Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała_gwiazdka

3 randki i nic

Polecane posty

Gość biała_gwiazdka

byly 3 wspaniale randki, dogadywalismy sie wspaniale, przytulanki i calowanie.. a teraz nic. nie odzywa sie, nie pisze. a ja juz nie umiem poradzic sobie z moja samotnoscia - wyciagam wino i pije w pustym mieszkaniu. mam dosc

Gość biała_gwiazdka
dlugo? 2, 3 dni.. a przedtem codziennie. winko czerwone, carlo rossi ulubione moje

Gość OVERona
pRZEPRASZAM, ZE SIE WTRĄCAM??? po ile macie latek? po 3 randkach juz przytulanko..jak dla mnie troszke za wczesnie. Oki pocalowac sie mozna....ale wybacz, moze uznal ze jestes za latwa? nie gniewaj sie, ja cie nie znam, ale sorry, niektorrzy kolesie po tym odpuszczaja

Gość biała_gwiazdka
21, przeciez przytulanie to nie macanie, daj spokoj nie o takim przytulaniu pisalam...

Gość biała_gwiazdka
nie, jestem dziewica, nie wskakuje do lozka kazdemu ktory mi sie podoba

Gość pytająca ze smakiem
a co złego jest w przytulaniu się na 3 randce? :O

Gość OVERona
widocznie kolo, znalazl kogos lepszego w sensie "łatwiekszego" nie narzucaj mu sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWTORZE TO JESZCZE RAZ?!!! NA MEZCZZYN DZIALA TYLKO MILCZENIE....NIC NIE PISZ, DO BOLU, SAM PRZYLEZIE ZOBACZYSZ, NIE ZALAMUJE SIE DZIOLCHA!!! MOZE ON CIE SPRAWDZA!!!!! KOBIETO OPAMIETAJ SIE TYLKO NIC NIE PISZ.,....!!!!

Gość biała_gwiazdka
tak mi zle..:(

Gość pytajacaona
że co robią? taaa jeszcze takiego nie spotkałam, co się zniechęca bo dziewczyna jest za łatwa :P

Pytam tak prosto z mostu bo gdyby tak było to wszystko by było wiadomo... kawał ch**a i tyle ale w takim razie to musiał mieć jakiś inny powud co nie zmienia faktó że może być kawałem ch**a;]

Gość biała_gwiazdka
nie pisze, mam to cholerne poczucie dumy!:( blee

Gość biała_gwiazdka
wiesz, wydawal sie normalnym chlopakiem, takim z zaadami itp..

Gość biała_gwiazdka
2 dzien nie pisze, ale wczesniej odzywal sie co dzien

Gość biała_gwiazdka
nie no.. jest w miescie bo pracuje, hmm ma kogos bliskiego chorego, moze temu?? :(

Ej a może napiszesz po prostu do niego... "Hejka dlaczego się nie odzywasz coś się stało??" odpisze to sie dowiesz... nie odpisze to GET OUT!!!;] Taka moja opinia...

Gość biała_gwiazdka
zalezy mi na nim..:/

Gość biała_gwiazdka
nie napisze do niego bo mnie cholera bierze jak patrze na jego gg albo nr tefonu!! czemu to ja mam pierwsza sie odzywac, ooo wkurza mnei! :(

Gość kaka fu kaka
ja bym sie nie odzywala. tez mam taka dume gwiazdka jak Ty :/ tez cierpie przez kolesia, ale nie odzywam sie

1. Zależy Ci 2.Nic nie masz do stracenia 3.Jeśli nie spróbujesz będziesz żałować do końca życia...;/ Wystarczy krótka wiadomość i tyle;)

Gość biała_gwiazdka
tyle ze ja tą dume zalewam winem, dlugi weekend a ja co? zostalam w miescie bo a noz widelec sie ODZEZWIE?? i moze GDZIES wyjdziemy?? szlag by go trafil, czemu on mi sie tak podoba??

Gość kaka fu kaka
sluchaj. Dobrze, ze piszesz winko, odstresuj sie w ten weekend, ino nie placz dziolcha :) bo cie pojde i potrzeopm, jo sląska dziołcha :) of coz zarty zartami, ale dobrze ci radze-nie odzywaj sie, miej swoj honor

Gość biała_gwiazdka
aaa mam dosc:D dzieki dziewczyny.. w ogole to zaproponowalam mu ostatnuio piwko (we wtorek) to mi odp ze ojciec w szpitalu i dom na glowie, to dalam spokoj, ale kurcze:/ az do teraz+??:(