Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc...

Jak zareagowac kiedy chlopak

Polecane posty

Gość ccc...

komentuje urode jakiejs ladnej dziewczyny? np ostanio jedziemy samochodem i on, ze a ta czarnulka jest bardzo ladna i zgrabna i rzeczywiscie mial racje bardzo ladna byla:O ja sie odrazu wkurzam i denerwuje i mowie mu, ze z neigo to babiarz chociaz wiem ze on bardzo mnie kocha. Jak wogole reagowac na takie cos? Pokazac ze mnie to ruszylo czy raczej nie?

moj tak nie robi, nie w mojej oobecnosci.......tez zacznij komentowac urode innych facetow to normalne ze facet dostrzegha tez inne panny ale moze to sobie zachowac dla siebie albo dla swoich kumpli

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ja bym takiemu od razu jebnęła w ryj!!!!!!!!!! On cię ma w dupie!!!!!!!!

i po co on takie rzeczy mówi swojej dziewczynie? :/ Lepiej Ciebie by komplementował. Ja bym mu powiedziała, że jak taka ładna, to niech wysiada z samochodu i idzie do niej...

mnie też to denerwuje, ale ja najczęściej w ogole tego nie komentuje. Jakbym skomentowała na pewno byłoby to coś uszczypliwego w stosunku do niego, więc po co???A tak przynajmniej nie wychodzę na jakąś zakompleksioną zołze, co to jest zazdrosna... Ja zresztą jak widzę jakieś ciacho też komentuje i w ten sposób jesteśmy kwita:D

Gość Oblech
Ciesz się. Jest takie powiedzenie o byciu mocnym w gębie o małych psach i głośnym szczekaniu. Gratuluję ci małego psa :classic_cool:

łoj ale problem, powiedz mu że nie podoba Ci sie takie jego zachowanie a jak sie nie zmieni to go zostaw, proste, mówisz że kocha , to popracuje nad sobą. i nie zostawiaj tego bo się to na Tobie zemści poźniej jeszcze bardziej

Gość ccc...
Maluda nie wiem po co ale chyba nastepnym trazem jak tak zrobi zapytam po co to robi:O

Gość ccc...
Frencho ale jak sie to moze zemscic? on mi ostanio powiedzial, ze jesli cos takiego palnie to zebym go ja palnela wtedy.

nie wiem jak ,moze nic sie nie stanie, moze tak sobie tylko gadac bedzie, ale jesli Cię to denerwuje to musisz rozwiązać ten problem. tak to jest ze najpierw toczą sie małe kamyczki, później cała lawina której nie da sie zatrzymac, jak w drobnych sprawach nie mozecie dojsc do porozumienia to nie licz ze wiekszym problemom bedziecie potrafili sprostac. najgorszym błędem zakochanych jest włąsnie takie pomijanie takich rzeczy, mowiąc że to błahostki i rozwiązywanie ich na zasadzie "ty mnie palniesz to ja Ciebie" predzej czy pozniej źle na tym wyjdziecie, porozmawiaj i wytłumacz ze ma tak nie robić, kocha to zrozumie ;d

Gość ccc...
no wlasnie chyba masz racje frencho z drugiej strony on nic zlego nie robi znowu, czasem tylko jak rzeczywiscie jakas ladna przejdzie to z usmiechem i jakby zartujac rzuci takim tekstem, dlatego tez nawet nie wiem czy moglabym mu zabrnic tego:O

Nie chodzi o zabranianie czegos. nie robi nic złego ale pokaż mu ze tobie to nie odpowiada to kwestia kompromisu. On nie będzie komentował innych kobiet, Ty będziesz szczęsliwsza, to nie jest az taki wielki wysiłek by powstrzymac sie od tego typu tekstów. przedyskutuj to z nim po prostu

Gość ccc...
okprzedyskutuje, a zastanawiam skad sie u facetow to bierze? bo ja swojego jestem pewna, ze mnie kocha, komplementuje bardzo czesto, na to wogole nie moge narzekac i ja naprawde czuje sie sexowna przy nim

a tego to nie weim ,chociaż jestem facetem xD, mamy swoje dziwne zachowania tak jak i wy chyba macie swoje, ważne by jakos wzajemnie mówic sobie co jest nie tak i sie dogadywac :] Miłość to trudna wędrówka, nic nie przyjdzie bez wysiłku :)