Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstążka i buldożer

Osobowość kobiety to zwykła bujda

Polecane posty

Gość polaola.
Justys, ile czasu zabiera zrobienie tego testu na osobowość? Bo w tej chwili mam malutko :)

Gość a co to takiego
ach , na kafe slabo sie udzielam , czasu brak , ale czasem jak wpadne to wypisuje to tu to tam , co mi slina na jezyk przyniesie :D jak wszyscy :D ogladasz mode na sukces????? to juz kafe lepsze :D

Gość a co to takiego
ja tylko zartowalam :D czytaj co chcesz , ja tez porad nie lubie jak kazdy

Gość a czy
Drinki a osobowość kobiety Wejdź do Monster Galerii Siedmiu najlepszych nowojorskich barmanów zostało zapytanych czy są w stanie określić osobowość kobiety na podstawie tego co pije. Pomimo, że pytano wszystkich niezależnie ich odpowiedzi w większości przypadków były bardzo zgodne. Poniżej przedstawiamy wyniki: Drink: Piwo Osobowość: Swobodna, tania w utrzymaniu, stąpa twardo po ziemi Propozycja dla podrywającego: Wyzwij ją na partyjkę bilarda Drink: Koktajle Osobowość: Upierdliwa, marudna, wkurzająca. Prawdziwy wrzód na d... Propozycja dla podrywającego: Unikaj jej, chyba, że lubisz być chłopcem na posyłki... Drink: Mieszanki lepszych alkoholi Osobowość: Doświadczona, wyrafinowana, wyższe koszty utrzymania, wyszukany gust, dokładnie wie czego chce Propozycja dla podrywającego: Nie musisz jej podrywać, jeśli jest zainteresowana sama kupi CI drinka... Drink: Wino (z wyjątkiem białego Zinfandel - czytaj niżej) Osobowość: Konserwatywna z klasą, Trudno ją rozśmieszyć Propozycja dla podrywającego: Powiedz jej, że uwielbiasz podróżować i spędzać spokojne wieczory z przyjaciółmi Drink: Biały Zinfandel Osobowość: Łatwa, myśli, że ma klasę i gust, tak naprawdę o niczym nie ma pojęcia Propozycja dla podrywającego: Spraw aby poczuła się mądrzejszą niż jest w rzeczywistości.... to nie powinno być trudne Drink: Czysta wódka Osobowość: Lubi włóczyć się z kumplami brata, lubi być pijana i... naga Propozycja dla podrywającego: Najłatwiejszy cel... Masz dzisiaj farta... nie rób nic i czekaj, ale uważaj żeby jej nie wkurzyć Są również wyniki podobnego testu dotyczącego mężczyzn. Z facetami sprawa jest (jak zawsze) jasna i klarowna: Drink: Krajowe piwo Osobowość: Jest biedny i chce aby go wziąć do łóżka Drink: Piwo zagraniczne Osobowość: Lubi dobre piwo i chce aby go wziąć do łóżka Drink: Wino Osobowość: Ma nadzieję, że wino sprawi, że będzie wyglądał na faceta z klasą i pomoże wskoczyć do czyjegoś łóżka Drink: Whiskey Osobowość: Nie ruszy go nic poza propozycją pójścia do łóżka Drink: Tequila Osobowość: Myśli, że ma szanse u tej bezzębnej kelnerki Drink: Biały Zinfandel Osobowość: To gej

Gość polaola.
tak pobieżnie wyszło, ze humanista, ale to zapewne z przymrużeniem oka sobie zrozumiem :)

Gość a co to takiego
z tych facetow ten ostatni podoba mi sie najbardziej :D chetnie pojde z nim na piwo :P

Gość polaola.
co to jest biały Zinfandel? ja lubię białe wino,ale chyba nie musi być Zinfandel :P

Gość magnolia fioletowa
wstążka i buldożer: przeczytałam tylko pierwsze parę postów i natknęłam się na twoje tezy: Powiadam - osobowość kobiety, podobnie jak orgazm pochwowy, to zwykły mit. Na twoim miejscy bym się jednak tak jawnie nie dyskredytowała w sferze seksualnej :D Rozumiem, że żadnej nie doprowadziłeś do pochwowego, ale nie ma się czym chwalić :P Może zamiast wypisywać bzdury potrenuj trochę ? :D

Gość polaola.
Magnolia, z tego, co się domyślamy nie pogardziłby jakąś atrakcyjną trenerką, w każdym razie myślę, że Buldożer jeszcze zmieni zdanie ;-)

