Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18stkaWrozterce....

nie wiem co robić ale bardzo go kocham

Polecane posty

Gość 18stkaWrozterce....
pewnie wszyscy internuci już spią.

Gość polecam mondziaka
Jasne, że to trudne. Ale nie można zjeść ciastka i mieć ciastka. Albo niech się zdeklaruje czynami i zamieszka z Tobą, albo niech wraca do żony, a Tobie nie zajmuje czasu. Bo coś mi się widzi, że on wygodny jest i tak mu dobrze - w domku żona popierze i obiadek zrobi, a do romantycznych rozmów ma młodszą i mniej zużytą. Kto by tak nie chciał?

Gość 18stkaWrozterce....
może masz raację ale znam tego faceta ponad dwa lata, wiem że nigdy wcześniej nie miał nikogo poza żoną, ona była jego pierwszą i ostatnią kobietą w życiu, poza oczywiście mną. Wiem że jeśli chodzi np.o pranie to sam sobie je robi. A żona podczas rozmowy pochwaliła go mówiąc że on jest dobrym mężem bo jak trzeba to nawet potrafi posprzątać, Z czego wynika że nie tylko po to mu żona by wszystko zrobiła. Nie wiem co o tym myśleć ale zastanawiam się czy nie było by dobrze gdybym postawiła sprawę jasno tzn. albo sie wyprowadza od żony albo koniec z nami. czy to nie będzie najlepsze rozwiązanie??????????

Gość 18stkaWrozterce....
Jeśli chodzi o to co pisali inni że to tylko pusty seks to nie mają racji bo nie sypiam z nim. Kocham go miłością uczuciową a nie cielesną.

Gość PrzemekFacet28
jaki ma kolor włosów on?widac po nim w jakim jest wieku?

Gość 18stkaWrozterce....
jest lekko siwy ale wygląda na dwa lata mniej niż ma czyli na 40 wygląda a ma 42.

Gość MarekMarekkkk
a widział Cię już nago?Nie namawiał na seks?

Gość 18stkaWrozterce....
Może w lekkim negliżu mnie widział ale nie całkiem nago. nigdy nie namawiał na seks. rozmawialiśmy na ten temat i powiedzieliśmy sobie że kiedy będę na to gotowa to to zrobimy. On nigdy NIGDY nie nalegał.

Gość MarekMarekkkk
powiedz mi jeszcze jedna rzecz to wazne.Czy zona tez była jego pierwsza?

Gość 18stkaWrozterce....
tak, żona była jego pierwszą kobietą i w życiu i w łóżku. A dlaczego to takie ważne???

Gość MarekMarekkkk
mam na mysli czy zona miała kogos przed nim?

Gość 18stkaWrozterce....
z tego co wiem to ona została zgwałcona przez swojego wujka a poza tym nie miała innego.

Gość MarekMarekkkk
powiem szczerze pytam daltego bo moja siostra miała bardzo podobna sytuacje jak Ty parwie to samo

Gość 18stkaWrozterce....
i jak to się skończyło????

Gość MarekMarekkkk
Żona faceta z którym spotykała sie moja siostra miała juz kogos przed nim a on był prawiczkiem bolało go to i chciał miec tez dziewice zdobyta

Gość MarekMarekkkk
siostra zakonczyłą zwiazek a on płaczem błaganiem próbował ja zatrzymac żeby nei odchodziła zeby z niego nei rezygnowała tez ze soba nei spali

Gość 18stkaWrozterce....
a to jeśli o to chodzi to nie było dla nas ważne. a teraz siostra jest z tym facetem czy wykorzystał ją i zostawił? Ile lat wtedy miała siostra i co teraz robi??

Gość 18stkaWrozterce....
a teraz siostra ma kogoś?? ile miała wtedy lat?????

Gość MarekMarekkkk
tez była w podobnym wieku 17 lat nei rozpoczeła współzycia była dziewica wtedy on tez akurat o ponad 20lat starszy

Gość polecam mondziaka
Jeśli Twoja wiedza o tym, co było wcześniej, opiera się na tym, co on Ci mówi, to raczej nie jest obiektywna... Może też być niepełna. Itp. Nie wiem, co jest lepiej, ale wiem, że taki związek to mnóstwo problemów, o których teraz nie myślisz: 1) jak zintegrować go z Twoją rodziną, co, jeśli go nie zaakceptują z racji wieku i tego, że miał żonę i ma dzieci? 2), jak jego rodzina przyjmie to, że zostawił żonę, związał się z tak wiele lat młodszą i jak przyjmą Ciebie jako jego nową partnerkę? 3) podobnie, jak zareagują znajomi (myślałaś o tym, jak weźmiesz go np. na imprezę ze swoimi rówieśnikami?), 4) co będzie, jeśli będziecie mieli dzieci (a dzieci z poprzedniego małżeństwa oznaczają alimenty i mniej na nową rodzinę, a także nieustanne kontakty z nimi i z byłą - tego się z życia nie wytnie)? 5) kwestie zależności finansowej, Ty pewnie poszłabyś na studia, czyli musiałby Cię utrzymywać, a w razie czego zostajesz na lodzie; 6) perspektywa jego starzenia się - za 20 lat będziesz ciągle dość młoda, w sile wieku i szczytowym momencie możliwości i CHĘCI seksualnych - a on będzie dziadkiem. I tak dalej.

Gość MarekMarekkkk
teraz jest juz mężatką

Gość MarekMarekkkk
zamilkneli

Gość MarekMarekkkk
cisza jak w czeskim filmie

Gość 18stkaWrozterce....
1)Integracja z rodzicami nie powinna być najgorsza bo moi rodzice tez są w związku gdzie tat jest 15 lat starszy od mamy i tata jest po rozwodzie. Był 18 lat z tamtą kbietą po czym ona go zdradziła. Jest to podobna sytuacja do mojej-mój też jest z żoną 18 lat. Moj ojciec ma dwoje dzieci z tamtego małżeństwa-mój też. 2.Jego żona i dzieci troche to przezżyją ale w rodzinie to nie pierwszy skandal-jego siostra też się ostatnio rozeszła z mężęm. 3Na imprezy nie chodzę bo byłoby to nie fair wobec niego. 4.Nie chcę mieć dzieci-NIGDY nawet będąc kiedyś w normalnym zwiążku nie chce dzieci. 5. Na studia jeśli pójdę to wyłąćznie zaoczne i posząłbym do pracy, 6.zostaje tylko ten szósty punkt zktórym nie wiem co zrobić.

Gość 18stkaWrozterce....
a ten facet nigdy więcej nie próbował się odezwać do siostry????

Gość MarekMarekkkk
próbował przez długi czas ale po tym jak sie dowiedział że ma juz za soba pierwszy raz z facetem dał jej spokój

Gość Aleksss32l
On był pierwszym facetem którego widziałąs jak płacze?

Gość 18stkaWrozterce....
nie nie był pierwszym facetem którego widziałam jak płacze.

Gość Aleksss32l
a ile i kogo jeszcze widziałas?

Gość 18stkaWrozterce....
np ojca widziałam ale to były łzy wzruszenia.