Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyjazd w Tatry

Poszukiwania zainteresowanej taterniczki.

Polecane posty

Gem, masz oczywiście rację, mi tym razem chodziło bardziej o fakt, że postanowiłam pobyć przez około 2 tygodnie z dala od komputera, a więc i kafeterii, czyli, że Psełdonim wciąż nie będzie miał minimum podwójnej porcji pożywki kobiecej dla swojego męskiego ego :) Książę, przecież zabroniłeś mi się w sobie zakochiwać, więc co to za bezprzedmiotowe pytania? ;-)

Jestem po konultacjach grafikowych. W 2 polowie października mam urlop ;) tylko nie wiem jak sie tutaj sprawy maja?

Lamia, ale tak bez żadnego wstępnego wywiadu? np miesięcznego po kilka godzin dziennie na kafe i rozpytania o przedstawiającego ofertę wśród jego realnych znajomych? :P

aaa ;) na kafe to ja jestem juz uu kilka lat, taka jestem skonczona ;) dlatego pytam Was chetne na wyjazd, ja w razie czego mam gdzie czmychnac, bo mam rodzine na miejscu. Jeśli Wy sie odwazycie jechac, to ja z Wami :D jesli zaakceptujecie moja kandydature :)

aaa, na kafe to ja jestem juz uu kilka lat, taka jestem skonczona ;) dlatego pytam Was chetne na wyjazd, ja w razie czego mam gdzie czmychnac, bo mam rodzine na miejscu. Jeśli Wy sie odwazycie jechac, to ja z Wami :D jesli zaakceptujecie moja kandydature :)

Gość A właśnie że Sasza.
Dzień dobry. Proszę się zgłaszać, póki moja oferta wędrówki po Tatrach jest jeszcze aktualna...

czyli dotychczasowe zgłoszenia Cię nie satysfakcjonują? A co masz do zarzucenia np. Lamii?

Gość A właśnie że Sasza.
Nic nie mam jej do zarzucenia. Ja Lamii po prostu nie znam. A jak wiesz, Palola, stawiam przed kandydatką dość spore wymagania. :-)

Gość A właśnie że Sasza.
Mam nadzieję, że Lamia umie czytać. Ale zważ na to, że jej entuzjazm do planowanej wyprawy mocno dzisiaj osłabł.

Gość Głupie babyyyyyy
szkoda gadac. chcecie jechac z facetem w góry którego nie znacie. w październiku w tatrach moze byc juz prawie zima, śniegu do kolan. Zapewne wiekszość z pan gór powyżej schronu nawet nie wąchała nie mówiąc juz o pół zimowym chodzeniu. Głupich nie sieją, sami rosną:P

Gość Głupie babyyyyyy
szkoda gadac. chcecie jechac z facetem w góry którego nie znacie. w październiku w tatrach moze byc juz prawie zima, śniegu do kolan. Zapewne wiekszość z pan gór powyżej schronu nawet nie wąchała nie mówiąc juz o pół zimowym chodzeniu. Głupich nie sieją, sami rosną:P

Gość A właśnie że Sasza.
A na Ciebie, Palola, jak na Ciebie działa konkurencja?

Gość A właśnie że Sasza.
Pogoda październikowa bywa różna w górach Tatrach. Rzeczywiście, bywa i tak, że nieźle posypie. Ale za to październikowe Tatry są niemal puste. :-) To ogromna przyjemność, kiedy w czasie wędrówki Doliną Tomanową na Ciemniak, zdarza się spotkać zaledwie kilku podobnych narwańców. A schodzenie z góry do schroniska ciemną nocą ma także swój niekłamany urok. :-)

Muszę iść, ale jeszcze odpowiem - 1) albo konkurencji nie dostrzegam, w sensie nie przejmuję się nią w ogóle, 2) albo też nie widzę, bo w związku z konkurencją nie jestem zainteresowana i w nic nie wchodzę :)

3) albo jest jeszcze wersja, o której nie wiem, może jeszcze sie wyjaśni ewentualnie :)

Gość A właśnie że Sasza.
Do widzenia, Palola. :-)

Witam z rana. Widze, ze sobie rozprawiacie o mnie beze mnie. Mam do Was jedno male pytanie, a mianowicie, jakie to trzeba spelnic warunki, bo nie czytalam wszystkiego. Ja zglasilam swoja kandydature wyjscia w góry i poznania nowych ludzi i tylko to, a Wy w co mnie chcecie wkrecic? hymm

Gość Głupie babyyyyyy
lamia ty byłaś kiedys w ogóle w Tatrach?

Gość jadę
o, Tatry potrafią być szalenie niebezpieczne. Nawet na Czerwonych Wierchach w maju czy czerwcu może leżeć śnieg. Dlatego pospieszam autora:D - niech decyduje się na wcześniejszy wyjazd. Piękna jest pogodna i kolorowa końcówka września:D

Gość jadę
a pustych miejsc w Tatrach znależć można bez liku - jak się chce:D

Gość Wyjazd w Tatry
Nie, wycieczka w Tatry jest zaplanowana na drugą połowę października. :-)

Gość Wyjazd w Tatry
No właśnie, Palola. W co Ty chcesz wkręcić naszą Lamię, co?

byłam w tatrach nie raz juz jako dziecko-nastolatka, bo ja pisalam wyzej, mam tam rodzine, jednak nasze wyprawy, to byly zawsze w lecie przelom czerwca-sierpnia, takze sniegu tam ani huhu. Ale jak mnie nie chcecie, to nie jade słońca! i nie plotkowac na mnie, bo ja wszystko widze :p

Gość jadę
no to pozdrowię Tatry od ciebie we wrześniu, a ty pozdrów je ode mnie w październiku

Gość Wyjazd w Tatry
My Cię bardzo lubimy, Lamia. Kto wie, może jednak coś wyjdzie z naszej wspólnej wycieczki. Nie przejmuj się, ja jestem dość doświadczonym taternikiem. Poradzimy sobie. :-)