Gość magnolia fioletowa
polaola: sądzisz, że zmieni? faceci wyrażający tego typu poglądy nie lubią zmieniać zdania, nawet jeśli im udowodnisz, że nie mają racji. W ten sposób możesz tylko stać się wrogiem, zwłaszcza, gdy jesteś kobietą :D Dla mnie to jednostka bez nadziei na rozwój ;)

Gość a co to takiego
a niech sobie buldozer mysli co chce :D jedno jest pewne , jeszcze biedaczysko kobiety z osobowoscia nie spotkal , a to oznacza z kim przestajesz - takim sie stajesz :P

Gość a czy
osobowości faceta – Zabawny. Poczucie humoru, to coś bardzo mocnego w kontaktach z kobietami. Jeśli jesteś w stanie ją rozśmieszyć i utrzymać w takim nastroju, to daleko zajdziesz. – Inteligentny i kreatywny. Inteligencja jest sexy JEŚLI jest używana w sposób, który będzie dla kobiety interesujący. Użyj inteligencji i kreatywności, aby zaskoczyć ją nowymi ideami, fantazjami lub niespodziewanymi rzeczami, które ją oczarują. – Wyedukowany. Wiedza jest dla kobiety atrakcyjna jeśli jest wykorzystywana w ciekawy dla niej sposób. Niektóre kobiety czują się onieśmielone przez osoby dobrze wyedukowane, jeśli same mają braki w tej dziedzinie (to zazwyczaj działa na naszą korzyść) – Kulturalny i pełen klasy. Jeśli masz klasę, to laski na to lecą. Czy twoje buty i pasek pasują do siebie? Rozumiesz podstawy design’u i dobory kolorów? Znasz się na dobrych winach? Lubisz ambitne filmy? Rozumiesz modę? Lubisz dobrą muzykę? Jadasz egzotyczne jedzenie? Otwierasz przed nią drzwi, przysuwasz krzesło, zdejmujesz jej płaszcz? Kobiety od razu to zauważą i docenią. – Dominujący – Kobiety czują podświadomy pociąg do dominujących facetów. W niektórych grupach zwierząt 75% kopulacji przypada na samca alfa. Podobnie jest wśród ludzi. – Pamiętający – kobietom nie chodzi po prostu o prezenty. One lubią wiedzieć, że o nich myślimy. Prezent jest tego symbolem. Kobieta poczuje się tak samo dobrze, gdy dostanie kwiatek na urodziny, lub gdy dostanie pierścionek z brylantem (oczywiście brylanty pozostają dłużej w pamięci). Chodzi o to, że kobiety lubią wiedzieć, że o niej myślisz. Nawet jeśli powiesz, że nie lubisz gdy wychodzi z innymi facetami, jej się to spodoba, bo będzie wiedzieć, że o niej myślisz (aczkolwiek odradzamy mówienie jej o tym). – Uważny – Kobiety nie tylko zauważają detale. One używają ich do podniesienia swojej atrakcyjności. Jeśli ząłożyła seksowne ciuchy, to nie zrobiła tego przez przypadek. Jeśli jej włosy są ładnie uczesane, to nie dla picu. Kobiety lubią facetów, którzy zauważają takie detale. – Przewidywalny/Nieprzewidywalny – Oto paradoks. Kobiety ciągną do facetów, których one same nie potrafią kontrolować lub przewidzieć. Dostają obsesji na temat faceta, który flirtuje z nimi i zwraca nie nią uwagę, a potem nie dzwoni na drugi dzień. Przewidywalność jest dobra w przypadku, gdy wybierają męża. Wtedy zazwyczaj chcą bardzo przewidywalnego faceta. (Pamiętacie gdy mówiłem o poczuciu bezpieczeństwa? Tylko taki facet może je zapewnić) – Entuzjastyczny, szczęśliwy, radosny – Nic nie jest bardziej dołujące niż smutas. Niektórzy faceci są zdenerwowani, gdy kobieta czuje się szczęśliwa, i próbują ją wtedy sami zdołować, żeby czuć nad nią kontrolę. To OLBRZYMI błąd. Entuzjazm jest zaraźliwy i atrakcyjny. – Lubiący ekstremalne klimaty – Kobiety