Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfkjsd

Zostałam zaproszona na slub i teraz...

Polecane posty

Gość sdfkjsd

Czy uwazacie ze moj partner mozze przyjsc na wesele w jasnym garniturze?

Gość sdfkjsd
no moje Panie nie zawidzcie mnie.. moze isc w tym jasnym garniaku czy nie?

Gość sdfkjsd
dziewczyny zajrzyjcie tu! tylko jedna odpowiedz tak lub nie!

Gość caaapri
tak:)a niby dlaczego by nie mogl??

Gość sdfkjsd
bo mowi ze a) jasny dla pana mlode zarezerowany :/ b) jasny zaklada sie we dnie ciemny n awieczory...

Gość sdfkjsd
a wiec moze go zalozyc? kobiety nic mi nie pomagacie....

Gość sdfkjsd
p up up

Gość caaapri
to jest lato:) pozatym mozesz zaytac o stroj pana mlodego:) fajnie jasny garniak wyglada z ciemniejszymi dodatkami:)

Gość karnacja
raczej jasny graniak zarezerwowany jest dla pana młodego....no chyba ze nie bedzie on w jasnym garniaku wtedy raczej mozna. a co tam ja sie nie znam

Gość sdfkjsd
dzieki caapri ze chociaz Ty mi doradzasz!

Nie no... bialy garnitur, to raczej mlody Pan, glupio by to troche wygladalo, ale... Ja tez sie nie znam, mi ogolnie nie podobaja sie garnitury w takim kolorze, ale to juz kwestia gustow :)

Gość moze nie martw sie
chyab ze mlody ma jasny ,bylam na weselu gdzie "gosc" mial kamizelke slubna poznaje sie po kolorze do bialej koszuli ale wtedy mlody mial czarna koszule i czarna dluzsza marynarke (jak to zwa zapomnialam jezyka;)) z bialym krawatem

zalezy jaki ten garnitur. ja bylam niedawno na weselu gdzie jeden z gosci zalozyl snieznobialy garnitur w paski. wyglądal jak wiesniak

Gość pati_ll
Też tak myślę zależy jaki ten garnitur jest. Możecie zapytać pana młodego jaki on ma kolor. Ale tak ogólnie to mało osób w takicgh garniturach chodzi więc lepiej zapytaj faceta czy nie będzie się źle czuł jeżeli beda się wszyscy na niego gapić...

Gość sdfkjsd
on chce jasny i juz. to nie jest biel, to raczej taki slomiany kolor :)

Gość sileska
nie przepadam za jasnymi garniturami, ale to kwestia gustu ( kojarzy mi sie z gejami, haha) ale mysle, ze w lecie moze ubrac jasny garnitur i do tego np.bezowa, jasno brazowa koszula i jakis odcien ciemniejszy lub jasniejszy krawat.. albo biala koszula i jakis ciemny krawat, tak jak tutaj http://www.next.co.uk/shot.asp?b=X42&p=354&s=1&n=Men&pid=110-065-G59&extra=sch&exclude=00K00&ref=http%3a%2f%2fsearch%2enext%2eco%2euk%2fsearch%3fp%3dQ%26ts%3dv4%26w%3d%2a%26srid%3dS5%2d4%26lbc%3dnext%26af%3dcat%5f02men%20sub%5fsuits%26cnt%3d%26images%3don%26srt%3d48%26isort%3dglobalpop%26method%3dand%26format%3d%26nb%3d%26np%3d

Gość sileska
aha...pierwszy raz slysze, ze jasny garnitur jest zarezerwowany dla Pana Mlodego, jakis 1 na 50 wybiera jasny garnitur, wiekszosc zaklada czarny lub iny ciemny..juz nie przesadzajmy... aha..kolejne moje skojarzenie z jasnym garniturem to mafia wloska, haha

Jasne ze moze isc w jasnym-myslmy byli z miesiac temu i pan mlody mial szary garnitur a moj maz taki bezowy i jeszcze 3 innych facetow mialo jasny wiec mysle ze jak najbardzie MOZE!!