Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nelke

teraz albo nigdy- 8 kg w dół- zapraszam wytrwale

Polecane posty

nelke-zazdroszcze bo u mnie dzis oberwanie chmury bylo rano, masakra. Teraz za to wyszlo slonce ale i tak nei jest super cieplo. Oki dzis mam znowu plan na bieganie.

Gość balun
uleczko_ppp a ile kosztują te tabletki i gdzie można je dostać

Gość uleczka_ppp
Kosztują ok 90 zł, na necie można zamówić taniej. Są już dostępne w wielu aptekach, no ale jeszcze nie we wszystkich. Nie są najtańsze, ale przynajmniej nie trzeba się głodzić żeby schudnąć :) no i są skuteczne. Chudnie się raz na zawsze :)

Witam. Podziwiam wytrwałe odchudzaczki, ale mam pytanie di pilar jak to możliwe ze jesteś lekarzem mając 25 lat??

hej dziewcznki:) dzieki mojej chorobie mam mal apetyt:) dzis czuje sie trche lepiej, ale mam zamiar znow jest 50% ;P warzwa z kotletem drobiowm bez panierki. chyba nie jest zle jak na obiad??:P

Gość balun
dziękuje ci bardzo na pewno je wypróbuje ,a cena no nie jest aż tak wysoka ,a zresztą jak ma działać to nie będzie mi szkoda wydać te 90 zł

zebrawkropki-nie urazilas :) lekarzem jest sie po 7 udanych;p latach studiow, nie mam jeszcze specjalizacji, jak Bozia da bedzie za 5 lat i wtedy bede ginekologiem. W tym roku osiagne sadny wiek 26 lat :)Pracuje za granica, a tu sa tez troche inne zasady. Wlasnie slysze polski przez okno, smiesznie, co drugie slowo kur... troche dziwnie, slyszec polski w tym wydaniu... A co do mojej dietki to ho ho , dzis dobrze nie bylo, 9h operacji bez przerwy, a potem rzucilam sie na jedzienie, po pracy pognalam bezposrednio do kolezanki na apperitivo:) a teraz luby mnie na drinka wyciaga bo znajomym sie dzidzia urodzila :) Ach nie powinnam pisac, ze jestem lekarzem, po co to. Jestem tu dlatego, ze chce schudnac przed urlopem :) A moj zawod nie ma nic wspolnego z dieta.

7 lat studiów:P?? powtarzalas, cz ze stazem liczsz? gdze pracujesz, w sensie w jakim kraju?sorry ze sie tak dopytuje, ale martwie tez sie o swoja przszlosc;/ bo obie wiemy jak jest po lekarskim. latwo bylo sie dostac na spac. z gin? u nas to chyba z cudem graniczy, no chyba ze na wolontariat:( | jesli chodzi o diete? dupa:( wzdrowialam, apett wrocil, chlopak nazeka ze blo nie mniej, iu ze za duzo jem... cholera, ale nadwagi nie mam, wielokrotnie slysze ze dobezw wygladam, choc sama chyba nigd w to nie uwierze:( w koncu scgudlam juz bardzo duzo, a przt moim wzroscie te 58 to chyba nie jest taka tragedia...?

Gość uleczka_ppp
a u mnie kolejny kg mniej :) znaczy to dopero początek, bo biore jakies 2,5 tyg, ale chudnę w odpowiednim tempie :)

halo halo!! jest tu ktos jeszcze ? czu topic koncz sie jak zwkle?:(

Gość pinezka997
a ja ważę już tyle ile chcę :) i całe szczęście :P odstawiłam Formoline i bardzoe jestem zadowolona z efektu jakie dało mi to całe odchudzanie. Efektu jo-jo też nie ma więc czym tu się martwić :P

Gość daisyyyyy
ja też swego czasu stosowałam te tabletki. Na poczatku nie byłam przekonana, bo myślałam, ze to kolejne tabletki po których schudnę a później przytyję. Ale na szczęście schudłam... i już nie przytyłam :) waga się trzyma.

Gość Siaaa
Ja stosowałam Formoline dość długo, ale zrezygnowałam z tego, bez sensu... strasznie drogie a efektów nie było widać. Teraz dużo ćwiczę, jeśli nie mam czasu iść na siłownię to włączam sobie ulubioną muzyczkę i ćwiczę w domu! Serdecznie to polecam wszystkim zapracowanym Paniom ;) Poza tym zamieniłam olej na oliwę, Jasne na ciemne pieczywo. Więcej SUROWYCH warzyw no i oczywiście zero słodyczy! Efekt wspaniały i długotrwały! nie ma możliwości do powrotu do poprzedniej wagi...a po tabletkach? efekt jo-jo gwarantowany...