Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaaaaaaaaaaaa

Pierwszy po ciąży okres BARDZO OBFITY. Dlaczego?? Czy to normalne??

Polecane posty

Gość alaaaaaaaaaaaaa

Moj pierwszy po ciazy okres trwal 8 dni ;) i krwawilam przez te 8 dni tak, jak normalnie pierwszego dnia:O ale ponoc to normalne, wiec sie nie martw;)

Gość alaaaaaaaaaaaaa
Bo ze mnie dosłownie ciurkiem się leje w nocy to koszmar wszystko we krwi :o a karmię nadal wiec troche sie dziwię że już dostałam..

Wszystko we krwi? :O Tzn. ze 1 duzy tampon nie wystarcza ci na cala noc? \Pytam, bo w nocy zawsze krwawienie jest jakby mniejsze przez to, ze bardziej sie ruszasz. Ja mialam bardzo obfity ten pierwszy okres, a tez jeszcze wtedy karmilam. Tampony wymienialam co godzine. Przez moment myslalam nawet, ze to poronienie czy cos :( Ale nie az tak, aby w nocy sie zalac krwia :O Zapytaj moze twojego gina co i jak :O

alaaaaaaaaaaaaa -----------------> po urodzeniu krwawiłam 2 tygodnie ponad, potem miesiaczka dopiero byla chyba po 2 mieśiacach ale raczej juz zwykła, kilka dni aczkolwiek kobieta musi się "wyczyścic", jesli minęlo juz 5 tygodni po porodzie musisz pojsc na wizyte do ginek. wtedy zapytaj czy to cos groznego skoro inaczej niz zwykle krwawisz pozdrawiam

Gość kot111
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie trochę odbiegające od tematu. Czy po porodzie od razu używałyście tamponów od pierwszej miesiączki? Bo tak się zastanawiam czy to nie będzie jeszcze boleć... przepraszam jeśli to głupie pytanie, ale to mój pierwszy poród i nie wiem jak to jest potem :):)

Gość alaaaaaaaaaaaaa
Ja jestem PONAD PÓŁ ROKU PO PORODZIE i to moja pierwsza miesiączka. Zawsze w nocy miałam mniejsze krwawienie dlatego to mnie zdziwiło, mała się obudziła na karmienie i zauważyłam wszystko brudne - poście, prześcieradło... całe majtki .. podpaska była mokra po brzegi nawet uszka podpaski :(