Maxx kolonko 0 Napisano Listopad 8, 2021 Czy ktoś z was poleca usługi Fajne dokumenty 777 chodzi o jakość ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzuma3000 0 Napisano Grudzień 19, 2021 Ode mnie wzięli 300€ i tyle go widzieli...dobrze że wygrałem sprawę w sądzie i zwrócili mi prawko...tak te "firmy-wał" żerują na cudzym nieszczęściu lub pechu...szybka jazda etc...nie zawsze musi to być drag-alk.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej1993 0 Napisano Grudzień 23, 2021 Witam. Dokumentykolekcjonerskie.online Ktoś coś na ten temat ? Ja zamówiłem z dostawą na Niemcy ale ciężko z nimi o kontakt no i obawiam się że czekanie na dowód będzie bez heppy endu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edwin 0 Napisano Styczeń 8, 2022 Dnia 12.06.2016 o 19:27, Gość gość95 napisał: @3x up Napisałem do Ciebie wiadomość. Jakby ktoś jeszcze chciał zdjęcia prawka z "prawko-dowod.pl" proszę o wiadomość, a postaram się podesłać i ewentualnie coś napisać o moim kupnie u nich. Jak sprzedawca dobry to i warto go zareklamować samemu z siebie... Miłego kolekcjonowania ;) Również poproszę informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edwin 0 Napisano Styczeń 8, 2022 Dnia 23.12.2021 o 12:13, Andrzej1993 napisał: Witam. Dokumentykolekcjonerskie.online Ktoś coś na ten temat ? Ja zamówiłem z dostawą na Niemcy ale ciężko z nimi o kontakt no i obawiam się że czekanie na dowód będzie bez heppy endu I jak, doczekałeś się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej1993 0 Napisano Styczeń 11, 2022 Dnia 8.01.2022 o 09:22, edwin napisał: I jak, doczekałeś się? Co ty, na wiadomości też nie potrafią odpowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klanofxymox 0 Napisano Listopad 25, 2022 UWAGA na Sklep Piracki biora pieniadze i nie wykonuja produktu, chrzanieni oszusci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach