Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia14102

Nivea Visage Young Be Beautiful!

Polecane posty

Co sądzicie o tym kremie nawilżającym + lekkim podkładzie??? Podobno sam dostosowuje się do koloru twarzy... Tak mówili w reklamie. ;)

Gość pannaaa12
no własnie;P też chciałabym wiedzieć jak to jest z tym kremem....:) chociaż duzo osób go krytykuje...

Gość annnkka
Kupiłam ten krem i szczerze go nie polecam!nie dostosowuje się do koloru skóry-to bujda,ja mam jasną karnację i na mnie wyglądał jak maska:( użyłam go ze dwa razy, a potem wyrzuciłam do kosza:) nie polecam, szkoda kasy,lepiej kupić sobie fajny podkład niż taki niby rewelacyjny krem,ble;/ a i po jego użyciu świeci się cera,ble;(

Gość ...23...
A dla mnie fajny, ładnie pokrywa małe "niedoskonałości", buzia się nie świeci i wcale nie tworzy maski, ładnie dostosowuje się do koloru skóry, tylko, że ja mam raczej ciemną karnację a przy jasnej rzeczywiście moze być za ciemny. Ale i tak o niebo lepszy był nivea visage tonujący krem nawilżający, ale wycofali go z produkcji:(

Gość annnkka
Na twoim miejscu bym nie kupowała,no ale to twoja kasa więc możesz zaryzykować:P najwyżej będziesz żałować:) na twoim miejscu kupiłabym sobie jakiś fajny,sprawdzony podkład:) większa pewność,niż taki krem- w sumie nie wiadomo jaki;) i dla kogo;)

wiecie co dziewczyny jak skonczy mi sie jeden i pewnie wykorzystam go do konca wakacji to potem sobie kupie go. moze na mojej skorze nie bedzie wygladal tak strasznie...sprobuje ;)

Gość kadniskfmksdfms
w życiu. Na pewno nie nivea, był straszny, poczytaj sobie recenzje na Wizażu to sama zobaczysz. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14394 Jeżeli już krem tonujacy, to polecalabym Ziaja Nuno: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18319 taniutki, ma 2 odcienie, nie uczula i nie robi maski. Miałam Nivea i po tygodniu wyrzucilam, bubel jakich malo, ten cudowny ciemno-marchewkowy kolor! (pomijam fakt, że mnie potężnie uczulił). Ziaji uzywam od 3 miesięcy i jestem zadowolona, fajny kremik za niewielką kasę (7zł). Aha, jeżeli masz pryszcze to i tak korektor bedzie potrzebny, krem z podkładem tylko wyrównuje koloryt skóry, więc raczej nie zakrywa niedoskonałosci, po prostu wygląda się po nim świeżej, promienniej, skóra wydaje się gładsza.

Gość ...23...
tak, tylko ta zija jest antytrądzikowa, a ja nie potrzebuję kosmetyku o takim działaniu. Więc mam pytanie czy mi nie zaszkodzi jak będę go używać?

Gość ...23...
Pytam, bo po jakimś zelu do mycia twarzy antytradzikowym dostałam takich pryszczy, że jak rano zobaczyłam się w lusterku to się nie poznałam:( wysypało mi całą buzię

Gość kadniskfmksdfms
ja tam nie zauważylam, żeby była antytrądzikowa ;) sama nie mam tłustej skory, no, może lekko przetluszcza się na czole i brodzie, ale policzki mam suche i ziaja ich nie wysusza (nivea to mi skorę na policzkach tak po trzech dniach zasuszył, że potem 2 tygodnie kurowalam się maścią na receptę brrr). Polecam sprobować ziaję, 6-7zł to nie majatek, moim zdaniem jest o niebo lepszy od nivea.. Tylko trzeba pamietać, ze to tylko krem tonujacy, na pewno nie da efektu jak podkład. Nieważne jakiej firmy, one maja tylko ujednolicić cerę. W sumie pryszczy to nawet podklad dobrze nie zakrywa :)

