Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 więc ja postanowiłam : teraz sie wyszaleje ,a za potem się ,,ustatkuje " czyli maż dzieci itd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do monique Napisano Grudzień 8, 2010 Tez sie nie wyszalałam,uczyłam się,doksztalcalam,wychowywałam dzieci.Teraz jestem sama,nadal atrakcyjna,na stanowisku,nie muszę szukać sponsora.Mogę sie bawić,korzystać z życia i meżczyzn,niezależnosć finansowa daje wolność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a niby ile ty masz lat Napisano Grudzień 8, 2010 moniko??? taka młódka jestes??? bo wiesz...zebys czasem od ktoregos z tych twoich gachow nie uslyszala, ze nie bierze sie za takie powyzej 18..!! :-0 :-0 nie ma nic gorszego od babska, ktore wypowiada sie krytycznie o starszych od siebie kobietach. niebawem i ciebie to czeka. i to szybciej niz myslisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monique na k.urewke do Napisano Grudzień 8, 2010 przelecenia to kazda sie nadaje, z nikim nie wygrywasz - jestes zwyklym workiem na sperme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiesz monique Napisano Grudzień 8, 2010 Mój mąż rzucił taką młodą madralę dla takiej starej jak ja,panienka super atrakcyjna tylko w główce niewiele,no i jesteśmy już razem 11 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja tez jestem z mlodszym mezcz Napisano Grudzień 8, 2010 Mam caly czas wielu adoratorow, a takich na seks to na peczki :-D. Musisz byc bardzo zakompleksiona z takim mysleniem i dowartosciowywac sie starszymi facetami, bo rowiesnik takiej glupiutkiej lafiryndy nie zechce Starszy cwany przeleci i ma darmowa dziwke, po co ma placic w burdelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 22 ,ale jestem jeszcze młoda ;) wiem ,że przyjdzie i taki dzien kiedy będę miała te powiedzmy 35, 40 i nie bede wtedy pewnie miała takiego powodzenia jak teraz dlatego teraz szaleje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Rówiesnicy też mnie adorują ,ale przeważnie wybieram starszych bo takich wolę poprostu ;) choć miałam tez dwudziestoparolatków to nie ma jak 30 -latek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 a za worek na spermę się nie uwazam bo robię to nie tylko dla przyjemności facetów ,ale i dla swojej poza tym nie sypiam z kimś kto mi się nie spodoba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta 30 parę lat Napisano Grudzień 8, 2010 Uwielbiam młodszych facetów.,i tylko młodszych bo inni mnie zwyczajnie nie kręcą;) a młodsi faceci uwielbiają mnie:) dodam jeszcze że nie wyglądam na te swoje 30.,tak mówią;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 ale ja się nie chwalę tylko udowadniam ,że faceci wcale takich dojrzałych nie wolą z tego co widzę;) no może i tacy się znajdą ,ale więszkośc to woli młodsze.. tylko wy sobie wmawiacie ,że jest inaczej.. Swoją drogą ciekawe ,że jak kobieta korzysta z życia i ma wielu partnerów to jest ,,lachonem" ,a facet to może sobie codziennie do burdelu chodzic i jest ok ?! Ja nie widzę żadnej różnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 a co prawda w oczy kole ? nie wiem czemu kobiety lubia się tak oszukiwać.. np ,że faceci wolą starsze od młodszych :D przecież to nonsens kompletny.. nawet się mowi czesto ,że faceci przerzucaja się na młodsze itd ..tak samo jak czesto udowadniacie sobie ,że ,,puszyste" cokolwiek to znaczy jest fajne, że faceci nie podchodzą do was bo się boją itd.. tylko nie wiem po co się oszukiwać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .odpowiadam na pytanie Napisano Grudzień 8, 2010 Dlatego,ze nie są takie puszczalskie jak większosć młodych. Mam 40 lat,od kiedy pamietam powodzenie u facetów,teraz drugiego partnera ,dlatego,że szanuję się i nie daję bzykać każdemu który chce i który mi się podoba. Są amatorzy młodszych i starszych,dla każdego co innego jest ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy wolny nick 0 Napisano Grudzień 8, 2010 a ja to widzę tak: za młodszymi lata się dla bzyknięcia. za starszymi dla świetnego seksu i rozmowy. w obu przypadkach są odstępstwa od reguły. młodsza poniżej 23/24 lat może być świetną rozmówczynią. a starsza powyzej trzydziestu paru lat, słabą kochanką. starsze kobiety są już bardziej ustabilizowane życiowo i emocjonalnie. mają więcej luzu, dystansu. chyba nie zależy im juz tak bardzo na pieniądzach, a raczej na towarzystwie mężczyzny. młodsze jeszcze zbuntowane. myślą, że cały świat mają u swych stóp. chcą się bawić, szaleć. itd. przyciągają wiecznych chłopców, jak najnowszy iPhone, czy inny