Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyjazd w Tatry

Poszukiwania zainteresowanej taterniczki.

Polecane posty

Gość Wyjazd w Tatry
Proponuję to zrobić wspólnie w październiku. :-)

Gość jadę
:-) a ja proponuję końcówkę września

Gość Wyjazd w Tatry
A w czym takim Ty mi pomagasz, Palola?

podniosłam topik, żeby np Lamia zajrzałą, a Ty następnie twierdzisz, że ja chcę ją w coś wkręcić, co odczytałam jako sugestię, ze nie powinnam się tutaj panoszyć :)

Gość Wyjazd w Tatry
W końcu września jest stanowczo za tłoczno.

Gość Wyjazd w Tatry
Kafe może i śmiga ale ja nie śmigam, Palola. :-)

Gość Wyjazd w Tatry
Źle odczytałaś, Palola, jak zwykle na opak. To nie moja sugestia ale samej Lamii. :-)

Tzn. Ty realny nie śmigasz? Twoje odpowiedzi na posty nie śmigają? czy Twój komputer nie śmiga? i czy jadłeś już śniadanie, bo to może też być z głodu? :) przy okazji, czy wiesz, ze nie jedząc w pierwszej części dnia spowalniasz metabolizm?

Gość Wyjazd w Tatry
Zazwyczaj nie jadam śniadań przed godziną szesnastą. :-) Muszę dbać o sylwetkę. :-)

Gość Wyjazd w Tatry
Niech będzie na Ciebie, Palola. Zwłaszcza, że rzeczywiście wkręcasz...

Lepszy byłby model małe śniadanie, np kromka chleba razowego i późym popołudniem obiadokolacja Wtedy szybciej spalasz Albo jeszcze lepiej dwie kromki w jakimś odstępie czasu lub inne małe posiłki. A tak to wygłodzony organizm magazynuje, co się da :) A co do Lamii, to ja już lepiej nie będę się wtrącać, bo moze sama też zechcę załąpać się na to wolne miejsce :D

Gość Wyjazd w Tatry
Chciałabyś w październikowe Tatry, Palola?

Gość Wyjazd w Tatry
Co do słusznej diety, Lamia, proszę mnie nie pouczać. Wiem, co należy, żeby utrzymać dobrą sylwetkę.

Gość Wyjazd w Tatry
Dobrze widzisz, Wkurzona. Akcja w toku.

Przecież to ja pisałam o diecie, a nie Lamia i nie pouczam tylko mówię, ze taki model jest lepszy, ale nie w formie pouczenia, bo to brzmi jakbym użyła protekcjonalnego tonu, a tylko w formie dzielenia się wiedzą :) Październik jest ładny, bo kolorowy, a jesienią jeszcze w górach nie byłam, więc kto wie - może spróbuję wygrać casting ;-)

Ptrzeciez ja Cie nie pouczam! i to jeszcze w sprawie diety, ja tam jem wszystko co mi pod reke podejdzie no i smakuje ;) Po ogolnym rozeznaniu tematu stwierdzam tak: jesli Polaola mialaby ochote na sam na sam z tatrami i autorem, to ja oczywiscie odsuwam sie na bok, ale jesli to jest wyjazd dla wiekszej ilosci taterniczek ;), to ja sie zglaszam. I narazie tej wersji sie bede trzymac.

Gość Wyjazd w Tatry
Palola? Jak widzisz, Lamia przedłożyła właśnie dość ciekawą propozycję - wyjazdu w Tatry większej liczby taterniczek. Osobiście nie mam absolutnie nic przeciwko temu. W końcu w góry chodzą całe zespoły, a nie pojedynczy wspinacze. :-)

Gość Wyjazd w Tatry
Ale o tym porozmawiamy jutro, bo teraz już pora mi na miasto. :-)Do widzenia.

Lamia tylko napisz wczęśniej coś o sobie, OK? :) i ja od razu zastrzegam, ze rozmawiam tylko na neutralne tematy, czyli będziemy głównie się wspinać, oglądać itd... Bo nie chcę, żeby potem ktoś pisał na kafe o moim życiu ;-)

Polaola ja jestem wyjatkowo dyskretnym czlowiekiem, albo przynajmniej tak mi sie wydaje. Nie mam upodobania w roztrzasaniu czyjegos zycia. Moje jest wystarczajacao zagmatwane ;) ale rozumiem Twoje obawy. Moze wiec faktycznie krotko napiszemy o sobie z autorem włącznie? Ja moge zaczać, tak ogolnie, mam 40 lat, jestem singielka [tak to lepiej brzmi] ;) ogolnie szukam chłopa wartosciowego, ale to oczywiscie nie jest celem tej wyprawy i przyjaciół. No i co jeszcze? jestem z dolnego śląska. W sumie no nie moge tak otwarcie pisac o sobie na forum. No to teraz moze Wy ;)

Lamia, ja już się chyba zdążyłam rozmyślić, przynajmniej na razie :) Autora znam z innego miejsca kafe stąd się tutaj zakręciłam, ale normalnie nie zgłosiłabym się na takie przedsiewzięcie, więc raczej nie pasuję (chyba) do tej party/kompanii :) PS. wiem, ze naduzywam słowa chyba, ale to dlatego, że sieć to sieć :D

Polaola hmm ja tez sie tak nigdy nie umawialam, to by bylo pierwszy raz, ale jak Wy sie tak wykruszacie, to ja nie wiem tez.

Ale jak cos wiesz czego ja nie wiem, to powiedz tutaj, albo ;) nie juz nie bede taka. Swoja droga ja sie przedstawiłam i widze, ze tylko ja, to jak to jest?

Gość Blądyn z Lądynu
No to jak będzie z tą naszą wyprawą?