Gość kadniskfmksdfms
...23..., a nivea cie nie wysuszał? Mi tak ściągal skorę, że szok, nie mogłam go uzywać, w ogole nie nawilżał. A ziaja ma fajną, śliską konsystencję, myślę że nawilża, bo skory mi nawet po kilku godzinach nie ściąga. Pamietam, że kiedyś uzyłam sobie ziaji na początku lata w pociągu - pot lał sie ze mnie strasznie, przetarlam twarz chusteczką odświeżającą, nałozylam troszkę tego kremu i czulam się naprawdę świeżo, nie tak jak po podkładach.. W kazdym razie fajna, lekka alternatywa dla podkładu. Wiadomo, jednemu pasuje bardziej to, innemu tamto.. loteria z tymi kosmetykami ;)

no wlasnie a wczoraj sobie nalozylam na twarz zel garnier czysta skora A i od razu po jest taka po peeling'u. kiedys regularnie go stosowalam a teraz zaprzestalam- musze go wreszcie skonczyc ;)

Gość kadniskfmksdfms
Na wągry czy zaskórniki? Ja mam trochę zaskórnikow na nosie, używam do twarzy garniera 3w1 i chyba trochę zmniejsza te zaskórniki. Tylko dziwna sprawa, bo przez pierwszy miesiąc strasznie otwierał mi pory na policzkach. Ale jesti tak fajny, bo nie wysusza mojej skóry (nigdy nie używałam żadnego żelu/kremu do mycia twarzy tak długo jak tego). Albo może brevoxyl, maść z apteki bez recepty? Tylko jest trochę drogi - 20zł, ale u mnie fajnie sobie radzi z krostkami/zaskórnikami. Używałam też jakiś czas na te zaskórniki na nosie i dawał radę. Myślę, że jak masz tłustą skorę na nosie, to mogłabyś spokojnie brevoxylu używać, ja już na nos nie używam bo za bardzo mi wysusza (mam dziwną twarz, suchą na polikach i nosie). Smaruję natomiast swoje tłuste czoło i brodę od czasu do czasu i nieźle sobie radzi, czyli na tłuste partie mozna spokojnie używać..

kiedys kupilam Under 20 i wiecie co tak mi wysuszal skore ze musialam zaprzestac go uzywac.taka mialam sucha skore na skroniach ze az wstyd...sprobuje go zaczac uzywac moze mi przeszlo ;)

Gość moze być
dla mnie kremik bardzo fajny...jeżeli ktoś nie lubi efektu maska....idealny na lato....no ale nie można być zbyt bladym

Gość ...23...
Nivea Visage Young Be Beautiful uzywałam dopiero kilka razy więc nie mogę narazie powiedzieć żeby mi wysuszył skórę. Kupiłam go tylko dlatego, że myslałam, że to coś podobnego do nivea visage tonujący krem nawilżający, ale różnica miedzy nimi jest ogromna. Co to brevoxylu to na początku ładnie zlikwidował mi takie małe pryszczyki, które robiły mi się pod skórą, a których za diabła nie szło wycisnąć. Teraz po używaniu go przez jakiś już czas skóra chyba się przyzwyczaiła, bo te krostki znowu się pojawiły i brevoxyl już sobie z nimi nie radzi:(no cóż będę musiała znowu poszukać, poczytać i wynaleźć coś nowego co mi może pomoże

Nivea Visage Young Be Beautiful kupie sobie jakos tak przed rokiem szkolnym i zobaczymy...czy u mnie tez tak negatywnie bedzie dzialac na skore.

w niedzielke sobie kupilam nivea visage young be beautiful! krem nawilzajacy+lekki podklad u mnie bardzo fajnie sie prezentuje...wg mnie to taki fluid ;)

Gość PaciuSS
Ja używam i jestem zadowolona cos podobnego do fluidu ale to nei zatyka porów i nie robi brzydkiej maski jest znakomity:)

Hmmm kupiłam,ale jest średni. Trzeba uważać,bo łatwo jest o efekt \"maski\" . Pozatym robi ślady. Jak nie mam co uzywać to używam tego xd. ogólnie nie polecam...