są przyciągane przez facetów robiących rzeczy ekstremalne, ciekawe, niebezpieczne, niezwykłe. To jest ekscytujące. To jest seksowne. – Agresywny – Kobiety kochają facetów, którzy wiedzą czego chcą i dążą do osiągnięcia tego. Pasja to żywotność. Nie mam na myśli agresji kojarzącej się z gwałtem na randce. Mówię o takiej, jak wtedy gdy stawiasz sobie cel i dążysz do jego osiągnięcia choćby nie wiem co. – Pewny siebie/Zuchwały – Kobiety lubią facetów leciutko zbyt pewnych siebie. Ale tylko leciutko. Trudno to wyjaśnić. Wielu mężczyzn bierze to zbyt dosłownie, jako arogancje lub chamstwo, a nie o to tu chodzi. Kojarzycie Toma Cruise’a w „Top Gun”? To coś w tym klimacie. Czyli leciutko zawyżona pewność siebie połączona z poczuciem humoru. Kobiety to wkręca bardzo mocno. Szczególnie ładne i pewne siebie. – Ekspert – Jeśli jesteś ekspertem w dziedzinie atrakcyjnej dla danej kobiety, to może być przydatne. Musisz to pokazywać jak: „Wiem o tym prawie wszystko, pozwól że ci pokażę.”, a nie w stylu „Ja to wiem, wiec jestem spoko kolo, ty nie wiesz, wiec nie jesteś cool.” – Olewający, obojętny – Większość ładnych kobiet jest przyzwyczajona do tego, że się za nimi gania. Jeśli jesteś obojętny na ich wdzięki, sprawiasz wrażenie jakbyś dzwonił, bo się nudzisz i zachowujesz się jakby praktycznie nie interesowała cię od strony seksualnej, to wtedy one często dadzą z siebie wszystko, żeby wzbudzić twoje zainteresowanie. W tym wypadku odmienność jest dobra. Większość kobiet to bardzo wkręca, ale praktycznie żadna się do tego nie przyzna. – Czarujący – (uważny z dosyć spokojnym i kulturalnym podejściem). Trudno to opisać. Pooglądajcie Bonda. Czar to cos mocnego, bo przywołuje aspekt „księcia na białym koniu”. – Romantycznie postrzegający świat – Zobaczcie „Don Juan DeMarco” i wsłuchajcie się w to jak Don Juan interpretuje świat. Zamiast patrzeć tylko na powierzchowność kobiet, spogląda głębiej, żeby znaleźć wewnętrzne piękno. Taki romantyczny sposób widzenia świata znajduje wiele możliwości dla poetyckich komentarzy, interesujących opowieści, fascynujących historii i generalnie emocjonalnej interpretacji wszystkiego. – Ekspert w Języku Ciała – To bardzo ważne, jako że kobiety cały czas wysyłają sygnały. W kolejnych artykułach będzie więcej na ten temat. – Mistrz seksu – Kobiety kochają sex tak samo jak faceci. Ale jak ze wszystkim innym w życiu, trudno znaleźć wspaniałego kochanka. Kobiety od razu się uzależniają od umiejętnego kochanka, który doprowadza je do ekstazy i uczy nowych sposobów na to by czuć się wspaniale. Kobiety różnią się od siebie. Nie ma jednego magicznego sposobu, na który zareaguje każda dziewczyna. Jeśli to co robisz, nie działa, nie porzucaj tego sposobu… wypróbuj go na innej kobiecie. (Większość facetów odnoszących sukcesy z kobietami powie wam, że ich sukces wynika z tego, że potrafią zaakceptować „nie” i nie biorą tej odpowiedzi do siebie. A z drugiej strony, ten kto sobie w tym nie radzi, odbiera „odrzucenie”, jako osobisty afront i atak na ich wewnętrzne dziecko. Nie popełniajcie tego błędu.) Więc zacznijcie już teraz. Poświęć chwilę na opisanie tego rodzaju kobiety jaki chciałbyś przyciągać. Potem zapisz cechy, które uważasz, że przyciągną ją do ciebie. Weź się do pracy rozwijając te cechy.

