Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyjazd w Tatry

Poszukiwania zainteresowanej taterniczki.

Polecane posty

Gość Przemarsz wojsk
Proszę się zgłaszać.

Ja już chyba nic nie będę pisać, bo możliwe, że w jakiś sposób hamuje zaufanie kandydatek :)

Gość Rekin finansjery
Pisząc, podtrzymujesz temat na wierzchu. Nie ustawaj w pisaniu.

Gość Rekin finansjery
A można topik utrzymywać na czymś innym, niż top?

Gość Rekin finansjery
Ale zdarzają się kobiece przypadki toples, Palola. :-)

Kiedyś byłam toples przez sekundę lub dwie - na skutek zerwania się być może pod wpływem naporu fal oceanicznych zapięcia od górnej części mojego bikini :) (czekam teraz na deklarację, ze nie było Cię w tamtej chwili w pobliżu ;-) )

Gość Rekin finansjery
Mogłem być, Palola. Kiedyś, w Barcelonie, wybrałem się na plażę ze znajomymi. Trzy czwarte (czyli rezultat mnożenia 2x2 :-) plażowiczek latało bez staników. A ponieważ 9/10 z nich była najzwyczajniej w świecie po prostu brzydka fizycznie, więc zaraz straciłem zainteresowanie całym zjawiskiem. Po prostu było aż hadko patrzyć...:-).

Gość Rekin finansjery
Swoją drogą, Palola, mam nadzieję, że sporo straciłem po tej Twojej przygodzie z oceaniczną falą. :-)

"nadzieję, że sporo straciłem po tej Twojej przygodzie z oceaniczną falą." dyplomatycznie powinnam przemilczeć licząc na to, że nie pamiętasz o tamtej rozmowie dotyczącej kompleksów, a co za tym poszło Twoich twierdzeń o moich rzekomych niedoborach wagi i mojej zgody na to, że klatka piersiowa mogłaby mi ciążyć nieco więcej ;-) natomiast plaże naturystów lub pół-naturystów mnie nie interesują, gdyż uważam, że nawet w pełnym tradycyjnym bikini lepiej na niektórych przedstawicieli człowieka współczesnego spoglądać przy minimalnym wyostrzeniu wzroku, czyli np. w zamyśleniu, więc co tu mówić o tej nowszej zredukowanej "modzie" plażowej :)

Gość Rekin finansjery
Nadmieniam, że to była zwykła, publiczna plaża. :-)

Gość Rekin finansjery
Że niby kobieta, która lata po plaży w kusych majtkach i ministaniku jest bardziej ubrana, niż wtedy, kiedy lata jedynie w minimajtkach, tak?

Gość Rekin finansjery
Upraszam się wyrozumiałości, ale wielkość miseczek wyrażona wymienionym symbolami nic mi nie mówi, Palola. Zapytam po chłopsku - w męskiej garści się mieści, czy nie mieści?

Gość Rekin finansjery
Czuje się w obowiązku uprzedzić potencjalną towarzyszkę wyprawy,iż zdarza mi się ponad normatywnie strzelać po galotach,jest to następstwo nieregularnej diety oraz ogromnych porcji gazopędnych posiłków.

Gość Rekin finansjery
(Cymbale jeden, ja stawiam spacje po znakach interpunkcyjnych. :-)

Podszyw, nie szkoda Ci czasu? nie rozumiem jak ma się mieścić, bo cała nigdy nie dała się zakryć :D w tej chwili z mojej dłoni wystaje cała górna połowa, może nawet nieco więcej dzięki temu, że ostatnimi czasy dokarmiłam się w sposób widoczny na wadze w postaci 1,5 kg więcej czyli jeżeli przyłożę w dolnej części to łatwo sobie wyobrazić jak to wygląda :P

Gość Rekin finansjery
Ale ja zapytywałem o męską łapę, Palola, a nie o Twoją dłoń.

przypominam - "cała nigdy nie dała się zakryć " zwróć uwagę na użycie czasu przeszłego - to były dane dotyczące testu na męskiej dłoni niestety nie mam możliwości update'owania danych, więc nie podam bieżących faktów :( i w ogóle nie wciągaj mnie w tego typu rozmowy, tak nie uchodzi publicznie, już żałuje, że tak się tutaj uzewnętrzniam :D

Gość Rekin finansjery
Żałujesz...:-). Dobre sobie. :-) Ale jak szlus, to szlus. "Jednakowoż, Palola, piękną mamy dziś pogodę." :-)

Gość Rekin finansjery
Polaola bez urazy, ale strasznie przynudzasz płosząc przy tym kandydatki.

Gość Rekin finansjery
(Zabrakło przecinka po słowie "Palola", cymbale. :-)

Jak schudnę te 1,5 kg to już na bank nie puszcze pary z ust na ten zamknięty przed chwilą temat? :) Ja proponuje pójść w tym kierunki - jaki masz rozmiar dłoni? :P

Gość Rekin finansjery
Kiedy, Palola, Ty musisz przytyć. :-)

Podszyw, dzięki za recenzję, szkoda, ze brak w niej elementów krytyki tzw. konstruktywnej :) Swoja drogą, po raz kolejny proponuję to co liczni przede mną: nudne- nie czytaj! :)

Gość Rekin finansjery
:-) Palola? Podszyw podszywa się nie koniecznie całkiem bezinteresownie. :-)

Jeżeli przytyję to będę musiała wymienić te liczne, będące w moim posiadaniu staniki, a więc odpada ;)

Gość Rekin finansjery
Przecież i tak co jakiś czas wymieniasz garderobę. Można operację wymiany i przytycia zharmonizować czasowo. :-)