Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Robson22

Lewe prawo jazdy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Polecam Pana Andrzeja na pocz膮tku my艣la艂am 偶e to oszust ale prawda po do艣膰 d艂ugim oczekiwaniu Przysz艂o moje wymarzone prawko

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
uwaga sprawdzone ip -----pan andrzej to stary oszust zak艂adaj膮cy nowe maile ---kupuj膮cy trac膮 pieni膮dze osoba sama wystawia sobie komentarze ---komentarze s膮 z tego samego ip co oferta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadza si臋 numer konta pana andrzeja widnieje na r贸偶nych stronach ...np OG艁ASZAMY24.PL nie dajcie si臋 naci膮gn膮膰 to oszust kt贸ry naci膮gn膮艂 mase ludzi...!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak trzeba zauwa偶y膰 偶e post typu polecam Pana Andrzeja jest napisany jak typowa reklama z telezakup贸w mango . Facet sam sobie komenty wystawia ,radz臋 uwa偶a膰 bo w tym przypadku to nie mango ale oszust awokado :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej chcia艂bymsi臋 podzieli膰 do艣wiadczeniem. nareszcie ku.wa kto艣 normalny , 艣mia艂o mog臋 poleci膰 prawko5@onet.pl go艣膰 jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomson98
Ej ale ten Pan Andrzej to kt贸ry to? Bo chce zamowic i nie wiem ktorego omijac :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lizo
Uwaga zam贸wi艂em z club card jako艣膰 tragiczna nie mog臋 doprosi膰 si臋 zwrotu pieni臋dzy ju偶 od d艂u偶szego czasu kontakt jest do czasu a偶 wp艂acisz p贸藕niej ju偶 szkoda pisa膰 potszebuje praw jazdy kat c dajcie mi tez kontakt do tego Pana andrzeja co by mi tesz zrobi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
olej jakiegos andrusia bo znowu kasa ci uleci ha ha. napisz do tego PRAWKO5@ONET.PL od jakiegos czasu gosc cieszy sie popularnoscia w szybkosci i w cenie podobno nied艂ugo zamyka biznes ale warto spr贸bowa膰 . powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy dokumencik.pl oplaca sie kupic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapomnij o edokumencik bo polegniesz jak reszta masa ludzi si臋 og艂asza ale tylko dwaj wykonuj膮 te zlecenia . CLUBCARD ---ale cena zabija i PRAWKO5@ONET.PL ----i tu ci臋 zaskocz臋 oboj臋tnie jakie prawko bierzesz czy kat:A czy kat:B czy klika kategorji zawsze jest ta sama cena . ale kto艣 tu pisa艂 偶e go艣膰 ju偶 ko艅czy z biznesem wi臋c musisz napisac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej ten go艣ciu PRAWKO5@ONET.PL jeszcze dzia艂a do 16 kwietnia ,wiem bo w艂a艣nie zamawiam i sie dopyta艂em.pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Clubcard mo偶e i cen臋 ma wysok膮 ale przynajmniej faktycznie dostaje si臋 prawko i jest dobrze zrobione...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
531-819-965 to akurat mog臋 poleci膰. dzisiaj mia艂em egzamin na B . Przesz艂o tak jak m贸wi艂a . Pozytywny . i wszystko na legalu . tu kto艣 dobrze napisa艂am ZE BLANKIET MOZNA SOBIE ZA DWIE DYCHY KUPIC A JAK CIE GLINY ZLAPIA TO CIE NIE BEDZIE W REJESTRZE. ju偶 dwa razy mnie oszukali na niezla kase i naprawd臋 uwazajcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tam bra艂em od 533141847 . I mam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
531-819-965 wydaje mi si臋 偶e s膮 godni polecenia, prawd臋 m贸wi膮c bez nas nic si臋 nie zrobi . Wszystko tak jak powinno by膰 a cenowo te偶 rozs膮dnie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
531-819-965 Ba艂em si臋 ale dzisiaj wszystko posz艂o jak trzeba . egzamin pozytywny dokument op艂acony. gut firma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ADRIAN1988
POLECAM WWW.E-SIMELIN24.COM . JA JE呕DZE OSOBISCIE NA PRAWKU ANGIELSKIM MIA艁EM KILKA NASCIE KONTROLI POLICJI W KRAKOWIE I NAWET NIE ZAJAZYLI. BEZ WPISU ALE JAK ORYGINA艁. UKRAINSKIE ODRAZU CI PRZESWIETLA BO Z TAMTAD SA LEWIZNY . DALEM 450 Z艁 I NAPRAWDE JEST WARTO MOJ KOLEGA MA PRAWO JAZDY ANGIELSKIE POR脫WNYWALISMY I TAKIE SAMO WSZYSTKIE ZNAKI ITP .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Pana ADRIAN1988 :mam par臋 pyta艅 do pana 669-325-268 mam nadziej臋 偶e pomo偶e pan ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AGA8i8
Hejka, zam贸wi艂am ostatnio ze strony drukarniakolekcjonerska.pl i jestem megaaa zadowolona...podczas sk艂adania zam贸wienia wszystko wida膰 jak dokument z danymi b臋dzie wygl膮da艂 a i jako艣膰 jest naprawd臋 dobra (nie wiem jak u innych ale tu jest spoko). Gor膮co polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwaga trzy ostatnie posty to 艣ciema !!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na stronie clubcard.com.pl maj膮 bardzo dobrze zrobione dokumenty typowo kolekcjonerskie. Mog臋 ich poleci膰. Sam kupowa艂em tutaj prawo jazdy norweskie i jak por贸wna艂em z prawkiem znajomego z kt贸rym pracuj臋 w NOR to w zasadzie nie by艂o wida膰 偶adnej r贸偶nicy, go艣膰 by艂 w szoku ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰4444
Ludzie jak oszukani maja dotrzec do tego oszusta z dokumenciki.pl?On jest bezkarny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MarcinPPP1

