Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

Witajcie :) Ja tylko na chwilke zaraz uciekam do pracy,wczoraj juz nie zajrzalam bo mala poszla pozno do domu ,kolacyjka i spanko :) Lejdi mam nadzieje ze stosunki z mezem juz ok ...i nie bedziecie sie klocic powodzenia:) Marlenka nie wiem jak u Was ale u nas w pracy wszyscy wczoraj byli tacy slabi ze stwierdzilismy ze to przez pogoda a moze u Ciebie zmeczenie i brak jakis witaminek ....a moze jednak @ :) Witam nowa staraczke :) Lejdi tez wlasnie mi sie wydaje ze najlepiej sprwdzic tempe a pozniej najwyzej test ...tylko ze te tempke trzeba mierzyc caly cykl.... Tez przeczytalam ze najlepiej do drugi dzien ....:) Czemu poczecie dziecka nie jest takie latwe :) Kiedys myslalam ze to bedzie normalna kolej rzeczy olanujesz i masz a jednak nie :( trzeba ostro sie wziasc do pracy.ok uciekam papa

czesc ,nadrobiłam zaległosci witam nowe starające .. Marlenka jak się dziś czujesz? mam nadzieje że lepiej .... Iza no własnie nie tak łatwo zrobić bejbe ,kurcze jak czlowiek chce to niemoże a takie co niechcą wpadają moment ja już niebede ani obliczać dni płodnych ani mieżyć tempki ani nic , staram sie niemysleć ,bo faktycznie chyba jakaś blokada działa wtedy, zdaje się na los tym razem ...

hej kobietki.. u mnie niestety bez zmian... wczoraj sobie gorącą kąpiel strzeliłam, potem z mężem \"pogrzeszyliśmy\" trochę ale @ nadal nie ma zawroty głowy nadal mam.. męczy mnie to okrutnie bo nie miałam tak juz dawno... najgorsze jest to ze ja łykam witaminy i powinnam sie dobrze czuc ja jednak zwalam to na karb tabletek ... choć szczerze powiem że naczytalam sie o objawach po odstawieniu tabletek i nie zauwazyłam zeby ktos az tak to przechodzil zle jak ja... oj wiele bym oddała zeby sie okazalo ze to jednak dzidzia!!!! choc jak mówicie łatwo nie jest kurcze siedzialam sobie tutaj wczoraj sporo i powiem Wam szczerze ze sie zdenerwowalam jak kobita napisala zeby je ktos powiedzial jak zdobyc tabletki poronne.. urodzila niedawno dziecko i znow zaszla w ciaze i chce sie jej pozbyc.... normalnie sie we mnie zagotowalo... lekarz jej powiedzial ze po cesarce nie powinna byc zaraz w ciazy.. no to kurw.. napisalam zeby sie zabespieczala a nie teraz bedzie dzidzie zabijac... normalnie scyzoryk mi sie w kieszen otwiera jak czytam takie cos.... albo jak sie czyta ze jakas laska wspolzyje bez zabespieczenia i sie boi ze jest w ciazy a nie chce i co ona zrobi jak sie okaze ze jest.... masakra... a my chcemy.. i mamy problemy... znaczy w sumie to jeszcze uwazam ze nie jest tak u nas zle bo dopiero zaczynamy.. jak sobie czyatalam na innych tropikach ile miesiecy dziewczyny sie staraje to normalnie masakra..

Ja uwazam ze to tez brak odpowiedniego wyksztalcenie.Jak czytam te niektore pytania to nie wiem czy ktos zartuje, czy ma takie braki. A potem rodzi sie stado niekochanych dzieci! A dzis ostatni dzien pracy, odpoczne, zobacze sie z mezusiem i swiat nabierze innych barw! Zycze wam kobitki udanego weekendu bo chyba nie bede miala czasu wpasc na pogaduchy! ,, Stosunkowo,, udanego weekendu. A w poniedzialek napisze co i jak...

Gość olla022
tak to juz jest... ze te kobiety ktore chca , maja warunki by miec dzidzie maja zawsze pod gorke a inne maja pod gorke gdy mysla jakby tu sie tej ciazy pozbyc... to okropne!!!! ja w dalszym ciagu mam nadzieje... jak pisalam do wczoraj nie mialam sluzu a od dzis jest go pelno srasznie wodnistego i bialego... Jaki zazwyczaj jest sluz u ciezarnych?

