Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl p

Jak moge zemscic sie na kolezance ?

Polecane posty

Gość Girl p

Dzis dowiedzialam sie ze kolezanka wygaduje glupoty na mnie i moja kolezanke ;P jest ona z mojej klasy , i chce sie na niej zemscic zeby wiencej nie gadala na nikogo , co mozemy zrobic ;) ? myslalysmy o podlozeniu stringow do plecaka na lekcji w-f ;d albo poplamić spodnie keczupem i ze niby ma okres :) Pozdrawiam :)

Gość ty bambino
tragiczne masz to oko, jak się nie umie robić makijażu, to lepiej się nie malować wcale...

Gość ty bambino
hmm.. wieś tańczy wieś śpiewa!!

Gość ty bambino
Ty tak na co dzień wynurzasz się z domu?? a ludzie tobą dzieci nei straszą??? tak poważnie - niktCi nigdy nie zasugerował, że ten Twój makijaż jet chooojowy??

ja nie wynurzam sie z domu, ja wychodze no na moje szczescie, malo moich kolezanek ma duze oczy, ktore moga ladnie podkreslic, a na moje nieszczescie musze robic taki makijaz wielu moim kolezankom, ktore maja male oczy

takie małe swinskie oczko. jakbys go nie rozdziawiła to by go wcale nie było. tak z dobrego serca, juz bez złośliwosci - nie obrysowuj całego oka kreska bo to je zmniejsza i powoduje taki look a la swinskie oczka

Gość czasem trzeba sięgnąć dna
okropny makijaż. W tym sezonie oczy podkreśla się tylko cieniami i tuszem. Prawie nikt nie używa konturówki a taki obrys jest ordynarny.

no na moje szczescie, malo moich kolezanek ma duze oczy, ktore moga ladnie podkreslic, a na moje nieszczescie musze robic taki makijaz wielu moim kolezankom, ktore maja male oczy Czy ktoś to pojmie?! Bo moj umysł tego nie ogarnia :classic_cool:

Widuję takie oczka często. okropienstwo takie czarne szparki bez najmniejszej inwencji w zrobienie oka

Czyli ze cieszysz sie ze masz duze oczy, a koleżanki małe, wiec nie moga sobie zrobic takiego makijazu, a jednoczesnie ubolewasz ze musisz robic taki makija kolezankom bo maja małe oczy?!?! lol

Gość ty bambino
tu nie chodzi nawet o modę, bo nie każdemu pasuje to, co akurat modne... ale ten makijaż i to oko?? błeeee!!

a dziwisz sie, ze majac duze oczy, trzeba tak malowac, zeby optycznie zmniejszyci podkreslic ?:o Twoj umysl nie ogarnia bo jestes za tepa, proste

a ja nie lubie cieni i co mam sie malowac nimi bo jakas kretynka pisze, ze sa modne ?:D moze u Ciebie na wsi

Gość girl p widzisz
jak sie mscic na niewygodnych kolezankach ? przyklad wyzej :)

nie ogarnia ze robisz makijaz zeby powiekszajacy oko dziewczynom o których piszesz linijke wyzej ze nie mozesz im czegos takiego zrobic bo by im to zmniejszyło oko :classic_cool: czyli ze co? złośliwość?

Gość ty bambino
jej umysł nie ogarnia tego, że sama gubisz się w tym, co piszesz... oko ohydnie obrysowane czarną kredką, kreska na całej długości tak samo gruba... baaardzo profesjonalny makijaż :-O...i jeszcze mówis, że koleżanki przychodzą do Ciebie na jego powielanie?? łaaaa! gdzie Ty mieszkasz??? będę omijać szerokim łukiem tą krainę poczwar!!!

W wielkim świecie są modne. Na wsi sie robi takie kontury

ze zlosliwosci ? z tego, ze obrysowuje sie duze oczy, zeby zmniejszyc i podkreslic, a na malych oczach niezbyt to wyglada, taka jestes expertka, chyba powinnas to wiedziec

Gość ty bambino
taaa ja też chcąc zemścić się na koleżance tak bym ją umalowała na imprezę i jeszcze lusterka nie pokazała, żeby się nie zorientowała i nie zmyła przypadkiem..ale by był ubaw i zemsta słodka :-D ale musiałaby mi na prawdę mocno podpaść...

o kuzwa, oplułam monitor:D no, gdybym miała to szczescie miec duże oczy, to tez bym je zmniejszała:D i kolezankom tez, profilaktycznie:D

tak, oko masz obrysowane pomadką, nie kredka (zaskocz mnie teraz jakims flamastrem) :D i czytaj to co piszesz skoro na małych oczach to nie wyglada to czemu to robisz kolezankom?;) ale przynajmniej odpowiedziałysmy autorce topiku, która w miedzyczasie zaniedbałysmy - aby zemscic sie na kolezance obrysuje jej oczy czarna kredka:)