Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basse

Kiedy facetowi drży głos, trzęsą się ręce? Tzn, że???

Polecane posty

Gość
Basse => Te które nic nie znaczą łatwo się rwie, wykorzystuje i porzuca. Te które naprawdę się podobają... ;) Raz skurzyłem 5 fajek na uspokojenie - z rzędu, a palę mało i rzadko. A, dodam nieskromnie, do ułomków się nie zaliczam. Cóż w każdym czasem budzi się nieśmiały nastolatek. Do usług Mademoiselle :)

Gość Basse
kot Behemot- to taki trochę z Ciebie niegrzeczny chłopak :)- jak rwiesz i porzucasz. :p Co do fajek to pamiętam, że mój kolega przy mnie jedną za drugą wypalał i powiadał, że czuje się jak chłopiec z gminazjum :D. Masz fajny utworek na stocpce. Znam go :)

Gość Basse
Kobieta w czerwonym berecie- to by się nawet zgadzało :P

Gość
Basse => A co mnie tam. Raz się żyje :D Gratuluję gustu, choć bez teledysków kawałków tej kapeli nie słucha się juz tak dobrze. No cóż, powrót do korzeni - muza znów staje sie li tylko dodatkiem do widowiska (vide Blue man group)

Gość Basse
kot Behemot- Dziękuję za uznanie :). NIe wiem czy to z Twojej strony forma komplementu? :) Co co samej muzyki to masz całkowitą rację np. bez obrazu nie przepadam za Tool'em, ale dopiero ich depresyjne- dla mnie teledtyski wzbudzają emocje.

Gość upppppppppp
up

Gość
Owszem, powiedzmy, że forma komplementu :P

Gość Basse
kot Behemot- nie jestem taka łasa na komplemenciki i pochlebstwa :P Dziękuję, że wyraziłeś chęci wypowiedzenia się na powyższy temat. :) Jeśli coś jeszcze umknęło Twojej uwadze to chętnie poczytam ;). Ciekawi mnie jak to z Wami facetami tak naprawdę jest. :) Pozdrawiam