gadżet. takie moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 ja jak będę miala te 35 lat wiem ,że na 20 latkę nie będę wyglądać mimo ,że bede o siebie dbała jak mogę ,ale to mało realne mimo ,że teraz wyglądam młodo. ale akceptuje i nie będę się oszukiwać ,że wyglądam jak nastolatka nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 a takie babki co mówią : ,,w wieku 30- lat pytają się mnie o dowod bo tak młodo wyglądam i chłopcy z liceum za mną latają i wogole przebijam wszytskie nastolatki "mnie śmieszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 a co mnie kręci w starszych facetach? że są mescy , nie chodzi tylko o charakter ,ale już nie wyglądają jak chłopcy w wieku 20 lat.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy wolny nick 0 Napisano Grudzień 8, 2010 "Swoją drogą ciekawe ,że jak kobieta korzysta z życia i ma wielu partnerów to jest ,,lachonem" ,a facet to może sobie codziennie do burdelu chodzic i jest ok ?! Ja nie widzę żadnej różnicy" masz rację, nie ma żadnej różnicy. "Dlatego,ze nie są takie puszczalskie jak większosć młodych. Mam 40 lat,od kiedy pamietam powodzenie u facetów,teraz drugiego partnera ,dlatego,że szanuję się i nie daję bzykać każdemu który chce i który mi się podoba. Są amatorzy młodszych i starszych,dla każdego co innego jest ważne." właśnie. atrakcyjna 40stka ma w sobie to coś. a tu coś na potwierdzenie. http://www.makbet.pl/artykul/2966/seks-z-czterdziestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wtrącę też...... Napisano Grudzień 8, 2010 Polecam pana 40-50 lat pozyjesz z takim i bedziesz miała dosyć.Szybko przyjdzie szybko wyjdzie,faceci w tym wieku są tragiczni/większosć/-egoistyczni ,zapatrzeni w siebie,no chyba,że ich portfel przyciąga cie tak bardzo,że zniesiesz wszystko dla kilku łaszków ,powodzenia. Zgadza się,żadna 30 nie wygląda jak 18-zenujace te ,które tak twierdzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Ty jesteś walnięta bo zamiast pisać sensowne argumenty tylko wyzywasz widać twoj poziom :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierwszy wolny to weź sobie Napisano Grudzień 8, 2010 puszczalską burdelmamę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 40-50 to za stary ;) ale 30 -35 może byc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 ty się walnij w łeb tylko na takie odzywki cie stać? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .wtrącę też Napisano Grudzień 8, 2010 dla mnie może być 35-fajny wiek dla faceta,na młodszego jestem za stara:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 8, 2010 a ty się dobrze podpisałaś pasuje to do ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy wolny nick 0 Napisano Grudzień 8, 2010 pierwszy wolny to weź sobie puszczalską burdelmamę ---- to sobie podyskutowaliśmy. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a niby co znaczyy Napisano Grudzień 9, 2010 hahaha, monika, to cie zaskocze...!!! ucze w gimnazjum i w szkole sredniej, mam 32 lata!!! rok temu, gdy przyszlam pracowac do gimnazjum, dyrektor na radzie ped. powiedzial nauczycielom, aby uwazali i nie mylili mnie z uczennicami..! :-p :-p :-p w szkole sredniej z kolei nagminnie jestem mylona z uczennicami, gdy przyjdzie jakis rodzic np. nie raz obcy ludzie mowia mi w szkole na ty, bo wlasnie mnie myla z uczennicami liceum!!! :-p :-p i nie mam metra 50 w kapeluszu!!! mam bardzo regularne i lagodne rysy twarzy bez ani jednej zmarszczki..! :-p :-p a moi uczniowie, nie chwalac sie, wymiękaja na moj widok. niejeden patrzy na mnie maślanymi oczami, wiec spadaj w podskokach z twoimi teoriami :-D :-D :-D to, ze ty zauwazasz, ze juz sie z lekka sypiesz, to nie znaczy, ze inni tak maja :-p :-p ps: acha...moj partner jest super przystojny i mlodszy ode mnie...!! :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Że niby masz 32 lata i wygladasz na gimnazjalistkę? :) hahahah właśnie takie babki mnie smieszą.. Nie znam zadnej 30 laki co by chocby na maturzystke wyglądala ,a co dopiero na gimnazjum? czyli na 13- 15 lat ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 9, 2010 albo na licealistke czyli 16-18 lat.. jasssne .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monique888 0 Napisano Grudzień 9, 2010 wogole na tym forum można się pośmiać każda pisze jakieś bajeczki nie z tej ziemi ;) przy czym 90 % na kafeterii to zadumiewająco piękne i super młodo wyglądajace kobiety , wszytskie mają duże powodzenie i przystojnych facetów...mimo ,że są po 30 stce wyglądają jak nastolatki albo i lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach