Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosowy cynamon

Co sądzicie o nieżonatych facetach noszących obrączki?

Polecane posty

Gość kokosowy cynamon

Gość duell
nie podoba mi się to

Gość kokosowy cynamon
niestety są :o chodzi mo o srebrne obrączki... fcet mi ostatnio powiedział,że ręka wygląda wtedy poważniej hahah

że mają dość natrętnych bab szukających męża dobry pomysł :)

Gość ravennah
A ja słyszałam, że noszenie srebrnej obrączki, jest wyrazem checi zachowania wstrzemięźliwości seksualnej az do ślubu

Gość kokosowy cynamon
hehe,ale on nie jest metalowcem :D w dodatku nie wiem skąd ma tą obrączkę,bo mota się w zeznaniach :o

Gość duell
mój szwagier nosił srebrną i nie podobało mi się...tak tandetnie to wygląda :O

Gość kokosowy cynamon
ravennah uuuuhuhu w tym przypadku tak nie jest :o po ki mu ta obrączka?

a co sadzicie o zonatych nie noszacych obraczek?tez sa tacy,zony jak najbardzie zadowolone:O

Gość ravennah
a moze nosi obrączke, bo zdaje sobie sprawe, ze pierwszą rzecza jaka kobiety robia poznając nowego faceta, jest sprawdzenie czy czasem nie ma na palcu obrączki faceci po prostu myslą, że kobiety "lecą" na zaobrączakowanych, co nie jest do konca nie zgodne z prawda

Gość duell
mój mąż nosi obrączkę ślubną...podoba mi się jak facet nosi złotą obrączkę ;)

a co sadzicie o zonatych nie noszacych obraczek?tez sa tacy,zony jak najbardzie zadowolone moja koleżanka od 5 lat mężatka nie nosi, bo nie lubi biżuterii, a poza tym jest rehabilitantką i jej niewygodnie :) ale musi się opędzać od adoratorów... ps. ja też noszę srebrne obrączki. kilka naraz :P

ok,zgadzam sie,jezeli to przeszkadza w pracy,ale jezeli facet obraczki nie nosi,jest zonaty i bez przerwy slini sie na widok innych kobiet,to mi cos tu smierdzi. w ogole to nie rozumiem tej teori,ze kobiety leca na zaobraczkowanych,serio tak jest?????

Gość ravennah
a wszystko wynika z tego, ze ludzie najpierw patrzą sobie na ręce (odruch bezwarunkowy, czasem nawet bezwiedny) i nie ważne jaka płeć oczywiście nikt nigdy sie do tego nie przyzna:)

Gość Jupijej
Poważnie wygląda? Moim zdaniem właśnie niepoważnie :o Nie podoba mi się to,zwłaszcza jak ma dziewczynę,a ewentualna obrączka może pochodzić od poprzedniej! :/

zdurnieli Ci faceci noszacy obrączki srebrne.Ale jak tu ktos powiedział ze odstrasza głupie idiotki co sie napalaja na faceta zeby go za meza miec to nawet całkme madre.

Gość duell
mój mąż też do pracy nie zakłada obrączki bo ma taką pracę że po pierwsze by ją strasznie zniszczył (podejrzewam że przez te 5 lat małżeństwa nic by z niej nie zostało) a po drugie też mogło by się to dla niego skończyć urwaniem palca....ale ma taki odruch że jak przychodzi z pracy to od razu zakłada obrączkę

Gość ravennah
serio nie serio tyle wersji ilu ludzi i ich doświadczen ale uwierz mi, że są takie cwaniaczki i wsród kobiet i wsród mężczyzn bo pomysl (to bedzie brutalne - z góry sorry) romans z żonatym/męzatką nie stwarza zobowiązań...

a jeżeli z różnych względów ślubu nie ma to czy nie można w ten sposób manifestowac swojego oddania dla drugiego człowieka... ja niew widze w tym nic złego.

Mój były facet kupił sobie kiedyś obrączkę bo nie chciał żeby mu sie dziewczyny narzucały:o a robiły to często:o szczerze to bardzo mi się to spodobało bo pokazał tym samym, że nie kręci go już jak ktoś go podrywa;) dodam od razu, że to nie ja mu poddałam taki pomysł:p bo się pewnie kobietki obruszą, że go zmusiłam czy coś:P

Gość kokosowy cynamon
Eh,ja już sama nie wiem :o Po prostu mi się coś takiego nie podoba,myślałam,że jak mu to powiem to ją zdejmie,ale tego nie zrobił :/