Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konikie

Polki prywatnie

Polecane posty

Gość 766
tak masz jakąs umowe ze sklepem? mozna gdzies poczytac warunki czy cos? ja z zupełnie w innej branży :)

Gość kicia11
spokojnie,przecież jeśli chcesz to też możesz w to wejść, to nie jest moja praca z której się utrzymuję - bardziej hobby i dorabianie, aż tak żeby się utrzymać nie można na tym polegać. Szczerze to zaczynałam w złotych myślach -http://pp.zlotemysli.pl/czadowo.php ( ta końcówka to mój link dzięki czemu jak się zapiszesz i coś sprzedasz to dostane jakiś procent z tego przy czym Ty nie tracisz,ale jak Ci to przeszkadza to wpisz tylko www.pp.zlotemysli.pl) potem zlote mysli zaczely tworzyc nexto - wielką siec z gazetami i książkami elektronicznymi i każdy ze ZM miał szansę jako pierwszy się zapisać zanim jeszcze uruchomili działalność.Wszystko ruszylo i stąd w tym jestem. Na www.nexto.pl lub przez moj sklep (strona wyglada prawie identycznie www.kiosq.nexto.pl - tylko podobnie jak wczesniej jak wejdziesz przez moj sklep dostane prowizje;) w prawym gornym rogu jest zakladka (taka strzalka) nextranet - sieć sklepów cyfrowych tam trzeba kliknąć i otworzy sie strona na ktorej wszystko jest wytlumaczone

Gość kicia11
przepraszam ze tak zagmatwalam,dodam tylko ze na zlotych myslach zarobilam wiecej,i ciagle zarabiam wiecej ale trudniej sprzedac, umowe podpisalam pierwszy raz jak dobiłam do 50 zł - wtedy można wypłacić kasę - podaje się nip, swoje dane i numer konta i jak sie uzbiera dana kwotę - kasę wpłacają na konto. Problemów żadnych nie robią, to chyba największy program partnerski w Polsce..umowe sie drukuje i wysyła pocztą na podany adres i tyle.:)

Gość 766
w złotych myslach coś kiedys kupowałem, nie dla siebie :P i nie z tej tematyki - chyba o holzgasie :classic_cool: ok, dzieki - przeanalizuję co napisałas :P na wszeli wypadek zapisze stronę :D owszem, ja jak juz to tez tylko dorobienie, zasadniczo ja w inny kierunek, ale wiadomo - pecunia non olet :) dobranoc wpadniesz jeszcze? :P

Gość kicia11
może jutro...:)dobrej nocy

Gość kicia11
www.kiosq.nexto.pl -- zapraszam !!