Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robson22

Lewe prawo jazdy

Polecane posty

Gość Pawellloon
Polecam prawko-dowod.pl - 3x mnie nie zawiedli, także warto.

Gość gyso119
Ja jak osoba wyzej polecam prawko dowod

Gość nowy na rynku
witam sprzedaje tak zwane dokumenty kolekcjonerskie czyli fałszywe prawa jazdy oraz dowody osobiste z różnych krajów 100% uczciwości bez oszustw bo zależy mi na opini prawko5@onet.pl

Gość gość9783h
taa kupujcie od oszustow. takie zakupy robi sie u normalnych firm, ktore sa sprawdzone: i prawko nie lewe, tylko zwykly kolekcjonerski plastik - zamawialem z prawko-dowod.pl trzy razy i bylo dobrze, wiec jesli juz to szukajcie wsrod takich firm

Gość gość
łał już sam sobie komentarze wystawiasz ,,,prawko i dowód.pl oszuści chcesz stracic kase pisz do nich

Gość gośćbelkad
dokumencik.eu tak naprawde tylko oni jeszcze się liczą na rynku jakość z***biiiiiista

Gość gośćbelkad
dokumencik.eu tak naprawde tylko oni jeszcze się liczą na rynku jakość z***biiiiiista

Gość gość
barany dokumencik.eu działa już kilka lat pierwsze dokumenty zamawiałem od nich w 2012 roku jakość jest teraz rewelacyjna-mają najlepszy sprzęt

Gość gość
nie źle ale beka gość sam sobie reklame robi wiesz weś nie fisiuj z mojej miejscowosci może jakichs 7 moich znajomych próbowało i kasa poszła w huj .ani dokumentu ani pieniedzy więc weź poszukaj naiwnych gdzie indziej.

Gość gośćubek
widze ze sama konkurencja firmy dokumencik.eu tu grasuje chyba już nikt u konkurencji nie zamawia i szału dostają jako pierwsi w polsce wprowdzili płatność bez zaliczek za pobraniem żeby ludzie wiedzieli co kupują dokumencik.eu tak trzymać pozdrowienia od stałego klienta

Gość gość
w********ac zamuwilem edokumencik i k***a 900 straty dostalem za pobraniem kartke wydrukowana z drukarki zamiast prawka ,,, walcie sie na ryj

Gość gość
witam sprzedaję dokumenty pod adresem email prawko5@onet.pl chciałbym poinformować że dzięki zamówieniu pewnej osoby wzbogaciłem ofertę .Teraz możesz u mnie nabyć dokumenty typu: prawo jazdy ,dowód osobisty,certyfikaty różnego typu,świadectwa szkolne ,świadectwa kwalifikacyjne ,ITP. oczywiście traktujemy to jako dokumenty kolekcjonerskie :)

Gość zeneklaskowik
na dokumencik.eu mają to drukarnia plastików

Gość gość
dzięki ale sprawdziłem prawko5@onet.pl facet jest konkretny . polecam.

Gość gość
dzięki zamówiłem tam mature na tym PRAWKO5 co podałeś . Podobno mam otrzymać na koniec przyszłego tygodnia zobaczymy jak będzie na pewno dam znać na forum . A przy okazji ostrzegam również przed EDOKUMENCIK !!!

Gość gość
A tą maturkę to za ile kupiłeś bo podobno gościu z tego prawko5@onet.pl cenę obniżył do 350 zł . za każdy dokument. cena kusi i to nieźle co?

Gość robercikos80
Prawko-dowod.pl polecam szybko za rozsądne pieniądze jakość super.Dzisiaj odebrałem prawko jestem zadowolony.polecam !!!

Gość gość
uwaga na prawko-dowód.pl to nowa stronka starego oszusta bądźcie ostrożni.

Gość gość
A przypadkiem prawko-dowod i dokumęciki.eu to jedna i ta sama firma....

Gość gość
Sprostowanie do wypowiedzi wyżej dokumencik.eu

Gość gość
hej ludziska pisałem jakiś czas temu o maturze . i co i k***a mam ale czad ludziska kuźwa dzić dostałem poleconym .bu ha ha ja p*****le mam mature !!!! sory za słowa ale jestem uhahany. A ty gościu z prawko5@onet.pl stary masz klasę szacun dla ciebie. wreszcie jakiś konkret pozdrawiam i serio polecam. ha wesołych świąt wszystkim.

Gość gość
witajcie....kupował ktos dowód z prawka5@onet. pl. i inne dokumenty jesli tak to prosze o wrazenia...bo z tego co czytalem opinia ok

Gość gość
hej hej . ja brałem dla siebie angielskie prawo jazdy bo na takim mogę się w Polsce poruszać policja nie ma jak tego sprawdzić w Polsce .Co do opinii,dokument wygląda dokładnie jak prawdziwy , gość jest słowny , i przed wpłatą można się dogadać żeby ci wysłał fotki wykonanego dokumenty,on w rozmowie pisze że czekać do 10 dni , ja dostałem na 6 dzień więc chyba jest ok.Napewno polecam prawko5@onet.pl wydaje się być jedynym uczciwym .

Gość gość
potwierdzam to co powyżej , facet jest uczciwy, mam od niego legitymację studencką , a jak zapytałam o paszport to prosto mi napisał że nie robi paszportów , więc jak widać nie naciąga ludzi.I ja też polecam prawko5@onet.pl

Gość gość
dziekuje wam za odpowiedz ..pozdrawiam

Gość gość
zgadzam sie z powyższym

Gość KamilArczyk99
Lewe prawo jazdy?Chyba kolekcjonerskie prawo jazdy xD Jak już się ktoś zdecyduje to polecam zamówić z offshoreidcards com xD Jako jedyni przysyłają próbnik i jakość dokumentów jest na prawde w porządeczku.Zamawialem już nie raz prawko z innych stron i to była jedna wielka porażka.Mega drogo a dokumenty okropnie różniły się od oryginałów.

Gość gość
możliwe ale z prawko5@onet.pl najpierw widzisz potem płacisz więc jest to super rozwiązanie . poza tym sprawdzony sprzedawca i ma coraz większe uznanie wśród klientów .

Gość gość
uwaga do wszystkich człowiek z podanej stronki offshoreidcards.com to stary oszust w nowej skórze odradzam próby.

Gość gość
GREAT-OCCASION,COM

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się