Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossskaaa22

czemu wysocy faceci wola niskie dziewczyny a niscy wysokie?

Polecane posty

Gość ktossskaaa22

Gość e.leppiej
nikt nie lubi nisko skanalizowanych

Gość waWelszczyna
co ty ględzisz? to zalezy..jesli dziewczyna jest wysoka i zadbana to bedzie miala niemale powodzenia u wysokich i niskich;) niskie są przewaznie jak kluski w pewnym wieku i wtedy juz są postrzegane tylko do jednego niestety,ale tak juz jest..

gowno prawda, wszyscy moi faceci, ktorzy mieli mniej wiecej 190 narzekali, ze jestem za niska, a mam 170 cm

Gość kicikiciplum
kobieta poniżej 170, a facet poniżej 180 to druga liga i nie pomoże nawet twarz Cruisa

Gość Disturbyiak
niskie są własnie do kochania i przytulania,a wysokie to żyrafy!

Gość iooiioioioio
Niskie są seksowniejsze (patrz: Eva Longoria i Otylia Jędrzejczak). Porównajcie sobie :)

Gość rzyrafka
niskie mają otwór gębowy na wysokości męskiego ....., to do czego służą?

Gość zasmuconaaurelia
patrz eva longoria a naomi cambell czy inne modeleki...

Gość Disturbyiak
hehe tu troszke dałas głupie porownianie ..bo otylia jest starsznie brzydka,ale z twarzy,a figure ma tak rozbudowana bo uprawia sport logiczne;) ale jakbys modelke tak jakas dala,albo np. Mische Barton to juz nie wiem,czy byloby tak pięknie;) ale chodzi mi o to,ze np. dla dziewczyny 165 to maaaało i duzo za mało,ale 180 to dużo za dużo ;)

Gość madzik34
iooiioioioio Niskie są seksowniejsze (patrz: Eva Longoria i Otylia Jędrzejczak). Porównajcie sobie z tą Jędrzejczak to pojechalaś, ani to małe, ani tym bardziej sexy, fuj

Gość iooiioioioio
Jedrzejczak jest wielka, o to chodziło :P taka kobyła.

Gość kubeł
Niskie kobietki są do kochania, wysokie do wieszania firanek ! :-)

Gość Disturbyiak
kobyła to ona jest ,ale ile ona ma wzrostu z 186?? poza tym jest brzydka...ale niskie to tez takie kluchy w misie..niczym sie nie wyrozniaja,szybko tyją,są jak małe prosiaczki..no cóż nie dogodzisz

Otylia jest przykładem dużej kobiety. Oj tam, macie z tym wzrostem. Każdy lubi coś innego. Ja mam 165, interesował się mną facet pow.190, a tacy są dla mnie kompletnie aseksualni. Zresztą nie chce mi się ciągle na palcach stawać:P Zawsze wolałam coś ok 175 :)

Gość wysocy nie lubią niskich
Co to za radocha dla faceta 190 pokazywać sie z kurduplem 165.Okropne:O

Gość buhaha..trelemorele
ale ty głupia jestes od wieszania firanek jest mąż:) niskie do kochania? owszem bo są przy niskim celu opuszczone:D ovrzydzaja mnie taki baby..jaa tam kocham wysokie kobiety :D nie ma nic piękniejszego niż długie palce u rąk,zadbane paznokcie,piękna szczupła sylwetka,dłuuugie ,opalone i zgrabne nogi;) taka mogłbym kochac..niestety nie jest w moim zasięgu:(

Gość pablo4
niska może być pod warunkiem że ma zniewalajacą buzię czym nadrabia mały wzrost, jeśli twarz licha, to niech idzie do licha

Gość dfdddddddd
buhaha..trelemorele - ja mam 160, długie palce u rąk, długie nogi. Co Ty na to?

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Turquoise - taka prawda. Boli? :)

Gość pablo4
dfdddddddd buhaha..trelemorele - ja mam 160, długie palce u rąk, długie nogi. Co Ty na to? długie nogi jak staniesz przed krzywym zwierciadłem :-D

Gość buhaha..trelemorele
co na na to? że musisz strasznie wyglądac :d jestes nieproporcjonalna..niska 160cm długie nogi i krotki tłów.. to jest dopiero kobyła;] przepraszam nie powinienem tak oceniac ,ale pisze prawde noo sam mam 183cm i chcialbym taka co ma 175

dlaczego ma bolec? ja mam 170 i wolalabym byc z 5 cm nizsza, bo duzo facetow, ktorzy mi sie podobali, byli dla mnie za niscy. ale nie moja wina, ze tak uroslam, nie mam z tego powodu kompleksow :) szukam sobie wyzszych ale porownanie otylii do longorii jest niesprawiedliwe akurat, bo polska plywaczka w zyciu nei bedzie wygladac jak latynoska modelka, proste?

Gość Somevody called me Sebastian
Heh-a ja jako facet mogę powiedzieć ze wolę te niskie. Moja dziewczyna jest bardzo niska. W sumie ma z tego powodu kompleksy ale mi pasuje idealnie :P

Gość zzabbkaa
Somevody called me Sebastian ---> a Ty ile masz wzrostu? moj byly ma teraz dziewczyne ktora siega mu ledwo za pas a on ma ponad 190cm ..jak oni sie caluja? nie rozumiem przeciez ona jak dziecko przy nim wyglada:P ja bylam lepsza :D:P

W ogólę to wybieracie partnerów, jak krowy na targu. Ja jak bym się zakochała, to mógłby mieć 2 metry i mieć jedno oko zielone, drugie niebieskie. Nie mój typ, ale co tam, miłość jest ślepa :P A Ci co tu szukają minimum 175 cm, max 55 kg, umaszczenie ciemne, polecam targi rolnicze w Bartoszycach, tam jałówki do wyboru do koloru.