Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jupix 24

Dziewczyna która miała za dużo partnerów.

Polecane posty

słuchaj koleś..chcesz być z Nią..Twoja sprawa..zerwiesz? to zrywaj...tylko pamiętaj o tym, że skoro zrobiła się tak pokorna i przeszła prawdziwe "bagno" to wierz mi, żę czegoś się nauczyła. Kiedyś była inna, teraz jest inna..tyle.. ja stoję po Jej stronie..Ona chce pewnie teraz normalnego życia.. to, że kiedyś była uzależniona i to, że sypiała z niemal każdym to dziś ją ttzeba skreślić?? zastanów się nad sobą.. dobrze, żę Ty chodziłeś po dziwkach.. i jesteś fair.. :o Życzę Jej, by znalazła sobie normalnego faceta, któremu przeszłość nie będzie przeszkadzać.. tyle w tym temacie..

Gość prawiczek i kropka
moim zdaniem nie ma sensu sie z tak wiazac. sprawa jest prosta. czasem trzeba sie odkochac, by potem byc szczesliwym

Gość ja myślę że kobieta
wszystko dobrze, tylko niech sobie zrobi operację, zmiejszenia wejścia do pochwy, bo po takiej ilości kutasów, to fiut będzie latał facetowi jak żyd po pustym sklepie

Gość prawiczek i kropka
moim zdaniem taka kobieta nie powinna sie wiazac z normalnym mezczyzna

" że sypiała z niemal każdym to dziś ją ttzeba skreślić?? tak Życzę Jej, by znalazła sobie normalnego faceta, któremu przeszłość nie będzie przeszkadzać.. tyle w tym temacie.. " normalnemu facetowi bedzie to przeszkadzac a ja bym jej zyczyl zeby znalazla sobie kogos takiego jak ona sama :P

Gość prawiczek i kropka
muniek ma racje

" ja myślę że kobieta powinna, przebadać, sobie dokładnie szyjkę macicy, bo przy takiej ilości partnerów, to rak szyki macicy, to 100% pewności, że będzie, o ile już nie jest........ " Ciekawe gdzie to na[pisane było:P.A ja bym raczej się nie rozstał zwłaszcza że nastepnych kilkunastu lat nie mam chęci marnować na szukanie:O.

Gość prawiczek i kropka
ja poki co na razie wymaganie chce stawiac, a co mi tam, desperatem nie jestem, jak to mowil muniek, po co komu prostytutka, jak jest tyle normalnych kobiet, ktore nie sa po przejsciach, przynajmniej nie po takich

Gość x ty nnn
taka kobieta co zaliczyla swoje dno i sie podniosla to bedzie pewnie oddana zona i matka, bedzie kochac meza i dzieci i nie bedzie go zdradzac bo ona juz swoje przezyla ale taka kobieta nie zasluguje na takiego palanta jak ty autorze, co powody za zpstaniem to -dobry seks i zainwestowanie duzej ilosci pieniedzy tak wiec moja rada -zostaw ja, dla jej dobra

Gość prawiczek i kropka
x ty nnn, bedzie dobra zona, ale np dla bylego kryminalisty. popatrz ja jestem prawiczkiem, jakbys sobie wyobrazala, ze takie facet jak ja zwiazalby sie z byla prostytutka? :o przeciez to jakas paranoja by byla :(

Gość ja myślę że kobieta
amant jeebnij się w ten głupi łeb

Gość ja myślę że kobieta
przeczytałem dokładnie pierwszy post autora, i to co napisałem o badaniach szyjki macicy, jest bardzo poważne. Kobieta będąc na głodzie narkotycznych miała stosunki z byle kim, czystymi, brudnymi z wydzielina pod napletkiem, a to jest czynnik rakotwórczy. Nie sądzę, aby z każdym było w prezerwatywie, a o opryszkę, już nie wspominam, czy inne rzęsiskowice. Kobieta jest z tak zwanego podwyższonego ryzyka, a takie bzdety typu, że będzie dobrą żoną bo przeżyła dno, można między bajki włożyć, naiwnych moralistów. Po bardzo szczegółowych badaniach lekarskich , można o czymś pomyśleć, choć po takich przeżyciach, ma zapewne takie skrzywienie psychiki, że facio daj sobie spokój, bo życie masz tylko jedno, a jeśli chodzi o nieprzekreślanie jej, to już się stało, ona swoim życiem sama siebie przekreśliła........

Gość POWIEM JEDNO
kretyn z ciebie dziewczyna która ma wiele partnerów to dziwk*** a chłop babiarz,maczo itp chodziłes na prostytutki i teraz smiesz ją obwiniać pamietaj że ty jestes tak samo :brudny" jak one a co do dziewczyny to zniszczyła sobie życie, jak nie zmieni sie naprawde albo nie wiem bo każdego faceta bedzie obrzydzac taka przeszłość, zostan jesli naprawde kochasz ale ty nie jestes lepszy idzcie do spowiedzi :)

Gość Muffin lady
Nie byłam narkomanką, skończyłam studia. Prostytuowałam się przez 6 miesięcy, teraz jest mi wstyd i nie chce do tego wracać... Na szczęście w moim życiu pojawił się ktoś kto okazał mi szacunek, zainteresowanie i miłość. Po roku znajomości wzięliśmy ślub, teraz czekamy na naszego dzidziusia. Jesteśmy szczęśliwi i "normalni". Nigdy nie powiedziałam mu co robiłam wcześniej ale ja wiem że on wie. Wiem że po naszej półrocznej znajomości miał ten sam dylemat ale zacisnął zęby i za to mu dziękuję! Nie wiem co zrobiłabym bez niego i bez fasolki którą mam w brzuszku. Nigdy nawet nie pomyślałam o zdradzie czy innym facecie!!! Dbam o niego najlepiej jak tylko mogę gdy mam go skrytykować zawsze najpierw pomyślę dwa razy. W sumie jesteśmy razem dwa lata ale zabiegam o każdą minutę jego wolnego czasu, wiem że on mi się nigdy nie znudzi. Dużo można o tym wszystkim pisać. Przyznam szczerze że zawsze bałam się narkomanów ale może... Wiedzcie że nie wszytkie qrwy to dobre matki i żony, są takie które się z tym rodzą !!!

Gość prawiczek i kropka
facet, ktory wiaze sie z prostytutka to sam musi miec swoje na sumieniu. albo jakis totalny babiarz, co spal z tabunem kobiet i je zdradzal, regularnie chodzi do burdelu, albo jakis przestepca czy narkoman

Gość imoen
Ja bym faceta z wielkim przebiegiem raczej nie chciała, ale imho ktoś, kto chodził na dziwki, nie ma mandatu, żeby czepiać się o przeszłość partnerki :O

\"Porządny facet\" który korzystał z usług prostytutek? :)

Ja sam nie jestem święty miałem 4 dziewczyny wcześniej i zdarzyło mi się 3 razy skorzystać z usług prostytutki. Ona o tym nie wie że korzystałem z prostytutek. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Twoja dziewczyna była prostytutką. Ty korzystałeś z usług prostytutek. Robiąc to, dawałeś przyzwolenie na prostytucję, także Twojej kobiecie. Mężczyźnie, który tego nie robił, powiedziałabym - zastanów się. Jeżeli ją kochasz, jeśli potrafisz się z tym uporać - bądź z nią. Czy będzie dobrą zoną, sam musisz sobie odpowiedzieć. Nieważne, czy się sprzedawała, a DLACZEGO? Bo nie potrafiła znaleźc innej pracy? Bo jest leniwa i przywykla do luksusu? Bo lubi sex z przypadkowymi partnerami? Jako, że jesteś klientem, myślę, że odrzucanie jej z powodu bycia prostytutką to hipokryzja.

17:58 Jupix 24 Ciężko się zdecydować na coś w takiej sytuacji. W końcu jest to dla mnie bardzo trudne. Zależy mi na niej, bo jest wartościową i dobrą dziewczyną. Ma poukładane w głowie. Nie mogę jednak się z tym pogodzić, może w przyszłości to było by możliwe. Zadałem jej wtedy jak była pijana parę pytań, Ona spała i robiła loda mężczyzną po 60stce. Przecież to mogli być dla naszych dzieci dziadkowie. Obrzydza mnie to strasznie. Jak mogła?? Jak mogę całować się z kobietą która w swoich ustach trzymała zgrzybiałe i śmierdzące penisy? No przecież spałeś już z innymi prostytutkami :P Jak piszesz prowokację, rób to składnie :O :P

Gość prawiczek i kropka
energiczna to co w takim razie powiesz 21 letniemu prawiczkowi ktory na takie sie na dziewczyny, ktore mialy wielu partnerow? :o nie jakies prostytutki, ale z lekka puszczalskie :(

zastanawia mnie, ze koles napisal, ze uprawial seks z prostytutkami trzy razy i pewnie tez mial te dziewczyny za pare dych a nikt sie na to nie burzy. ale ktos kurwa do tych kobiet chodzi, w tym i autor. do tego aktualna dziewczyne traktuje jak prostytutke bo gdyby mi facet w ciagu osmimiesiecznego zwiazku kupowal ciuchy, fundowal wyjscia i wyjazdy to czulabym sie jak tania dziwka, ktorej trzeba placic za seks. co tam, ja nie zdecydowalabym sie na seks z facetem z ktorym nie jestem minimum pol roku. mozna poczekac, poznac sie, pomyslec i moze wtedy myslec o czyms powazniejszym. dodatkowo pisze, ze seks uprawiaja, ze on nie jest zadnym prawiczkiem tylko przelecial 4 dziewczyny, 3 prostytutki - przyszle czyjes zony i matki a teraz on nie moze zniesc faktu, ze dziewczyna uprawiala wiecej seksu od niego i robila co robila. moim zdaniem autorze, traktujesz dziewczyne jak przedmiot, trofeum do pokazania a ze jeszcze dobra w lozku ... a to, ze miala przed toba innych ci przeszkadza bo to juz nie jest trofeum bez skazy. na koniec dodam, ze latwo oceniac, ze mogla byc sprzataczka. proponuje przypomniec sobie jaka byla sytuacja w polsce pare lat temu, rok ok. 2000-2005 - bezrobocie na poziomie 20 w kraju a w niektorych regionach i 45%. moja mama, zwolniona ze sklepu prace sprzataczki dostala po znajomosci. takie byly czasy. moja sasiadka, matka ciezko chorego dziecka pracowala jako prostytutka bo nie miala na leki a samotnej, z malym chorym dzieckiem nikt do pracy nie chcial wziasc. ot prosto oceniac. nie kazdy ma start i szanse w zyciu, ludzie popelniaja rozne bledy za ktore musza pokutowac cale zycie, ta dziewczyna i tak pewnie cierpi i nienawidzi siebie za to co robila. moze teraz mysle, ze moza bylo inaczej ale czasu sie nie cofnie. no wiec finalnie, autorze - zostaw dziewczyne i nie marnuj jej zycia jeszcze bardziej.

Gość prawiczek i kropka
lady in red, mimo, ze prawiczkiem nie byl do prostytutki mu troche daleko. prostytutka to raczej pasuje do kryminalisty. niefajnie, ze byl w agencji. ale jakby mial te 4 dziewczyny wczesniej i za ta seks uprawial co jest, a do prostytutek nigdy nie chodzil to wg ciebie tez nie mialby prawa krytytykowac dziewczyny za to ze byla prostyutka bo przeciez 'swiety nie jest i seks juz uprawial'?

Gość prawiczek i kropka
dodam, ze wszelkie skazy lozkowe to rzeczy, ktore najbardziej mi w kobietach przeszkadzaja

mysle, ze gdyby do prostytutek nie chodzil to by mial prawo krytykowac. ale chodzil wiec nie ma. i jeszcze te usprawiedliwienia: bo koledzy namowili. a jakby koledzy namowili zeby polknal kilo gwozdzi to tez by sie zgodzil? no wiec o co chodzi? chodzi o to, ze ona miala wiecej facetow od niego, ze to jej placili. on musial sam za te uslugi placic. dostrzegam, ze w zwiazku ma tez taka sklonnosc - nazywa to inwestowaniem w dziewczyne. sory, to nie te czasy. uprawia z nia seks od poczatku zwiazku raczej. jak to nazwac? mial cztery dziewczyny - lat ma 24 wnioskuje. to spore doswiadczenie jak na taki mlody wiek. sory, ale dla mnie facet, ktory byl u prostytutki jest skreslony na miejscu. gdyby moj aktualny facet nie byl prawiczkiem to tez bym z nim nie byla bo bylby dla mnie zwyklym szmaciarzem i brudasem, ktory nie usmie sie pochamowac i musi umoczyc kija. do lozka poszlismy po roku znajomosci. jak sie chce miec przyzwoita dziewczyne to tez trzeba byc przyzwoitym a nie szmacic sie na prawo i lewo. tyle w tym temacie.

12:14 prawiczek i kropka energiczna to co w takim razie powiesz 21 letniemu prawiczkowi ktory na takie sie na dziewczyny, ktore mialy wielu partnerow? nie jakies prostytutki, ale z lekka puszczalskie Prawiczek ma prawo (ale nie przymus) oczekiwać cnoty od partnerki, skoro sam jest cnotliwy :)

12:29 prawiczek i kropka lady in red, mimo, ze prawiczkiem nie byl do prostytutki mu troche daleko. prostytutka to raczej pasuje do kryminalisty. niefajnie, ze byl w agencji. ale jakby mial te 4 dziewczyny wczesniej i za ta seks uprawial co jest, a do prostytutek nigdy nie chodzil to wg ciebie tez nie mialby prawa krytytykowac dziewczyny za to ze byla prostyutka bo przeciez 'swiety nie jest i seks juz uprawial'? a dlaczego? do kryminalisty pasuje kryminalistka, nie prostytutka :) prostytutka pasuje do alfonsa lub klienta prostytutki :P