Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na studiach

czy ktoś z Was marzył kieyś o zostaniu psychologiem.....? mnie to już nie cieszy

Polecane posty

Gość na studiach

stojąc drugi raz przed wyborem kierunku zdecydowanie wybrałabym uczelnię techniczną :( już mnie nie cieszy to, co kiedyś wydawało się nieosiągalne, nierealne :( zastanawiam się nad przekwalifikowaniem się tylko czy nie jest za późno? :(

Gość grzia
ja marzyłam od 15 rż i teraz jestem psychologiem:) 5 lat temu skończyłam studia. ale dokłądnie jak pisze poprzedniczka, lepiej teraz zmienic kierunek niz meczyć się...do tego trzeba mieć serce. zmień lepiej...sama się lepiej poczujesz. a na którym roku jesteś?

Gość a ja studiuje
psychologie i jestem bardzo zadowlona. chce zostac psychoterapeutka. ale jesli tobie sie znudziło i wiesz ze to cie nie cieszy to lepiej zmien studia poki masz jeszcze czas. bez sensu robic pozniej cos, czego sie nie lubi.

Gość kakafafa
nie jestem psychologiem. ale to o wiele lepsze od tego kim z zawodu jestem.....to znaczy mam na mysli KASE!!! pomysl ile zarabia psycholog na testach dla firm!!!! pomysl o tym i dawaj do przodu/.... :_)))