Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaakkkk

jak rozmawiać z osobą spod znaku skorpiona żeby dotarło

Polecane posty

Gość jaaaaaakkkk

spokojnie , krzykiem? proszę o rady

co to za pierdolenie, jaki znak skorpiona, gówno ma to do charakteru człowieka jaki ma znak

Gość mojamoja
krzykiem :D despotycznie i po dyktatorsku. Mam znajomą parę. On jest skorpionem i ona tylko w taki sposób może przemówić mu do rozumu. Są baaaardzo szczęśliwym i zgranym małżeństwem :)

Gość
Jestem skorpionem. I ze spokojem stwierdzam, że jak coś postanowię to koniec. Przekonać sie nie da. No chyba że go rozkochacie do granic to wtedy na różne ustępstwa idzie. Innej szansy nie ma. Można spokojnie pogadać ale niewiem czy zadziała-i tak wszystko zalezy od człowieka-ktoś może być skorpionem i nie mieć jego cech ktoś inny może miec ich aż nadmiar .

Gość Oblech
Mówiąc do tej osoby musisz mieć głowę odchylona w prawą stronę pod kątem 17 stopni :classic_cool:

Gość jaaaaaakkkk
jest jest różnica, z nimi to trzeba znaleść złoty środek ale nie wiem gdzie go szukać

>>> jest jest różnica, z nimi to trzeba znaleść złoty środek ale nie wiem gdzie go szukać Jesteś popierrdolona:o:o

Gość hwwwwwwwh
ze skorpionami ciężko, zalezy co chcesz mu powiedziec? skorpiony maja cos takiego jak intuicja i jak majaj do czegos "czucie" to ciezko je przekonac. zalezy tez z jakiego ty jestes znaku?