Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niesia26

jakie macie relacje ze swoją rodziną?

Polecane posty

Mam 2 mlodszych braci,którzy przypomną sobie o moim istnieniu jak coś potrzebują,a ja głupia latam na każde zawołanie jak idiotka.Zdaję sobie z tego sprawę że źle robię,ale ja niechcę być konfliktowa.Mój mąż też ma podobny problem,teściowa też za bardzo z nami nietrzyma,ja się jej niepodlizuje-może dlatego.Mąż ma to wszystko gdzieś,a ja za bardzo się tym przejmuje,bo niechciałabym mieć rodziny od święta.Już wszystkiego próbowałam,ale niestety żeby było wszystko dobrze to muszą chcieć tego dwie strony,ja już się narzucać nie zamierzam.

u mnie odwrotnie niż u Magicznej, moja rodzina super, faceta nie bardzo.

Gość nie mowie nikomu o tym
ale moj brat bierze przylad z tego jak postepowal ojciec- a na ojcu nie mozna bylo polegac Kiedy stracilam prace nie odbieral ode mnie telefonu. Kiedys 2 krotnie sie zalamalam z tego powodu, ale teraz to juz tylko milcze. nie chce zeby ktos patrzyl i widzial, jak mi zle.

po to założyłam ten temat,żebyście się mogli wyżalić tak jak ja to zrobiłam.Wszystkim tym co mają problem z rodzinką wspólłczuję:(,a tym kim się udaje jakoś z nimi dogadać zazdroszczę:)

nieisa popisalabym z Toba, ale padam na ryjek :o musze zaraz sie katapultowac do lozka

Gość Herflik ozor właściciela winem
Te ale medal to był dobry agent. Najlepiej to było jak malowali sklep w Blachowni i Herflik ozor właściciela winami - to były jaja. Później ten sie chował przed nim do kibla i zygał a Herflik sie nie pie**olił mówił pij k**wa albo gumą dostaniesz, a później jak robili i szła taka laska i taki stary dziadek i stanął i zaczął sie patrzeć na nią a Herflik doszedł do okna i do tego dziada " co się tak stary ch*ju patrzysz toż pi**y nie widział ty stary pedale ty ch*ju " - j**ał dziada jak ch*j a był winami ożarty to miał gadane - he Herflik to był model dobry.

Mamdwóch wujków i ciotkę, których nigdy w życiu na oczy nie widziałam :D (oczywiście wraz z ich dziećmi;]) A tak to nawet spoko, tylko od strony mamy są tacy, że jak coś potrzebują to wpadną a jak nie to nie widzę ich rok albo dłużej (moi chrzestni;]) Ostatnio obiecali mi, że wezną mnie do siebie na wakacje, ale na obietnicy się skończyło ;/

dzieki 😴Tobie tez🌻:)

Gość zastanawiam sie...
ja mama do d... ojciec alkoholik, brat pod pantoflem "debilnej" zony (nie chodzi o wyksztalcenie- pod tym wzgledem to madra kobieta)

dzisiaj byłam u teściowej,nawet całkiem normalnie się zachowywała.Chciałabym żeby było tak zawsze:)

Gość aloha-oe
Moje relacje są bardzo dobre z całą moją rodziną . A z rodzicami i rodzeństwem wręcz świetne. Nie wiem jak można nie mieć takich relacji z najbliższymi.

no ja też niewiedziałam,póki się sama o tym nieprzekonałam,niemów hop niezawsze będziesz miała słodko.