Gość a co to takiego
hej , jest tysiace innych ciekawych tematow a wy caly czas o jednym buldozer i jego aksamitka :( zauwazam ze goscia juz dawno nie ma :D wstazka na droge :P

Gość a co to takiego
a co do kobiecej zmiennosi zdania raz na godzine - nie zgadza sie :D ja zdania nie mam , to go nie zmieniam :D

Gość a czy
Kwiecisty charakter kobiety Orchidea Doskonale wie czego chce i odważnie, głośno to wyraża. Żeby sprawy ułożyły sie po jej myśli jest gotowa zrobić prawie wszystko. Ponieważ nie kryje swoich dążeń, przez niektórych może być używana za egoistkę, ale szczególnie się tym nie przejmuje, ponieważ liczy się tylko z opiniami osób, które ceni i uważa za autorytety. W życiu wiele osiąga i umie się tym cieszyć, ale czasami może coś ważnego przegapić. W miłości bywa bardzo wyrafinowana. Róża Namiętna i bardzo gorąca kochanka jednocześnie bardzo stała w uczuciach. Lubi urozmaicone i ciekawe życie i potrafi znleźć szczęście w najbardziej prozaicznej sytuacji. Jest bardzo wrażliwa i łatwo ją zranić, choć sama również potrafi dotkliwie ukłuć. Bardzo rzadko zgadza się z opinią innych i na każdy temat ma własne zdanie, mimo że nie zawsze potrafi je uzasadnić, dlatego często uważa, że ludzie jej nie rozumieją. Pewna siebie. Pozornie niedostępna i lekko zarozumiała w rzeczywistości służy pomocą i wsparciem każdemu kto o takową poprosi. Frezja Bardzo wrażliwa i delikatna osobowość. Uwielbia rzeczy piękne unikatowe, niespotykane, gustuje w mężczyznach silnych i spokojnych, którzy dają jej poczucie bezpieczeństwa, ponieważ sama czuje się krucha. Nie lubi podstępów, personalnych rozgrywek, knucia. Nigdy nie bywa zawistna. Stara się każdego zrozumieć i nigdy się nie przeciwstawia, dlatego jest uważana za osobę spokojną i ugodową, co czasami bywa złudne o czym doskonale wiedzą jej najbliżsi. Fiołek Niepoprawna marzycielka. W marzeniach ucieka do wymyślonego idelanego świata - dobrego, pełnego kolorów i całkowicie bezpiecznego, by nie przejmować się realnymi kłopotami. Te ucieczki przeszkadzają jej w codziennym życiu, ponieważ kontrastowo wszystko wydaje jej się złe, skomplikowane, szare, agresywne. Dlatego często bywa na uboczu, nie chce się w nic angażować, wchodzić w bliskie związki, nawet z tymi którzy bardzo by tego chcieli. Konwalia Przytłacza ją otaczający świat. Nie potrafi podejmować decyzji i często się poddaje w dążeniu do realizacji swoich ideałów. Wszystkich wkoło postrzega jako lepszych, piękniejszych, inteligentniejszych i szczęśliwszych. Często irytuje ją szczęście i sukces innych, którym jej zdaniem jest w życiu łatwiej. Nie potrafi obiektywnie spojrzeć na to co sama robi i jak wpływa to na jej życie nadmiernie zwracając uwagę na działania innych, nierzadko z zazdrością. Przez niezdolność do obiektywizmu często działa bardzo emocjonalnie i niejednokrotnie diametralnie zmienia ocenę. Tulipan Pełna entuzjazmu i radości życia. Kobieta pełna życiowej energii, która często nie przynosi nic konkretnego. Często budzi zdziwienie ludzi, że tak energiczna kobieta właściwie nic nie zdobywa i nie ma się czym pochwalić. Do wszystkiego ma słomiany zapał. Jest bardzo niecierpliwa - wszystko chciałaby mieć od razu. Nie dla niej żmudna realizacja celów. Bywa bardzo zazdrosna o swojego partnera a sama często również prowokuje jego zazdrość, jako element dobrze rozumianej kokieterii. Goździk Bardzo ugodowa i życzliwa. Stara się być dla wszystkich uczynna ale nie daje się naiwnie wykorzystywać. Jeżeli ktoś zajdzie jej za skórę potrafi być nieprzyjemna w obronie swoich intersów. W gniewie zachowuje się jak huragan - wybucha bardzo gwałtownie ale szybko łagodnieje. Nie potrafi się gniewać i pielęgnować złości, mimo to jej huśtawka nastrojów może być dla najbliższych irytująca. Chaber Nieśmiała i zamknieta w sobie. W każdej sytuacji szuka ukrytego zagrożenia. Nie lubi podejmować żadnych ryzykownych przedsięwzięć i decyzji. Zawsze biernie poddaje się biegowi wydarzeń. Trudno nawiązać z nią kontakt. Mężczyzna, który chce dotrzeć do jej serca musi powoli krok po kroku przełamywać jej uprzedzenia i zapewnić jej pełne bezpieczeństwo i opiekę.

Gość a co to takiego
et, ja tam kwiatow nie lubie bom alergiczna :D