Tak to jest jak si臋 u januszy kupuje.. podobna nazwa firmy, ale jako艣 meeega wysoka. Pokazywa艂em paru osobom prawko i wszyscy mysleli, ze oryginalne. DOKUMENCIK.com.PL 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ciu

Kupowanie prawka to proszenie si臋 o k艂opoty. Wysy艂acie WSZYSTKIE swoje dane a kto艣 potem nabierze po偶yczek na Was. A ci handlarze na mailach to 艣ciema. Znajomy zap艂aci艂, nic nie dosta艂 a potem... prokuratura i 6 miesi臋cy odsiadki w zawiasach na 2 lata + grzywna xD聽 聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek

Nie ma to jak chcie膰 kupi膰 lewe prawko i wyzywa膰 drukarzy od oszust贸w hhahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Goldrose

Witam. Jestem r贸wnie偶 w Irl i potrzebuje pomocy w sprawie prawa jazdy.聽 Mog臋 prosi膰 o kontakt聽

goldrose00000@gmail.com聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrieeen1

Co Wy w og贸le gadacie, kolekcjonersk膮 kart臋 to sobie mo偶e kupi膰 ka偶dy, bez zadnych konsekwencji. Sam kupowa艂em koledze na prezent na urodziny z dokumencik pl, bo maj膮 najtaniej a jakosc jest dobra. Ale jak kto tego uzywa, to juz Wasza sprawa 馃槈

Udost臋pnij ten post

Witam czekam na odpowiedz w dowod-prawko wie ktos jest jakis inny kontakt E Mail

pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Dnia 16.01.2018 o 18:43, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Polecam Pana Andrzeja na pocz膮tku my艣la艂am 偶e to oszust ale prawda po do艣膰 d艂ugim oczekiwaniu Przysz艂o moje wymarzone prawko

Stronka???

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