kupilam bo oczywiście był tanszy niż lek pierwotny. Co się okazalo? Lek był oczywiscvie zamiennikiem, ale w ogole nie zadziałał, bo coś tam się jednak rózniło w składzie. Zmarnowane pieniadze, a co najgorsze przeciagniecie choroby w czasie. Kupiłam właściwy lek juz w aptece stacjonarnej i efekty są:)

Gość gość
dlatego ja pytam od razu lekarza o zamienniki i czy skład jest ten sam, a nie że niby ten sam, a przychodzi co do czego to nie działa. W aptekach to wiadomo jak jest, polecają te leki, co do których dogadali się z producentami i mają z tego jakieś profity.

Gość gość
Długo szukałam apteki internetowej, w której najtaniej kupię wybrane przeze mnie suplementy i kosmetyki - wygrała jednogłośnie apteka gemini, więc mogę ją polecić: www.aptekagemini.pl

Gość AAAAAsia
ja polecam www.aptekagemini.pl ... Jest spooooro tańsza od wapteka...

Gość karolajna11
A ja porównywałam ostatnio gemini i waptekę i w tej drugiej akurat niektóre suplementy były tańsze. Więc to pewnie zależy. Tak czy siak bardziej opłaca się kupować w sieci :)

Gość gość
ostatnio kupiłam suplementy w aptece www.santeo.pl, jej zaletą są liczne punkty odbioru, tzn. można odebrać w aptekach

Gość Lilla06
No zdecydowanie wapteka dużo tańsza jest od innych. Czasami nawet na jednym leku można zaoszczędzić ponad 10 zł. Naprawdę jak się dobrze policzy mozna sporo zaoszczędzić.

Gość ulka32
dobra, nie wierzyłam w takie cuda z tańszymi lekami itd. ale serio ceny wapteki mnie zachęcają do kupna. policzyłam to, co zazwyczaj kupuję i wyszło mi taniej o ponad 30 zł :/ Tylko problem jest taki, że trzeba pewnie trochę czekać na kuriera, a jak czegoś się potrzebuje na teraz to lipa. Ale zapasy tam zrobię, nie ma co :)

Gość gość
sprawdź tutaj www.galena.pl znajdziesz duzo fajnych suplementów i leków, ja korzystam często z ich strony jak chce zamówić czegoś większą ilość:)

Gość gość
tanszej apteki o internetowej Gemini nie spotkalam

Gość gość
dlazdrowia.co.uk ma teraz 20% zniżki na produkty do higieny intymnej dla kobiet oraz środki na menstruację - wystarczy wpisać kod rabatowy - INT1420P

Gość gość
Ja kupuje w 2: www.aptekagemini.pl lub www.aptekamini.pl.

Gość gość
To ja podobnie www.aptekamini.pl, ale przede wszystkim www.aptekagemini.pl

Gość gośćMagda
Polecam www.aptekamini.pl !! Świetne ceny mają, fajne promocje i do każdego zamówienia dodawany jest zawsze jakiś gratis. Ja dostałam super próbki z Vichy i SVR :)

Czy ktoś zna i korzystał z apteki EUROPA PHARM w necie? Czy jest wiarygodna i ma oryginalne lekarstwa? Będę wdzięczna za odpowiedź?

Gość gość
Najtańsza jest apteka Gemini

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować