Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piniulka

posłuchajcie jak to można sobie narobić niezłej fazy biorąc niesprawdzony zespół

Polecane posty

ale może też być tak że to mama któregoś z Państwa młodych chciała im zrobić prezent:)

Gość Viss
oj wątpię....Tak śpiewać to i ja potrafię;] Nie rozumiem jak tkaie osoby moga się pchać do śpiewania. Niestety nie jest to rzadkośc. Już pal licho angieslki, bo rozumiem nie każdy ma zdolności językowe. Ale jest tyle uzdolnionych wokalnie osob, a zmaiast nich w kapelach śpiewają często ludzie ktorym slon na ucho nadepnął.

Gość symnastia
buehe ale żenada. Sluby to kicz ogolnie ale to to juz w ogole perwer

OMG! ja śpiewam na weselach i w zyciu bym nie pomyślała, ze ktoś nie mający kompletnie pojęcia o śpiewaniu będzie się pchał do zespolu. Nie rozumiem tez, co na to inni członkowie zespołu- im też słoń na uszy nadepnął? pewni wszystko z dysku leci:O. Rozwalają mnie takie zespoły, co udają, ze potrafią grać i co gorsza wydaje im się, ze potrafią śpiewać. Żenujące.

hehhee ale jaja omalo sie nie posikalam ze smiechu..ale ja juz jestem przyzwyczajona do amatorskich zespolow na kazdym weselu co bylam to co jedna kapela to leprza i jeszcze ludzie ich chwala ,a zwlaszcza panstwo mlodzi nie wiem jak ktos moze miec az tak spaczony gust,albo i sluch!falszuja nie tylko w spiewie ale wogole nie maja i nie umieja grac na instrumetach a zwlaszcza na saksie hehhe tragedia wychodzi mix stulecia trudno odgadnac co oni graja co to za piosenka.Dlatego ja naprawde dobrze rozejzalam sie za swoim zespolem na moje wesele wzielam zespol juz sprawdzony i zajebiscie grajacy.Wszyscy po moim weselu mieli galy jak z orbity bo takiego dobrego zespolu jeszcze nie slyszeli i nigdy sie tak nie wybawili cale dwa dni do bialego rana i jeszcze nie chcieli zejsc z parkietu zespol musial grac do ok.4-tej w drugi dzien.Po moim weselu byly jeszcze dwa ale to juz sie w zyciu nie powturzylo co u mnie bo zespoly byly tragiczne!!

Gość magdaik
jak mnie wkurza jak ktoś robi byk na byku grrrr naucz się pisać a potem wejdź na forum bałwanie i się tak nie przechwalaj bo nikogo to nie interesuje

sierd..aj glupia pipo patrz na swoja smierdzaca dupe i na swoje brudy bo masz ich nadtoooo....hahhhhaaa zal dupsko sciska bo pewnie miala zespol jak powyzej na filmiku co za bol chyba sie poplacze!!!!

ja mam super zespół, przesłuchałam go na żywo, na płytkach CD i jeszcze pare osób z mojej rodziny ich zna i wie jak grają, dostałam pozwolenie od nich że można ich brac i jest ok:) i dużo nie biorą więc tym bardziej jest ok:) CIEKAWE ILE TA KAPELA KASY ZGARNEŁA:???

madzianietka bo zachwile i tobie sie dostanie ze sie przechwalasz swoim zespolem tak jak i mi,a przeciez chyba od tego jest to forum zeby radzic co dobre a co zle ???

...wszystko jest trudne,gdy brakuje umiejętności.A gdy one nawet są,...to brakuje tej,werwy,\"jadu\" muzycznego..,takie flaki..Całe szcęście,że nie wszyscy traktują ten rodzaj rzemiosła muzycznego po...macoszemu he,he!!:):)

"pieją kury pieją......" :D:D:D 😘 dla Madzianietki 🌻 dla Bajagagi a teraz grożę Wam paluszkiem za bojkto naszego forum :D hyhy

Gość do dubduss
jak jestes juz po weselu to zajmuj sie mezem(zoną) pisze bo nie wiem kim jestes a tak na marginesie to po weselu zawsze goscie wszystko chwala zeby nie zrobic przykrosci młodej parze

nie zawsze, ostatnio słyszalam jak goście kurwami rzucali że co to za beznadziejne wesele heh

Gość no tez sie moze zdarzyc
no to faktycznie musiało by do bani

Gość gosh gosh
do dubduss i do madzianietki Czesc czy mozecie mi powiedziec jaki to byl zespol tez bym chciala zachwycic moich gosci. :)

Teraz dopiero widze, ze ten głos na filmiku jest podłozony. Zobaczcie dosyć na początku, para młoda jest na pierwszym planie, a z prawej strony widac ta solistkę. Porusza ustami szybciej i zupełnie inaczej niż leci piosenka. Przyjrzyjcie się. Zreszta jakoś nie mogę w to uwierzyć, zeby ktoś aż tak fałszujący w ogóle brał się za spiewanie.

heh jakby u mnie bylo hujowo to by goscie nie siedzieli do 6:00 rano w jeden i drugi dzien doprawdy jacy ludzie sa zawistni sam jad!

Gość gosh gosh
do dubduss Ja naprawde Ci wierze ze Twoje wesele bylo udane dlatego prosze powiedz co to za zespol bo ciagle szukam i niestety ten co mi sie podobal ma zajety termin. Czekam na odpowiedz pozdrawiam:))

Gość gosh gosh
do dubduss Ja naprawde Ci wierze ze Twoje wesele bylo udane dlatego prosze powiedz co to za zespol bo ciagle szukam i niestety ten co mi sie podobal ma zajety termin. Czekam na odpowiedz pozdrawiam:))

Gość napiszcie nazwe tej kapeli
żeby przestrzec innych

Gość powiedzcie ze to nieprawda
to niemozliwe zeby taka lafirynda brała pieniadze za jęczenie...

Gość gosh gosh
do dubduss jestem z Radomia.