Gość olla022
slim-kamelia : masz racje z ta blokada.. tez o tym myslalam... moze i cos w tym jest. Tylko jak tu nie myslec, nie planowac...

ja też sie właśnie zastanawiam jak to jest z tym śluzem... ja nie pamietam dokladnie jak to bylo u mnie w pierwszej ciazy.. ale nie przypominam sobie zebym wogole miala.... i w koncu nie wiem jak to jest.... jak ktoras sie czegos dowie to pisac!!!!

Dobry Wieczor :) Ale tutaj dzisiaj pusto ....Ja jestem sama w domu,maz w pracy ...jestem dzisiaj nie do zycia nie tylko Ja ale takze moj maz ...dowiedzielismy sie ze sasiad z Polski \"sie powiesil\":( Nie mozemy w to uwierzyc ze posunal sie az do tak wielkiego kroku ....:( Ale to tylko tyle wiadomosci odemnie ...ide poczytac co napisalyscie: Slim tez staram sie nie myslec ale jakos nie potrafie ....ciagle tylko cos gdzies czytam w internecie ....Ale moje dni plodne jeszcze nie nastaly wiec ....narazie tylko tzw male starania ale kto wie ....weekend sie zbliza:) Marlenka ja na twoim miejscu jezeli to nieustapi do poniedzialku wybralabym sie na kontrola wizyte u lekarza niech zleci ci jakies badania :) Tez sie zdenerwowalam jak przeczytalam to co napisalas co bylo na innym temacie ....po prostu czasami brakuje slow:) Ja na temat sluzu sie nie wypowiadam bo sama nie wiem jak to wyglada ...Ok zmykam do wyrka ....:) Pozdrowienia

hej kobietki.. Iza ja już o tym juz myślałam tylko że problem polega na tym że tutaj (mieszkam w Szkocji) lekarze większość chorób leczą paracetamolem.... czytałam właśnie że dziewczyna też po odstawieniu tabletek nie maiała dość długo okresu.. poszła to lekarza to jej powiedział że to normalne i że jak za pół roku nie dostanie to żeby przyszła to da jej skierowanie do ginekologa... całe szczęście jedę do Polski za dwa tygodnie i myślę że jak nie dostanę @ to w poniedziałek przed wyjazdem zrobię drugi test (będzie 2 tygodnie po pierwszym) i jak nie będę w ciąży to chyba pójdę w Polsce do mojego lekarza.. no to udanego weekendu Wam kochane dziewczynki życzę i miłego trenowania!!!! ja jutro i w niedziele do pracy.... pa

Gość Beatka21
Hej... Sorki,ze nic nie pisałam, ale miałam mały kłopot. Ugryzł mnie pająk,a ja mam alergie i mi strasznie napuchła górna warga :(,odrazu pojechałam na pogotowie i podali mi surowice. Dziś był mój ostatni dzień pracy- w końcu weekend. Dziś trzeba coś zaplanować na noc hihi. Może w końcu w tym miesiącu sie uda. Marlenka 3mam kciuki.

witam Was wszystkie 🖐️ jesli mozna dolacze sie do Was :-) zaczelismy z mezem w sierpniu starania o dzidzie. aktualnie jestem 1 dzien po terminie @ i nic. nie nastawiam sie bo to napewno niemozliwe zeby sie nam udalo ale jakos sie dziwnie czuje, zupelnie nie jak przed @ ... w glowie mi sie kreci (witaj w klubie marlenka) :-) , wczoraj mnie strasznie klulo w podbrzuszu i czuje jakby zgage.. ale tlumacze to sobie na milion roznych powodow :-P ok, nie zanudzam na poczatek bo nie wiem nawet czy mnie w ogole przyjmiecie :-D :-P

