Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olikfaaaaaaaa

Do kobiet po połogu, w połogu.

Polecane posty

Gość olikfaaaaaaaa

Jaki zapach miała wasza wydzielina z pochwy? U mnie nie zabardzo :( taki trochy niezbyt ten zapach, czy powinnam sie martwić?Oraz jak długo ta wydzielina wylatuje? ile tyg?

Gość hhhhhhhhh
jezu,jaka wydzielina???o krwi myślisz?czy o czym? połóg trwa 6 tygodni i tyle masz prawo nawet krwawić.U mnie trwało to 3 tygodnie.Przy normalnej higienie nie czułam żadnego dziwnego zapachu

Gość olikfaaaaaaaa
tak o krwi,no moja ma dziwny zapach, nie taki jak w okres zawsze

Gość hhhhhhhhh
ja ci nie pomogę,bo specjalnie nie wąvhałam;) a tak nic nie czułam

To na 100% normalne. Mało się o tym mówi ale tak to \"pachnie\" nieciekawie. Ja też ieipotrzebnie panikowałam jak nie wiedziałam.

Gość rzoumien
no tak, te uplawy maja taki charakterystyczny zapaszek, niby go nie czuc, ale jak powachac, to jest ;)jakis taki dziwny, mi sie kojarzyl z zapachem moczu po leczeniu antybiotykami, taki troche chemiczny:Odziwny nietypowy i trudno go opisac:Oale normalny w kazdym razie;)

Gość hhhhhhhhhhh
u mnie tez smierdzi

Gość tak tak taaakkkkkk
to tak śmierdzi :P bleeeeee

Gość w szkole rodzenia mówili
jeszcze nie rodziłam (dopiero za 3 tyg.) ale w szkole rodzenia mówili,że należy bardzo dokładnie obserwować i wąchać wydzielinę po porodzie. w pierwszym tygodniu może lecieć krew, w drugim jakieś brunatne brudki, aż do bodajże, koloru żółtawego w 4 tygodniu po porodzie. Jęśli chodzi o zapach to mówili, że jeżeli robi się nieprzyjemny (np na tyle, że mąż już go czuje..) to trzeba natychmist zagłóosić się do szpitala bo może być to jakieś zakażnienie poprodowe - czyli rana się źle goi. Lekarz opowiadał, że niektóre panie starają się podmywać cały czas np co godzinę, żeby nie było czuć ale wydzielina z "zakażonej" rany i tak śrdzi i należy ją zbadać. tyle pamiętam...mówili, że nie ma z tym żartów

Gość rzoumien
dobrze gadasz;)przy normalnym zapachu trzeba powachac zeby cos wyczuc. ale jak smierdzi bardziej, to juz nie sa przelewki:Omoze sie skonczyc bardzo zle:O