Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robson22

Lewe prawo jazdy

Polecane posty

Gość fidolelfja
Lewe prawa jazdy najlepsze są z clubcard com pl :D Tzn.. to nie są lewe prawa jazdy, to są KOLEKCJONERSKIE dokumenty :) Tylko i wyłącznie do celów kolekcjonerskich :)

Gość dziencuuół
Oj tam lewe prawo jazdy od razu:) Może ktoś po prostu miał kolekcjonerkę ^^ To w 100% legalne. Ja na przykład kolekcjonuję i ostatnio kupowałem z fastidcard com:)

Gość gość
Co za idioci. Jak sie to czyta to rece opadaja. Kupcie sobie jeszcze troche kolekcjonerskich banknotow do kompletu i zyc nie umierac

Gość gość
Kup sobie kilka prawek kolekcjonerskiech z fastidcard albo clubcard com pl , gdzie wolisz. Wtedy będziesz miał zawsze zapasowe jakby co :)

Gość gość
Napisano minutę temu Witam realizujemy usługę zlecenia do realizacji (dokument odbiera się w wydziale komunikacji) 100% legalny dokument z wpisem do rejestru. Status prawa jazdy można sprawdzić tutaj: infocar.pl Jesteśmy grupą osób (wykładowca, informatyk, egzaminator), która zaopłatą załątwi Ci we właściwej kolejności: -zdanie egzaminu -wpis do rejestru -dokumenty Czas na wyrobienie prawka to TYDZIEŃ! Kontakt: maxiumus3000@gmail.com

Gość bet365gosc
Nie dajcie sie nabrac na te pseudo ogloszenia. W najlepszym wypadku stracicie kase, w najgorszym poniesiecie konsekwencje prawne. Legalne prawo jazdy polecam zrobic w legalny sposob w WORD. Jezeli ktos potrzebuje kolekcjonerskiego skanu prawka to zapraszam na www.bukskan.pl Biuro Usług Kolekcjonerskich wykonuje humorystyczne i okolicznosciowe grafiki.

Gość gość
Ja kupiłam na dokumencik.eu i jak najbardziej polecam tą firmę Nie biorą żadnych zaliczek i można sprawdzić zawartość przesyłki przed zapłaceniem. Szybki czas realizacji zamówienia . Serdecznie polecam ich firmę . Z dokumentu który od nich otrzymałam jestem pozytywnie zadowolona

Gość dwatygodnie
"lewe prawko" to po prostu kolekcjonerski dokument ;] ja kupuje kolekcjonerki z fastidcard i jestem super zadowolony:D

Gość lapidosek
Dlatego kazdy Ci powie, ze duzo lepiej jest po prostu sobie kupic kolekcjonerski dowod :P Ja np osobiscie zawsze kupuje kolekcjonerki z fastidcard com takzeee no.. jakby ktos chcial, to polecam :)

Gość suppletent
Po prostu kolekcjonerki ,np z fastidcard , a nie od razu lewe :)

Gość ziomex1
Zamawiałem z kilku stron, Jedyna porządna firma to dokumencik.pl Szybki kontakt i szybka realizacja. Dokument nie jest idealny ale moim zdaniem najlepszy na rynku. Także polecam

Gość Kxxaoja
Jezeli chcesz prawko do Irlandii to polecam zajrzec na fastidcard com, wedlug mnie barzdo sie oplaca i jezeli miala bym jeszcze raz kupowac to nawet bym sie nie zastanawiala :D

Gość tereferee33
Ja wczoraj odebrałem prawko kolekcjonerskie z dokumenciki.pl i wygląda całkiem spoko.

Gość farniolkA
Skorzystałam z oferty prawko-dowod.pl, po znalezieniu ich filmiku na youtube. Zamówiłam stary dowód osobisty, wyszedł bardzo fajnie, tak jak się spodziewałam. Mi kurier pozwolił zajrzeć do środka przed odebraniem, więc może to zależy od kuriera, który doręcza.