Witaj summer ....pewnie ze cie przyjmniemy ...my sie juz znamy z innego forum 3mam kciuki za Ciebie :) My tez w tym weekend trzeba by sie bylo wzisc do pracy,chcielismy jechac do zoo ale niestety pogoda brzydka i zostajemy dzisiaj w domu uciekam sprzatac:) Pa

iza :-) nie wiedzialam, ze Ty sie tez tak aktywnie juz starasz :-) hihi mam nadzieje ze nam razem tutaj na tym forum sie tak samo poszczesci jak na poprzednim :-P i innym dziewczynom oczywiscie tez :-) :-D

Witajcie dziewczyny ! summer 🖐️ Marlenka to nie za ciekawie macie tam z tymi lekarzami jak w taki sposub leczą ,będziesz w Polsce to biegnij do swojego lekarza 3mam kciuki żeby było dobrze ... Beatka aż mnie wstrząsneło jak przeczytałam o tym pająku tak się boje pająkuw wrrrrrrrr ale jak on tam cię ugryzł ? Iza umnie też pogoda brzydka było burzowo a teraz też nie zaciekawie a na jutro planowałam grila odpalić pewnie z moich planuw nic niewyjdzie ... a co u reszty słychać ? wiecie ja wczoraj tak czytałam forum i i był temat \" jak poronić \" normalnie włosy na skurze mi się jeżyły jak to czytałam człowiek tu się stara a taka jedna robi wszystko żeby poronić nierozumiem takiego czegoś to jest chore .....już więcej niewchodze i nieczytam na takie tematy :( uciekam do kuchni jakąś saładkie zrobić ....

hej, kupilam wlasnie test ciazowy :-) ale chyba jeszcze poczekam, jak najdluzej wytrzymam :-) chociaz nie wiem ile wytrzymam :-P glowa mi zaraz peknie 😡 ide tez cos pogotowac, u mnie dzis zapiekanka pyyyyyycha :-)

slm-kamelia, nie ma sensu wchodzic na takie tematy... niestety pojebany jest ten swiat. dokladnie jak piszesz, kobiety sie straja jak moga a taka jedna z druga mysli jak poronic.. a jeszcze w tym temacie, wczoraj widzialam "kobiete", na moje oko spokojnie 7 miesiac ciazy, stala z innymi zulikami i palila papierosa... szok :-(

hej dziewczynki!!!!!! Beatka jak się czujesz??????? masakra z tym pająkiem szczególnie że masz alergię... daj znać jak się czujesz... summer witaj kochana!!!! miło że się przyłączyłaś!!!! z testem może poczekaj jeszcze kilka dni.. ja wiem że chcialoby sie wiedziec już ale czaem lepiej poczekać zeby wynik byl pewniejszy... slim kobieto nie dziw sie tak już ten świat jest skonstruowany!! niestety.. mnie to sie scyzoryk w kieszeni otwiera jak takie cos czytam!!!! ale czytam i czasem odpisuje!!!! ale i tak najfajniej sie czyta jak babki opierniczaja takie bezmyślne istoty ktore chca se pozbyc najcudniejszego daru na świecie...

Gość Beatka21
Hej laseczki. Wczoraj nici z przytulanek, byłam taka padnięta,ze usnęłam. Ale nic dzisiaj sobie to odbije, bo mam ochotę :P. Dzis mój 12 dzień cyklu- muszę wkońcu zaszaleć. Ja po tym ukąszeniu czuje sie juz dobrze. Ugryz mnie w nocy,wiec nawet nie wiem jak to sie stało i jak on wyglądał. Ale tez juz boje sie pająków. Jak ja sie rano zobaczyłam w lustrze to aż sie popłakałam- byłam w szoku. Wyglądałam jak mutant :(. A co tam u reszty laseczek, jak wyglądają starania?? slm-kamelia- takie kobiety sa po prostu głupie i nie myślą. summer witaj .... faktycznie z testem jeszcze poczekaj. Rybnik-Iza- czyli tak jak ja weekend jest nasz :> Marlenka kiedy robisz test?? Bo rozumie,że @ nadal nie ma :)

no niestety nie ma ... a może stety??? jeden zrobiłam w poniedzialek.. negatywny.. ale jak sie nic nie pojawi to nastepny robie 01.09. a jak znów bedzie negatywny to w Polsce postaram sie isc do lekarza. nie ma zamieru dłuzej czekac..

