Gość jogurty jogobella Napisano Sierpień 10, 2008 som smaczne, som, zdrowe, z owocami prosto "se kszaczka" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzidziula Napisano Sierpień 10, 2008 'Si, si, kosta! Seniorrrrra?!" Aaach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thats not my name Napisano Sierpień 10, 2008 i jeszcze jakiś tam jogurtu, chyba jogobella jogobella ma takie chrupiące owoce:D:D:D:D:D to ja kurwa nie wiem co jest w tym jogurcie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurde faja 0 Napisano Sierpień 11, 2008 kurwa mac ... \'chrupiace owoce\' tez mnie to jebanie rozpierdala ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurde faja 0 Napisano Sierpień 11, 2008 kurwa mac ... \'chrupiace owoce\' tez mnie to jebanie rozpierdala ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurde faja 0 Napisano Sierpień 11, 2008 kurwa mac ... 'chrupiace owoce' tez mnie to jebanie rozpierdala ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem słowik Napisano Sierpień 11, 2008 Była taka reklama jak żona krzyczy do męża-kupiłeś marchewkę?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem słowik Napisano Sierpień 11, 2008 Była taka reklama jak żona krzyczy do męża-kupiłeś marchewkę?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem słowik Napisano Sierpień 11, 2008 Jogobella wywołuje u mnie mdłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ojojojojojojojojoj Napisano Sierpień 12, 2008 Nazywam się Agnieżka i prscfuje w dziale pelsonalnym. Alpinistka? Nie, po plostu kofam góry ojjojojoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metafora . 0 Napisano Sierpień 13, 2008 Tak, alpinistka agnieszka i ibuprom max, którym można zabić ból wywołany cisnieniem wysokogórskim. Ale jeszcze zapomniałam o jednej mega wk.... reklamie - schwarzkopf i got2b :O I ta "megalomenja" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *zniesmaczona* Napisano Sierpień 13, 2008 Dobijają mnie debilne reklamy Plusa,chodzi o te 2 pacynki,zieloną i różową. Widzę tąś reklamę praktycznie w każdym bloku reklamowym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nagadam wam 0 Napisano Sierpień 13, 2008 najlepe reklamy ma biedronka i hooj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezły topik Napisano Sierpień 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ppp23 Napisano Sierpień 15, 2008 Jak już ktos wczesniej napisał okropnie wkurwiajace sa reklamy tymbarka , nie wiem jakim trzeba byc debilem zeby takie pomysly na reklame miec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta najlepsze są Napisano Sierpień 15, 2008 reklamy jogobelli i sepleniące matki polki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brednieye Napisano Sierpień 15, 2008 jogobella wczesniej dał plame i byla puszczana reklama ze truskawki sa prosto z DRZEWA nosz k u z w a truskawki na drzewie szybko sie kapneli i zmienili na inna wersje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dno dno i jeszcze raz dno Napisano Sierpień 15, 2008 A ta reklama żeby nie mieć sraczki na wakacjach i przed egzaminem na prawo jazdy? Tragedia i kompromitacja. "Ewa, Ty jeszcze w pokoju" a Ewa słodkim, biednym głosikiem cierpiętnicy mówi "Tak, mam biegunkę". Ludzie, ja nie wiem kto takie rozmowy ze sobą prowadzi, jacyś chyba idioci niedorozwinięci! No i oczywiście zasrany barszcz czy inna zupa, gdzie na końcu, jak już całą rodziną się najedzą z jednej torebki zupki z proszku, tatusiowi przykleja się do zęba taki wielki kawałek jakiegoś zielska. To już brak słów normalnie, jeszcze większe coś mu mogli przylepić!! A w ogóle to bardziej jeszcze przyjebanego ziomka mogli do tego wziąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brednieye Napisano Sierpień 15, 2008 niedługo bedzie tak a teraz przerywamy reklamy aby nadac panstwu film :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smashm 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Reklama vanish, okropnie podłożony głos, taki ghogus opowiada, że vanish usuwa plamy nawet w zimnej wodzie, wsypuje tam kostki lodu i krzyczy \"ukhm, zimne.\" Kurwica mnie strzekla jak ją widze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość totalna porażka ... Napisano Sierpień 15, 2008 A ta reklama zajebistej maści na stawy czy na coś tam, jak na konferencji z tym piłkarzem dziennikarze krzyczą Włodek czy Heniek pokaż to! O Boshe, kutasa niech im pokaże! Tak jakby mu ręce siadły od grania w piłkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matyldatoja Napisano Sierpień 15, 2008 jogurt jem na sniadanie.. jogurt jem na lunch, jogurt jest na kolacje jogurt jem wszedzie zawsze a potem mam srakeeeeee :D i biorę jakiś stoperan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turlajta draża do garaża 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dolly parton super star Napisano Sierpień 16, 2008 totalna porażka ... to nie byl pilkarz a nasz tyczkarz...Wladyslaw Kozakiewicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmelka i ekce Napisano Sierpień 18, 2008 reklama TRABANTA:D http://pl.youtube.com/watch?v=sX8cYiDIdSQ&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Jogobella jest żenująca, te owoce prosto z krzaczka w które można się wgryźć. MASAKRA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Jogobella jest żenująca, te owoce prosto z krzaczka w które można się wgryźć. MASAKRA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfdfd Napisano Sierpień 18, 2008 A czy ja też mogę być Indianinem? Wrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach