Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Master of disharmony

Za co dziewczyna moglaby pokochac chlopaka ?

Polecane posty

Gość ejbisi
Nie ma uniwersalnej receptury, jedna chce misia do przytulania a drugą rajcują wyłącznie niedostępni lowelasi i dranie.

w sumie to moze troche dziwnie zabrzmi ,ale czy dziewczyna moglaby byc kims tylko za to ,ze ten ktos ja strasznie kocha i jest jej bardzo oddany ,zrobilby dla niej wszystko itp ?

Gość ejbisi
Nie wydaje mi się, musi coś zaiskrzyć z obu stron. Czasem właśnie wręcz przeciwnie. Miałam paru takich co mnie strasznie kochali ale niestety oni mi nie odpowiadali i mnie to nie wzruszalo co do mnie czuja :(

Gość a ja bym takiego kochala
wlasnie za to...

Gość ehhhhh
to ja odpowiem spiewajaco: ...nic ciekawego:)

Gość ejbisi
Jak by tak było, że pokochalibyśmy każdego kto się w nas zakocha to nie byloby tylu singli. Ale to nie takie proste.

Gość ehhhhh
ja lubie drani:)

Gość ehhhhh
a przybliz profil osoby ktora chcesz rozkochac... chyba ze Ci wszystko jedno... bo na kazda dziala co innego

Gość a ja bym takiego kochala
ktory ze wszystkich kolesi by mnie najbardziej kochal

to raczej typ twardej laski ktora wie czego chce i potrafi byc strasznie wredna i stanowcza procz tego wyglada jak miss swiata i pewnie kazdy by chcial z taka byc

Gość ejbisi
A wytrzymałbyś z taką wredną? Może to nie miłość tylko chcesz ją przelecieć bo ma fajne ciało :P

jasne ze bym wytrzymal :) i wcale nie chodz mi tylko o sex , ja chce juz byc zawsze tylko z nia zadna inna

Gość ejbisi
Ale juz cos probowales zadzialac? Czy narazie tylko snujesz marzenia o niej.

Gość ehhhhh
niektorzy to urodzeni samobojcy, radze sobie odpuscic, jak twarda laska to raczej uczucia dla niej nie istnieja liczy sie zabawa... daj sobie spokoj!

probowalem ,ale mniejsza szczegoly

ale ja ją kocham najmocniej na swiecie i chcialbym sie poddac... ona jest dla mnie calym swiatem

Gość ejbisi
Po opisie sądze że wzdychanie do niej, maślane oczy i wyznawanie miłości do śmierci nie zadziałają na nią bo takich adoratorow to ma na pęczki. Powinieneś ją najpierw zaintrygować swoją osobą ale potem dać jej siebie zdobyć.

gdyby tylko byla za mna zawsze bym ja kochal ,staral sie o nia zadbac i nigdy bym jej nie zdradzil

hmm tylko w jaki sposob mialbym to zrobic ?

Gość ehhhhh
koniecznie chcesz sie sparzyć a ja myślę że spłoniesz, taka dziewczyna nie spojrzy na Ciebie chyba ze jestes top modelem, pewnie ma zbyt wysokie mniemanie o sobie i rzuca sie na towar z wyzszej polki, nawet jesli uda Ci sie zdobyc taka to pobawi sie toba wyciagnie troche kasy na prezenty, blyskotki szmatki, do tego rozkocha a pozniej rzuci a ty bedziesz w gorszym stanie niz teraz jestes, no a po tygodniu uslyszymy w radio o kolejnym samobojczym skoku, oj facet jak wrazliwy jestes i masz uczucia to nie marnuj ich na takie babsko tylko poszukaj dziewczyny co ma serce glowe na miejscu i ktora potrafi tez kochac a nie na jakas ladna panne z charakterem do dupy. czasem sobie mysle ze fajnie byloby jakby wyglad czlowieka odzwierciedlal jego wnetrze, fakt ze bylaby przewaga brzydkich ludzi ale kazdy wiedzialby na co sie porywa, a Twoja panna niedoszla raczej nalezalaby do szkarad, choc to tylko przypuszczenia...

ale nie chce zadnej innej i sadze ,ze dobrze ulokowalem uczucia ,wlasciwie to chyba lepiej nie moglem trafic ,bo takiej drugiej dziewczyny nie ma na tym swiecie ech nie wiem jak to bedzie ,w sumie jest spora szansa ze sie uda ,ale sadze ze zawsze warto walczyc do konca i powiem szczerze ,ze jestem gotow na wszystko zeby tylko z nia byc ech a jej charakter wcale nie jest taki zly... z reszta moze i byc nawet bardzo wredna wazne zeby tylko ze mna byla

Gość ejbisi
Ale czemu jest taka wspaniała? Bo jak na razie to wiemy o jej charakterze tyle ze jest wredna i pewna siebie. A jej zaletą jest uroda. A jakie ma zalety charakteru?

Gość ale fajnie...........
Bedzie Cie chciała jak jej okażesz zainteresowanie,tylko kretynka odrzuca uczucia:O

Gość ehhhhh
no to powodzenia, ja znikam spac:) jestes juz stracony chlopie:P ale jak serio chcesz tego to dzialaj, przede wszystkim zalecam obserwacje patrz oceniaj kogo ma gdzies kogo odrzuca a kto ja kreci... nie badz tamponem emocjonalnym, nie sluchaj jej zali, nie daj sie zaszufladkowac jako kumpel czy frajer, bardziej badz draniem, pewnie komplementy ma na codzien wiec po co masz sie stac kolejnym ktory sie nia zachwyca, traktuj ja bardziej jak zwykla dziewczyne chociaz jak jestes tak w niej zakochany to pewnie jezor opada ci do pasa jak ja widzisz:P powodzenia

ma poczucie humoru ,czasem potrafi byc mila ,jest inteligentna, ma ciekawe zainteresowania

Gość ejbisi
Czasem miła :D no nic... widze że jestes ślepo zakochany i zadne argumenty i tak Cie nie przekonaja ;) powodzenia.

dzieki za rady ehhhhh :) milych snow zycze

Tobie rozniez dzieki ejbisi i fakt ,ze zadne argunenty mnie nie przekonaja po prostu kocham ja taka jaka jest i nic tego nie zmieni :) gdyby tylko sie udalo spelnilyby sie wszystkie moje marzenia heh