Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalie13213543

Jaki makijaż dla niebieskookiej blondynki??

Polecane posty

Gość Natalie13213543

Zastanawiam sie jaki makijaz pasowalby do mnie..przynam sie ze nie potrafie sie malowac i an codzien maluje tylko oczy tuszem pomadka bezbarwna usta i jakis podklad..mam twarz z lekkim tradzikiem i bliznami an czole co jest dla mnie problemem bo nie wiem jak je zatuszoweac zwlaszcza teraz kiedy chce zapuszczac grzywke...nie powiem dbam o siebei bardzo,ale w kwesti makijazu ajkso nie potrafie nic dobrac..wydaje mis ie ze zaden kolor cieni mi nei pasuje rzesy mam ajkies mizerne..czy moglby mi ktos doradzic jaksi makijaz na codzine albo an spotkanie ze znajomymi,chopakiem??chodiz mi o wszystko o kolory dobre fiirmy kosmetykow..bede bardzo wdzieczna z ajakies rady iz gory dziekuje:)

Gość kkkkskmd
O jejciu, czarna kredka, no ew. kolorowa. jeśli masz małe oczy to zrób kreski tylko na górnych powiekach bardzo blisko rzęs, ew. taka cieniutka na dole. ale nie "wewnątrz" tylko w miejscu dolnych rzęs. dopasuj W drogerii jakiś róż na policzki, podobny odcieniem do Twoich naturalnych rumieńców:p

Gość Madziulkkkkaaaaaa
Wlasnei mam duze oczy..bardzo mi sie podoba takie jakby odymione oko ale pomalowanie go na takie to juz w ogole czarna magia :/

Gość Madziulkaaaaa
kurcze aj tez jetsem bardzo ciekawa jakis makijazow czy jets tu ktos co sie zna??i pomoze:)

Gość magdalenaaaaaaa
hej ;) też jestem blondynką z niebieskimi małymi oczami i z cerą podatną na wypryski. powiem tak cera jest dla mnie wielkim problemem ale jakoś sobie z tym radzę, stosuję na noc krem sudocream bardzo dobry i znacznie poprawia mi się kondycja skóry. a na codzień aby ukryć swoje niedoskonałości stosuję podkład REVLON jest rewelacyjny bardzo dobrze się trzyma na buzi.. ogólnie to mi dobrze w makijażu brązowo złotym. nakładam cienie brązowo złote do tego lekko przy kącikach maluję się ciemną kredką żeby podkreślić oczy do tego brązer na policzki i ewentualnie jakaś szminka, czuję się w tym makijązu dobrze i jestem pewna siebie ;)