Gość gość984
Nie wiem dlaczego ludzie piszą samym sobie opinie, powinno to być karalne.. Szczerze ode mnie, nie wiem jak ktoś może pisać, że prawko-dowod.pl robi złe produkty, jak każda karta którą od nich zamówiłem, spełniania wszystkie punkty, o których pisali, jeśli ktoś szuka czegoś lepszego to pozdrawiam i polecam stuknąć się w głowę.

Gość gość
ja sie ostatnio baaaardzo zajaralam wygladem prawka z fastidcard com :p nigdy nie wiedzialam ze cos tak zarabistego istnieje. propsik :)

Gość gość
kolekcjonerki to super sprawa i nigdy nie rozumialam spiny ludzi o to ze ktos ja ma. ma to ma i jak umie sie z nimi obslugiwac to brawo, hehe.

Gość gość007
W moim wypadku dokument kolekcjonerski zrobiłem ze strony prawko-dowod.pl Może nie jest idealnie, ale mi odpowiada - polecam za przesyłkę pobraniową oraz brak przedpłat!

Gość gość
Jestem zaskoczona jakoscia dokumentow z prawko-dowod. Realizacja byla za granice, wiec musialam zaplacic przelewem, ale i tak wszystko odbylo sie sprawnie i dokument byl u mnie w ciagu tygodnia od przelania kwoty.

Gość Anna1259
Polecam wszystkim kolekcjonerskie karty ze strony "prawko-dowod", ponieważ zasługują na dobrą opinię - karta, którą zamówiłam spełniła w 100% moje oczekiwania. Była zgodna z fotkami, które uprzednio mi pokazano na e-mailu.

Gość gość
Witam, kupiłem nowy dowod z dokumencik.pl na prezent dla koleżanki. Pieniądze trzeba było przelać żeby zaczęli realizować zamówienie, dostałem taki badziew że aż wstyd mi to dać, brak jakichkolwiek zabezpieczeń, druk nie ostry, orzelek w godle zwrócony w drugą stronę, dowod osobisty i Rzeczpospolita Polska zamienione miejscami, szczerze odradzam. Teraz zamówiłem nowy dowod z innej strony mam nadzieję że będzie to lepiej wyglądać

Gość gość
Uważajcie na maxiumus3000@gmail.com to oszust już mu wplacilam zaliczkę i jak się zbliża termin że ma dostać prawko to cisza nie odzywa się a teraz napisałam do niego z innego maila z zapytaniem ile kosztuje prawko to napisał 1000wiecej i czas realizacji tydzień

Gość gość
zamuwilem juz czwarty kolekcjonerski dowod z prawko-dowod i jestem nadal zadowolony z jakosci. Nawet jest troche lepiej niz dwa miesiace temu polecam

Gość gośćoooo929
Polecam prawko-dowod! Dzialam z nimi juz od 5 miesiecy, ani razu nie mialem problemow, raz kurier nie chcial mi pokazac zawartosci aby sprawdzic czy wszystko sie zgadza, to skontaktowali sie z ich firma i kurier zostal pouczony, a mi pozwolono zajrzec do srodka tak jak zawsze - polecam, nawet sa rabaty jak 10 dokument gratis

Gość gość
Kurde... poszukaj może na jakichś stronach poświęconych motoryzacji, bo tutaj ciężko o rzetelną odpowiedź. Może na mojeauto.pl lub www.auto-motor-i-sport.pl coś będzie?

Gość gość
po ponad roku zamuwilem ponownie prawo jazdy za granice z prawko-dowod.pl i zdziwilem sie, bo cena niby wzrosla te 200 zl, ale jakosc jest wspaniala, az chyba bede musial jeszcze zamowic znajomemu jedno dodatkowe prawko do kolekcji dla znajomego, super ze chociaz tutaj firma sie rozwija

Gość gość
potrzebuję p[rawojazdy na już

Gość MikołajPyk
Zamów sobie z dokumencik com pl!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się