Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja... ja

Szukam faceta do kochania...

Polecane posty

Gość tyryty
na pewno lepiej poznać "za żywo" tu gdzie bedziesz wiedziała jaki ktos naprawde jest, bo przeciez w necie każdy moze sobie zmyslić cos. Są wakacje(no chyba ze pracujesz teraz) a jesli nie, warto by było przejsc sie do jakiegos pubu itp

Gość ja... ja
np tutaj nie widze, zadnego godnego uwagi a li tylko zadnych slownych wrazen roznej masci... porazka

Gość tyryty
jesli mieszkasz w wiekszym miescie to napewno wieczorami miasto nie jest puste, cos sie dzieje. A tam mozna duzo ludzi poznać. Hm... trudno mi okreslic bo nie wiem kim naprawde jestes.

Gość ja... ja
wiesz, do tych pub-owych wybitnie nie mam szczescia- same niepowodzenia... raz na jakims portalu napisalam, ze chce sie nauczyc salsy, bo chce- wydawac by sie moglao iz ten, ktory mi odpisze bedzie "och i ach" a tymczasem facet byl straszny w dodatku po kilku tancach zwyczajnie smierdzial,,, tanczyl fajnie...

Gość tyryty
a w twoim miescie nie ma zadnych szkółek tanca ?

Gość ja... ja
mieszkam w duzym miescie... bylam zona, kochanka a jestem dzis tylko matka... w dodatku chyba bije ode mnie na odleglosc niezaleznosc w zachowaniu co chyba odstrasza facetow...

Gość tyryty
z facetami tak bywa, tez jakos do nich szczescia nie mam. Już wątpie ze kiedys znajde takiego który bedzie naprawde godzien uwagi

Gość ja... ja
sa, ale czy uwazasz, ze poinnam isc sama? moja kumpela chodzila przez jakis czas i sie okazalo, ze bl tam jeden facet "przechodni" zalamka.. ja sobie wymyslilam, ze napisze na jakkims portalu, ze szukam faceta do tanca a trafil mi sie ten o ktorym wyzej pisalam...

Gość ja... ja
wytlumacz mi od czego to zalezy- chodzis zpo ulicy i spotykasz szczesliwe pary... dlaczego ta a nie inna kobieta- dziewczyna znajduje faceta?

Gość ja... ja
fiat- nie chce bys tu bluzgal

Gość tyryty
hm... to moze własnie namów jakąs kumpele. Jesli chcesz się nauczyc ;) A może akurat jakis się trafi

Gość tyryty
nie zgadniesz nigdy ;)

Gość ja... ja
ech powiem szcerez, ze pomyslow mam coraz mniej; mam taki fajny okres w zyciu, ze w sumie to mi tylkofajnego faceta trzeba... ale to wszystko pokrecone...

Gość ja... ja
fiat- juz wiemy, ze te po 30stce to stare rury i jakies tam jeszcze...

Gość ja... ja
wiesz do pewnych rzezcy niektorzy odchodza znacznie wczesniej niz 47 hahahah ale teraz dowaliles

Gość tyryty
hm... od czego to zalezy ? trudno to wytłumaczyc. Nie zawsze wszystko układa się tak jakbyśmy chcieli. Przecież kobiety rozwiedzione też mają prawo zaznac jeszcze szczęscia w miłości...

Gość ja... ja
dlaczego jestes taki wsciekly na kobiety? na niektorych topikach masz przeblyski cieplejszych uczuc, ale... to rzadkosc

stara i smierdzaca jest tylko jedna. mam nadzieje ze reszta jest ok. jakich facetow szukacie? jakie cechy itp

Gość ja... ja
wiesz, nie mam na czole wypisane- z drugiej reki- ze tak sie wyraze, zastanawiam sie jakie cechy wplywaja na to, ze kobieta jest "rozchwytywana" przez mezczyzn i nie mam tu na mysli jedynie aparycji

Gość ja... ja
fiat wczoraj pytales i sie wnerwiles...

to zalezy od osoby z ktora postuje. generalnie mam odchyly ale w zyciu codziennym normalnie sie prowadze jak mnich;p

Gość tyryty
prosze, opanuj sie fiaciuku :P a 47 lat to nie mam ;]