hej kobitki :-) beatka, dobrze ze sie czujesz w porzadku... kurcze ja bym chyba umarla ze strachu jakby taki pajak na mnie wszedl.. jedyne co na mnie kiedys weszlo to karaluch na kwaterze na mazurach :-P jak zgasilismy swiatlo to zaczal sobie spacerowac po moich plecach :-D dziewczyny, myslalam zaczekac z testowaniem do poniedzialku, ale nie wiec czy wytrzymam. w sumie, jesli jestem w ciazy, to juz i tak powinno wyjsc, bo juz 2 dni po terminie @. a drugie testowanie jesli ten wynik bedzie negatywny a @ nie przyjdzie zrobie raczej z krwi na beta. marlenka, a na kiedy ty mialas termin @? i ile pozniej testowalas?

wiez summer u mnie problem polega na tym że odstawiłam tabletki i podejrzewam że organizm mi robi psikusy.. ale test robiłam w 42 dniu cyklu.... beatka ciesze sie ze już Ci lepiej!!!

marlenka, ja tez odstawilam tabletki, teraz byl pierwszy cykl po odstawieniu i druga @. pierwsza przyszla bez problemu w terminie. nie wiem jakie masz dlugie cykle ale 42 dzien to juz dlugo.. moze zrob badanie krwi? chyba wynik jest bardziej wiarygodny. mnie moj gin powiedzial zeby miedzy pierwszym a drugiem testowaniem (jesli wynik byl negatywny) odczekac 2 tygodnie a jesli znow negatywny to do niego po uregulowanie cyklu. ja sie czuje fatalnie, zgaga mnie meczy wlasciwie caly dzien, podbrzusze mnie boli raz jak na @, raz uciskaja mnie jajniki ... szok.

no ja też pierwszy okres ten z odstawienia mialam normalnie, potem pierwszy normalny okres po 28 dniach a teraz czekam już 47 dni na drugi i cisza.. w właśnie 01.09 mija dwa tygodnie po pierwszym teście.. jak wyjdzie znów jedna kreska to 04.09 lece do Polski i chyba pójdę do lekarza .. a raczej na pewno pójde...

no widzę ze dziś wszystkie odpoczywacie.... ja wróciłam z pracy... zmęczona... @ nadal nie ma... zawroty głowy ustąpiły .... dziś tylko raz mi się źle zrobiło.. ja naprawdę nie wiem od czego... co u Was dziewczynki???

Witam :) Ja tylko na chwilke zaraz uciekam do pracy. Nam weekend nawet minal super w sobote spedzilismy tylko dzien we ) dwoje :) A w niedziele pojechalismy do szwagra do Dortmundu :) i wrocilismy wieczorem . Do zoo jednak nie pojechalismy bo pogoda nie dopisala.Pozdrowienia.

Witajcie ! co tu takie puchy?.... dziewczyny widze ostro sie staracie :) No to się starajcie powodzenia !!!!!!!!!!! pozdrawiam i dla każdej po 👄

Witam summer! Marlenka ciesze sie ze sie lepiej czujesz! Beatka dobrze,ze Twoja przygoda z pajakiem bez wiekszych komplikacji! Wpadlam tylko na chwilke, zobaczyc co slychac, to jak uzaleznienie! Dobranocka dziewuszki!

Hej Dziewczynki Kochane, te starające się i te oczekujące :) Pozwólcie, że dołącze do Waszego tematu. Ja mam za sobą dopiero miesiąc starania, lecz czuję, że nic z tego i cierpliwie czekam na @ aby zacząć od nowa. Ja do tej pory nie robiłam żadnych badań ani na mnie ani na mężu :) Jem Folik, bo lekarka zaleciła i staram się zdrowo się odżywiać. Ponad pół roku temu rzuciłam palenie. Jeśli macie dla mnie jakieś dobre rady to chętnie wysłucham. Serdeczne pozdrowienia dla Kobitek tworzących taki fajny topik.

Witam juz wtorkowo:) Gdzie sie podziewacie ....?Mam nadzieje ze ostro sie staracie?? Witam nowa kolezanke !!!I zAPRASZAMY do pisania razem z nami .... Pozdrowienia dla wszystkich .pa