Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyjazd w Tatry

Poszukiwania zainteresowanej taterniczki.

Polecane posty

czyli o narzeczonej nie zdążyłeś wspomnieć :) no to jeszcze ze dwa etapy przed nią, zanim osiągnie mój stopień wtajemniczenia :P

swoja drogą...na obiad ze mną to się nie chciał umówić, bo żona/narzeczona/w każdym razie kobieta byłaby zła, a o dwa tygodnie, w trakcie których to już nie bedzie 1 obiad, tylko 14, to nie będzie? Dziwna kobieta...:o

Gość Fizia_Pończoszanka
Przed Tobą, Palola, prawdziwy labirynt. Ale nie martw się, odwrócimy mityczne role. Dam Ci motek wełny na drogę, żebyś się w labiryncie nie zagubiła. :-)

Gość Fizia_Pończoszanka
Jakbyś sama nie wiedziała, Kirene, jakie kobiety potrafią być dziwne i niezrozumiałe...:-).

wiem, mężczyźni zresztą wcale im nie ustępują, ale to, co sugerujesz, to już dziwność poza wszelkimi kategoriami. I mam pomysł. Urwij się z tych Tatr na jeden dzień i przyjedź tu, to pójdziemy na ten obiad w końcu...czy to ma aż takie znaczenie, czy go zjesz z jedną koleżanką z kafe, czy z inną?:P

hmmm no cóż dziwię ci się:) ze akurat tutaj szukasz...ja bym tak nie ryzykowała...rozumiem nad morze...w góry jeździ cię z osobami ktorym się ufa, których zna się mozliwości...no przynajmniej poznanymi na forach gorskich:) no wiec wydaje mi się, że to chwyt na taki podryw ale powdzenia zycze;) aaaaa i pamietaj jakbys jechał z jakś nieobłażoną miłośniczką Tatr zeby opowiedzieć wcześniej o warunkach noclegowych w naszych schroniskach:) zeby czar nie prysł np w toalecie w Piątce;)..bo Tatry to jednak miejsce dla prawdziwych miłośniczek:)

hmmm no cóż dziwię ci się:) ze akurat tutaj szukasz...ja bym tak nie ryzykowała...rozumiem nad morze...w góry jeździ cię z osobami ktorym się ufa, których zna się mozliwości...no przynajmniej poznanymi na forach gorskich:) no wiec wydaje mi się, że to chwyt na taki podryw ale powdzenia zycze;) aaaaa i pamietaj jakbys jechał z jakś nieobłażoną miłośniczką Tatr zeby opowiedzieć wcześniej o warunkach noclegowych w naszych schroniskach:) zeby czar nie prysł np w toalecie w Piątce;)..bo Tatry to jednak miejsce dla prawdziwych miłośniczek:)

Kyyrene, a mnie zapraszał na obiad do siebie, miała być nadziewana kaczka z żurawiną :P

Kyyrene, nie wyszło, bo działania Psełdonima są i owszem zakrojone na szeroką skalę, ale jest to skala wirtualna ;)

A potem się dziwi, że jest traktowany wirtualnie :D:D ok, kochani, na mnie czas :) do miłego.

Gość Fizia_Pończoszanka
Zaraz zaczniesz sugerować, że moja kaczka ma także charakter wirtualny, Palola? Co? Nic podobnego! Kaczka została upieczona i niemal spożyta. Wprawdzie bez żurawiny, bo na nią jeszcze za wcześnie, ale zawsze. Mniam! A węgorzyk się dokisza w szklance z zaprawą octową. Mniam! :-)

w kaczkę i węgorza wierzę, nie wierzę tylko, ze nie sprawiłoby Ci niejakiej przyjemności podzielenie się tymi smakołykami z inną życzliwą i doceniającą smaczne pożywienie istotą ludzką :)

Gość Fizia_Pończoszanka
Palola, ale przecież Ty publicznie zeznałaś, że nie lubisz jadać słoniny...

Oczywiście, i tym sposobem powód na zbycie, czytaj wycofanie jak znalazł, no bo brak upodobania w słoninie jest automatycznie dyskwalifikujący, czyli nie wybaczamy tym, którym może się nie spodobać to co mamy na talerzu ... a raczej nie tyle nie spodobac, bo co im do naszego żołądka, ale sami nie zechcą mieć na talerzu dokładnie tego samego :D Tylko po co to? po raz drugi dzisiaj pytam, czy nie można bez tej okrężnej drogi? :)

Dziewczyny - próbujcie dalej...może jak będziecie razem - Psełdonim bedzie czuł się bezpieczniej...;)...warto ...:D

Gość Fizia_Pończoszanka
Cześć, Gem. Obiadek gotowy?

Gość Fizia_Pończoszanka
Czego nie można bez okrężnej drogi, Palola?

Gem, mnie raczej nie będzie więc dla Psełdonima raczej sytuacja niewiele się zmieni, przynajmniej teoretycznie :) O sobie nie wspominam (mojej sytuacji) bo wiem, że to o koledze myślisz :)

Pola - ty się nie zarzekaj...życie sprawia niespodzianki...to tylko kwestia czasu...:)

Gość Fizia_Pończoszanka
Że niby co by się miało wydarzyć, Gem?

"Czego nie można bez okrężnej drogi, Palola?" przypominam moją wcześniejszą uwagę o zaobserwowanej przesadzie w udawaniu widocznej w Twoich postach z dnia 11 sierpnia :P

...przeciez to ty pisałeś o wyobraźni, P....ja tylko rozważam możliwości...:)

Gość Fizia_Pończoszanka
Sądzisz, Gem, że nasza Palola tak się we mnie zakocha, że poruszy ziemię i niebo, żeby mnie jakoś w końcu usidlić?

Gość jadę
zamykam oczy i jadę !!!:D. Niech się dzieje wola nieba - z nią się zawsze zgadzać trzeba!!!

Pola - fakty ? ...tu nie ma żadnych faktów...to tylko kilka stron literek, które mozna skasować jednym kliknięciem...:) ...fakty to mozna tworzyć w świecie realnym...ale do tego potrzeba chęci wszystkich zainteresowanych...:)

Gość Xiążę na białym rumaku
O, Jadę, ogromnie się cieszę. :-) Nie zawiedziesz się. Pokażę Ci takie Tatry, jakich zapewne nie znasz. :-)

Gość Xiążę na białym rumaku
Gem? A wyjaśnisz mi łaskawie, o jakie nieistniejące fakty Wam chodzi?

Gość jadę
nabrałam takiej ochoty na wyjazd, że chyba zacznę się już pakować. pospiesz się z terminem, to może cię zabiorę:D